lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lecem na rower chwilowo coby jeszcze sie pogimnastyczyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobąLolitko
kierunek to zarządzanie i marketing a ściślej zarządzanie w administracji a praca na temat poprawności reklam prasowych.
ja z jednej strony sie ciesze że to już tak niedługo bo będe miała z głowy a z drugiej strony to się bardzo boję bo nie wiem czy dam sobie rade z przyswojeniem tych pytań bo to aż 30 co z odpowiedziami wyszło do nauczenia sie 25 stron A4 i boje się że nie zdąze tego wykuć bo ciagle mi jaieś inne sprawy wypadaja co muszę załatwićzazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobąja troche pozniej ale juz mam dosyc i chcialabym miec to z glowy...
![]()
Ja bede wynajmowala dom.... Jest ladny tyle ze troche przyduzy pokoj goscinny: 60 metra
Lolitko
kierunek to zarządzanie i marketing a ściślej zarządzanie w administracji a praca na temat poprawności reklam prasowych.
Ale ciekawy temat...Szkoda, ze nie mieszkam blisko bo bym Cie zgwalcila na kawe coby mi troche o tym opowiedziala.....
chyba załatwisz nam jakieś rozsądne rabaty co?? a my ci juz wystawimy fachową opinie po pobycieawans i podwyżka murowana!!!!
a co do mistrza to moze byc tylko jeden chyba... wiec niesetty pozostaje mi rola służki![]()
zazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobąja troche pozniej ale juz mam dosyc i chcialabym miec to z glowy...
![]()
co do tego ekspresu to jeszcze nie zdecydowałam bo po przeglądnięciu oferty tego sprzedawcy zauważyłam że mało osob u niego kupuje i nie wiem czy to jest dobrej jakosci towar skoro nie ma duzo chętnych na niego
Hanka - a tam kiedy - rok temu kończyłaś i to jeszcze w ekspresowym tempie bo przecież maturę zdawałaś 2 lata temu a w ogóle to przecież Ty jeszcze nastka jesteś![]()