reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobą:sorry2: ja troche pozniej ale juz mam dosyc i chcialabym miec to z glowy...:dry:
ja z jednej strony sie ciesze że to już tak niedługo bo będe miała z głowy a z drugiej strony to się bardzo boję bo nie wiem czy dam sobie rade z przyswojeniem tych pytań bo to aż 30 co z odpowiedziami wyszło do nauczenia sie 25 stron A4 i boje się że nie zdąze tego wykuć bo ciagle mi jaieś inne sprawy wypadaja co muszę załatwić :baffled::baffled:

a Ty bronisz magistra czy licencjat?? jaki kierunek?? i o czym praca?? jesli mogę zapytać :zawstydzona/y:

Hanka - z urzędnikami nie wygrasz - jak się wkurzą to pzretrzymają na maksa decyzję:wściekła/y: nie odpuszczaj - tak jak pisała Loree - pokaż im:tak:
a z pracą masz rację - jak będzie zwodzić to odpuścisz - jednak myslę, że Ciebie zatrudni na stałe po tym okresie próbnym:tak:
Loree - bo to prawda, że takie "krzykactwo" pomaga:tak: i potem pamiętają na przyszłość, a jak Ciebie potem tam nie lubią na pewno;-)
ja już słyszałam o tym chromie ale nigdy nie próbowałam - może i ja zakupię:-)
a co do wakacji - na pewno znajdziesz jakieś loty w dzień:tak:
córcia swój nowy kostium wypróbuje;-)
Bernardko - skoro przyszła ochota na naukę to dasz radę - temat bardzo ciekawy - tylko dużo pracy - tyle reklam musisz obejrzeć i pewnie jeszcze jakieś pytania do tych reklam są:szok:
a co do piosenki - przypomniałąś mi czasy podstawówki - fajne są te polskie klimaty stare:tak:
a co do ekspresu - ja uwielbiam kawę z ekspresu i też chciałabym kupić sobie ale cenowo jeszcze przeginają za niektóe - np. ten Loree - świetny ale cena:no:
nie zastanawiaj sie długo tylko przekonaj M i kupuj:-p
Domelko - fajnie Ci na tym tarasie - u mnie dziś była burza w południe - potem pzreszła, ale słoneczko tak bardzo niewyraźne:tak:
przepis skopiowałam:-p
a do karczmy zaproszenie przyjęte - jak to dziewczynki pisały - po Szklarskiej jedziemy do Rabki:tak:
Marzenixx - ja też lubię Ally McBeal, ale niestety nie mam foxlife - ale na niektórych kablówkach są - moi rodzice mają na kablówce:tak:
Kropeczko - fotka pierwsza klasa:-)
Kinguś - coś jest w tym artykule Mietka;-) - ja od listopada jestem w grupie terapeutycznej, ale psychoanalitycznej a nie behawioralno-poznawczej - troszkę wolniej więc będzie efekt, ale wierzę, że będzie:tak:
psychoterapia to fajna rzecz - i naprawdę leczy:tak:
Lolitko - witaj:-)
co Was wszystkie na obczyźnie na przeprowadzki złapało?

Ja bede wynajmowala dom.... Jest ladny tyle ze troche przyduzy pokoj goscinny: 60 metra

Rozpusta na maxa. A wy sie do mnie wpraszacie u ciebie w salonie do dobre pole namiotowe można zorganizować:-D;-)

Lolitko
kierunek to zarządzanie i marketing a ściślej zarządzanie w administracji a praca na temat poprawności reklam prasowych.

Też kończyłam zarządzanie i marketing ale lepiej nie mówić kiedy, najważniejsze że skonczyłam

Ale ciekawy temat...Szkoda, ze nie mieszkam blisko bo bym Cie zgwalcila na kawe coby mi troche o tym opowiedziala.....

teraz to albo wszystkie będą chciały mieszkać koło ciebie albo żadna:-D

chyba załatwisz nam jakieś rozsądne rabaty co?? a my ci juz wystawimy fachową opinie po pobycie:-D:-D awans i podwyżka murowana!!!!:-D

a co do mistrza to moze byc tylko jeden chyba... wiec niesetty pozostaje mi rola służki:dry:

Nawet 3 rabaty:-D

Miej wiare w siebie kobieto:-D - proponuję managiera z pagierem

zazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobą:sorry2: ja troche pozniej ale juz mam dosyc i chcialabym miec to z glowy...:dry:

Pisz to badziewie i broń się

A ja stwierdzilam, że czyszcze dzisiaj lodówkę i robię pizze. Nazbierało mi sie po troszku wszystkiego i raz a porządnie muszę sie pozbyć.
A chodziła za mną pizza przez tą @ ale mój nie może już brać z roboty za darmo. Jak mógł to mi się nie chciało a jak teraz nie może to mnie się chce. I jak tu wytrzymać ze samą sobą.

Andziu
ja pracę juz napisałam, w marcu już oddałam gotową i do dzis juz malo pamietam z niej i muszę ją przegladnać przed obrona żeby szczegóły sobie przypomnieć a do przegladniecia miałam 690 reklam z rocznego nakładu Poradnika Domowego!! dużo pracy ale efekt fajny wyszedł.
co do tego ekspresu to jeszcze nie zdecydowałam bo po przeglądnięciu oferty tego sprzedawcy zauważyłam że mało osob u niego kupuje i nie wiem czy to jest dobrej jakosci towar skoro nie ma duzo chętnych na niego

Bernardko - masz rację, że jak sprzedawca mało wiarygodny to strach kupować - ale może znajdziesz podoby w sklepie
ja też sie boję takich rzeczy kupować na allegro bo nie można ich zobaczyć i sprawdzić - chociaż z drugiej strony może też takie jest podejście innych i dlatego miał mało klientów ten sprzedajacy
pogadasz z M to i decyzję wtedy razem podejmiecie:tak:

Hanka - a tam kiedy - rok temu kończyłaś i to jeszcze w ekspresowym tempie bo przecież maturę zdawałaś 2 lata temu a w ogóle to przecież Ty jeszcze nastka jesteś:tak:

co do tego ekspresu to jeszcze nie zdecydowałam bo po przeglądnięciu oferty tego sprzedawcy zauważyłam że mało osob u niego kupuje i nie wiem czy to jest dobrej jakosci towar skoro nie ma duzo chętnych na niego

moze dopiero od nidawna sprzedaje.. zobacz kiedy byly pierwsze opinie.. jesli ma 10 opini na rok to wiadomo ze malo ale jest 10 na tydzien/miesiac to juz cos..

jak narazie to sie chyba wstrzymamy z tym ekspresem poszukam jeszcze po sklepach

gdzie sie podziewa tyle czasu PM a mówiła ze gin nie ciekawy to chyba nie romansuje

Nektarynko duzo ma opinii ale jak patrzę na jego aukcje to nie ma prawie kupujacych wcale nawet na tych które sie dzis kończą na przykład

reklama
Hanka - a tam kiedy - rok temu kończyłaś i to jeszcze w ekspresowym tempie bo przecież maturę zdawałaś 2 lata temu a w ogóle to przecież Ty jeszcze nastka jesteś:tak:

Przestań słodzić bo Madzienka się zaraz przyczepi i będzie chciała mieć w zamian 16 lat.

Zakorkowana coś siedzi u macażysty twardo - chyba zmieniła zdanie i poleciała na całość. A niech ma dziewczyna coś od życia.

Ja zarobilam ciasto i będę dzisiaj napychać się pizzą.

Do góry