reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka
moze będziesz mieć możliwosć olśnić ich swoja inteligencją jak już założą ten system komputerowy i wtedy powalisz ich wszystkich jak pierwsza w piorunujacym tempie go rozpracujesz!!

Albo system powali mnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najlepiej powiedziałam wczoraj starszemu, że ubiegam się o staż w hotelu ( bo nie wiedziałam czy dostanę tą pracę czy nie). Pokiwał tylko głową i stwierdził, że każde doświadczenie się przydaje a jak ja chcę w tym kierunku iść to muszę mieć wiedze. Bo pieniądze wydać to każdy głupek potrafi.
No i na tym skończyła się nasza rozmowa.

reklama
Witajcie:-)
Nie było mnie tu od soboty a tyleee do nadrobienia:tak:
Bylam na weekend na uczelni i trzy piątki załapałam do indeksu, heh. No i egzamin napisany. Zobaczymy jak mi poszło 31maja. Wczoraj byłam taka padnięta,że nawet nie zajrzałam. Od razu spac poszłam jak wrócilam. A dziś od rana w pracy i dopiero teraz mam chwilkę. Przyszły tydzien mam wolny więc będę na bieżąco z Wami od samego rana:-D
Hmm... przytulanki były.. ale wydaje mi się, że nie zdażyliśmy już i było chyba po owólce. No nic w przyszłym miesiącu M mówi,że będziemy dzien w dzień:-D Zobaczymy.. miejmy nadzieję,że nie będzie już go nic bolało:tak:

moj mąż juiz w zyciu mial kilka rezonansow i wielu lekarzy i to nie jest do konca problem ortopedyczny tylko neurologiczny :dry: ma stwierdzone rozne przewezenia międzykregowe dyskopatie ale to z reguly w odcinku lędżwiowym... byl kiedys miesiac czasu w szpitalu rehabilitacyjnym hmm.. z 5 lat temu? a jest coraz gorzej! prawdopodobnie jest jakis ucisk nerowo ale gdzie i dlaczego ... :confused: albo jakies ogolne zapalenie stawow kolokregoslupowych :confused: juz sami nie wiemy!

Ewuś a może on ma przepuklinę ?

Cześć Baboki

Weekend był superaśny, wyzajączkowany na maksa:-D
Zaczynam:

Fasolki nie będzie Kaprysiu, bo za późno było, ale co się naseksiłam to moje:-)
Kropeczko, jak ty masz czas na BB kiedy się tak długo z M. nie widziałaś to nie wiem. Jeszcze jak zwykle pełny obraz tego "kto z kim i gdzie":-D (uwielbiam Cię). Jak przeprowadzka??
Elfiku, to się cieszę że już jest lepiej. Dbaj o siebie!!!!
Hanka, przygotowana do pracy???? O której ty masz tam być?? P.S. Połamania obcasów:-)

Dobra kobitki: Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku:
Kaprychę, Kropeczkę, Hankę, Marzenkę, Zaniepokojoną, Nektarynkę, Eve, Olicę, Kroptusię, Elfę, Olesię, Badaicką, Kankagan, Szafirka, Agniesiaka, Przyszłą Mamusię, Patrysię, Martynkę, Karolę.de, Lilu, Lolitkę, Andzię, Niunię,Gosię,Pysię, Kinguś, Loree...
Mam nadzieję Słoneczka moje że nigogo nie pominęłam Jak coś to wybaczcie, ale jeszce się nie obudziłam:-)
Miłego dnia

To ciesz się, że możesz się seksic bez opamiętania :-)

Witam się grzecznie!
Ze niby ja...ze niby jak.....ups....:zawstydzona/y:
Caluski nasza ciezaróweczko!

Tak !!! TYtytyty :-)

Witam sie po wizycie u doktorka..

powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..

No to teraz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciukasy !!!!

Chyba zaczynam czuć małe kotłowanie :-D wczoraj jak byłam w sklepie to włączył się alarm bardzo wysokie pikanie i małej się chyba nie podobało bo się zaczęła ruszać.

Hihi, ciekawe kiedy ja poczuję ruchy :-)

1 czerwca ide do szpitala rano na 8ą i klada mnie na oddzial i maja mnie przygotowywac do zabiegu-operacje mam miec 2 czerwca-wtorek:-)
Zaczynam się bac..........:baffled:

Nie bój się. Musi być dobrze i już !!! W końcu zaczniesz od dnia dziecka, więc będą sie z Tobą obchodzić jak z dzidzią :-)

Widzialyscie Madagaskar 2...ja wczoraj ogladalam-baaardzo fajny!

U nas sie chmurzy, ale nie pada...
daj znac po burzy! i nie boj sie:-)
racja super bajka..

odnosnie burzy myslalam ze u nas tez dzis popada.. chyba raz zagrzmialo rano zapytalam czy to burza.. M powiedzial chyba i tyle tego było, potem chmurki rozwiało i do teraz piekna pogoda..

No ja tak czasami mam.... jakmam ochote wziąć się za jakąś robotę to siadam i czekam aż mi przejdzie:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D chyba mam tak samo
To ciekawą masz pracę i ta muzyka na żywo :-)
Patrzcie co jeszcze znalazłam
femifertil™ - JestemPłodna.pl - Twoje Centrum Naturalnej Płodności
ciekawe te tabletki
eee to te ziolka co mi dzeni polecila taniej wychodzą bo zaplaciłam 2x10zł plus 7zł wysylka ka czyli 27zł a bede je miala co najmniej na 4 cykle.. a pilam dzien w dzien a najlepiej tylko do owulki pic, ja piłam cały miesiac ze wzgledu na prolaktyne..
Jezdem
:-):-):-):-)
Hej
Haj..
widze ze sie w robocie przepracowałas.. ta komputeryzacja i te sprawy..

No to teraz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciukasy !!!!
no tak i przy okazji meza jeszcze trzeba zgwałcic.. hihih

Cześć

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

?

ktos ma dobry humor chyba....CZESC ANDZIU S!

Albo system powali mnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najlepiej powiedziałam wczoraj starszemu, że ubiegam się o staż w hotelu ( bo nie wiedziałam czy dostanę tą pracę czy nie). Pokiwał tylko głową i stwierdził, że każde doświadczenie się przydaje a jak ja chcę w tym kierunku iść to muszę mieć wiedze. Bo pieniądze wydać to każdy głupek potrafi.
No i na tym skończyła się nasza rozmowa.

1-takiego systemu to jeszcze nie wymyslili....:-D:-):-D

2- no nie ma to jak wsparcie najbliższych...nie przejmuj sie, tez tak czasem mam od swoich:tak:

Witajcie:-)

Nie było mnie tu od soboty a tyleee do nadrobienia:tak:
Bylam na weekend na uczelni i trzy piątki załapałam do indeksu, heh. No i egzamin napisany. Zobaczymy jak mi poszło 31maja. :tak:

Gratulacje zdolniacho!
do 31ego 3mam kciuki!

Nie bój się. Musi być dobrze i już !!! W końcu zaczniesz od dnia dziecka, więc będą sie z Tobą obchodzić jak z dzidzią :-)

Zeby sie tylko za bardzo nie przejeli i zeby mi tylko pieluchy wkladac nie musieli:-)

dziekuje za odpowiedzi!:)

ale rokowania sa chyba dobre- skoro serduszkowanie bylo o g. 24, a jajeczko peklo ok 6...jejku juz bym pobiegla po test:-D

moj siostrzeniec podobno w zoo wolal za zebra Madagaskar :)
dobre:-):-):-)

Gosiu - skończyłaś już z tymi maturami?
teraz może dłużej z nami pobędziesz:tak:

Eve - przykro mi z powodu męża - róbcie szybciutko te badanka to będziecie wiedzieć co to za cholerstwo się przyplątało:tak:
Kochana - doczekasz sie też swoich "+" - zobaczysz:tak:

OluPM - jak wizyta:blink:

Zaniepokojona - jak zdrówko?

Badaicka - przykro mi z powodu koleżanki - może to była jakaś nagła sprawa:-(

Kinguś - trzymam kciuki za wizytę:-)

Kropeczko - włąśnie byliśmy 2 maja w Inwałdzie ale zabrakło nam czasu, żeby jechać do Zatora/u (nie wiem jak to się odmienia:zawstydzona/y:)
mamy to w planach najbliższych:tak:
Jak pakowanko?

Nektarynko - gin bardzo sensowny i dobrze, że nie masz PCOS:tak:
a w piątek to rzeczywiście się działo na BB - dobrze, że niektóre dziewczynki nas pilnowały;-):-D
a co do M - to nie ma leżeć - to ma stać;-):rofl::errr:

Hanka - a propos libacji - Ty nie czytaj tylko pij - tak weselej:-)
już się wystraszyłam, że zrezygnowałaś z tego hotelu:szok:

Wikulaa - zdrowiej:tak:

reklama
Do góry