reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
U mnie charaszo
Mam krotki tydzien bo pracujemy tylko do srody - czwartek i piatek mamy wolne. W ten dlugi weekend sie przeprowadzam do nowego domu wiec juz sie nie moge doczekac :-)

A co u Ciebie ?

Doszłam do 2211 strony i kutwa końca nie widać - aż mnie czerep ciśnie.

Trza mi chyba wspomagaczy - płynnie muszę się nasmarować od środka.

Przylazła zakorkowana już od macazysty????????

Ostatnia edycja:
ale żeście nasłodziły Hance! teraz to księżna obrośnie w piórka i wogóle przestanie cokolwiek robić:-D

hanka 15 komnat powiadasz?? hm.. mysle ze starczy dla nas wszystkich jak tam sie zjedziemy latem :tak::-)

dziękuję Lolitko w porządku wszystko zdrówko sie poprawiło katar juz prawie przeszedł, na humor nie narzekam w ostatnich dniach tylko zmeczona jestem bo pół dnia przed notatkami spędziłam a juz sie odzwyczaiłam od wkuwania takiej ilości informacji na raz i cieżko mi to idzie!!

reklama
U mnie charaszo
Mam krotki tydzien bo pracujemy tylko do srody - czwartek i piatek mamy wolne. W ten dlugi weekend sie przeprowadzam do nowego domu wiec juz sie nie moge doczekac :-)
kurczak jak ja juz bym chciala rozpoczac budowe.. apotem sie wprowadzic.. kurczak.. marzy mi sie.. bedziemy mieli sypialnie 42m2.. pewnie małą łazienke tam zrobie i garderobe.. bo to troszke za wiele.. ale chociaz bilard wejdzie..
Doszłam do 2211 strony i kutwa końca nie widać - aż mnie czerep ciśnie.

Trza mi chyba wspomagaczy - płynnie muszę się nasmarować od środka.

Przylazła zakorkowana już od macazysty????????
oj bidna Ty bidna.. ja tez tak mialam jakis czas temu.. ja czytałam Wy pisałyście.. z Tobą włącznie.. przeczytałam 5 stron a Wy 10 dołożyłyście.. masakra wtedy była..

Do góry