w.kropeczka
Fanka BB :)
Z tą całą komputeryzacją to lekka ściema. Wszystko ręcznie w zeszytach, raptem 15 pokoi, mała restauracja i gabinety odnowy.
Komputeryzacja ma dopiero wejść więc wszyscy będą się uczyć od podstaw.
Więc największym wysiłkiem dla mnie będzie nauczyć się udzielać informacji co jaki zabieg znaczy i takie tam pierdoły - czyli czytaj brak wysiłku.
Może i wcześniej jacyś nierozgarnięci tam pracowali no ale ludzie tam nie ma żadnej filozofii a ja mimo że nie mam żadnego doświadczenia w pracy to swoje kilkaset godzin wyrobiłam na praktykach i tak strasznie się nie pozmieniało. A robilam w kolosach potężnych w Zakopcu chociażby Kasprowy.
Jak ona mi powie 15 czerwca, że może za dwa tygodnie mnie zatrudni bo dalej nie ma ruchu i nie jestem potrzebna to ja podziękuję. Bo ja nie chce być z doskoku.
Muszę czekać.
Hania-czyli spisalas sie na medal! teraz masz oficjalnie 2 tygodnie wolnego i zaczynasz robote z grubej rury w czerwcu! korzystaj wiec poki mozesz ze swobody...ruch tam w wakacje to raczej bedzie, przeciez my mamy przyjechac...zapelnimy cale 15 komnat...i jeszcze malo bedzie:-) Mysle, ze juz pozniej przesuniec nie bedzie...
Buziak Ci sie nalezy! Dobra robota Pani Hanko!
Loree-widze ze twoj ekspres to juz wogole full wypas:-) Ale wygodne jest to podpiecie dla mleka? My mielismy opcje z takim lub bez i wzielismy bez...jakies mi sie to dziwne wydawalo wtedy a w obsludze nie probowlaam nigdy...(choc zawsze moge to jeszcze do naszego dokupic bo jest mozliwosc podlaczenia).....