reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

a to skoro mąż w domu stygnie to sie nie dziwie ze ci sie w pracy nie chce siedzieć Zajączek nie wyżyty ostatnio
Etam niewyżyty... Wyżyty (zwłaszcza po weekendzie). ALe pogoda super, obiadek by zrobić szybko i mąż chce ze mną poromansować gdzieś (nie poseksić - przynajmniej nie od razu;-)) czyli gdzieś się wybierzemy połazić.
zajączku codziennie o 20;05 a powtorki o 15;25:tak::-)
Muszę to sprawdzić. ALe chyba nie mam, cholera jasna no.... Nie wiem czy w tej pierdzielone kablówce to jest. Ja katuję TVN style of course i Comedy central. Ale tylko jak M. nie ma bo on ma na nie alergię:baffled::baffled:
Zas nie przesadzaj...nie przesadzaj:-D:-D:-D

A odkad to Ty mnie "matyldą" nazywasz, he????
jak to...chlop w domu a Ty tam w papierach siedzisz????
Kropkuś, na pewno nie męczę się;). Ale nie lubię takich dni jak dziś, ***** co się dzieję, i musimy sobie robotę wyszukiwać.

Ostatnia edycja:
reklama
a co myślisz Wioluś o tym ekspresie co znalazłam na allegro??
ja nie potrzebuję wypasionego czy z ekstra funkcjami bo ta kawke z ekspresu będe pić tylko ja bo w domu tylko ja taką lubię to po co mam kupować drogi i wypasiony ekspres skoro to tylko dla mojej przyjemnosći ma być
nie jestem wioluś ale wypowiem sie. Patrzyłam na ekspres, mnie sie podoba z wygladu bardzo:-) wydaje mi sie, ze jak na warunki domowe jest wystarczajacy, wazne zeby byla z niego pyszna kawa:-)

Muszę to sprawdzić. ALe chyba nie mam, cholera jasna no.... Nie wiem czy w tej pierdzielone kablówce to jest. Ja katuję TVN style of course i Comedy central. Ale tylko jak M. nie ma bo on ma na nie alergię:baffled::baffled:
zapomnij kochana hahahahaha:-D na kablowce nie ma foxlife!! dlatego z niej zrezygnowalam! na N tez nie ma tylko na polsacie cyfrowym albo canal + :tak:

zajączku codziennie o 20;05 a powtorki o 15;25:tak::-)

ja tez chceeeeeeeeeeeeeee

Super macie tereny :tak::tak:

Patrzcie co u dzikiego Mietka piszą

dzięki...jak jestem w rodzinnych stronach to jak na wczasach, hehe...cisza, spokoj, ptaki, wiewiorki i taaaaak zielono....

Z artykulem sie zgadzam...cos w tym jest!

czesc 14go dostałam @ był to czwartek. w sobotę już tylko plamiłam delikatnie bo nie nazwę tego krwawieniem typowo miesiaczkowym:sorry2: w niedziele juz zupełnie czysto tylko lekkie plamki prązowe.. No wiec troszke cofnę czas... W środę kochałam się z mężem oczywiscie wszystko do końca bo przecież przed @ są dni bezpłodne prawda???????:sorry2::confused:
Jak wy myślicie...?
Zawsze moje miesiączki trwały minimum 4-5dni. a teraz coś mi sie rozregulowało czy co... Poprzednia @ też dokładnie 14go kwiet.

Nie wie kochana, za wczesnie na razie na test i na bete...ale wszystko jest mozliwe...

a co myślisz Wioluś o tym ekspresie co znalazłam na allegro??

3,5 baar to juz ok...wystarczy spokojnie, do tego ma wygodny spieniacz mleczka-a to baaardzo wazne dla cappucinko, cena lepiej niz dobra...ja bym brala!

My kupilismy takie drogi, bo dostalismy 200 funtow od mojej eksszefowej w prezencie slubnym z orzeznaczeniem na ekspres...i mniej wiecej tyle wtedy zaplacilismy, ale to jest sprzet na lata wiec nie zalujemy.

jestem kelnerka, a ze to karczma, codziennie muzyka na zywo no to siedzi sie w tygodniu do 24-1 (o ile nie ma jakiejs grupy zorganizowanej), a w weekendy do ok 4. moj rekord to 21 h w peacy do 9 do 6 rano.

Ktora karczma, dawaj namiary-dziewczyny-szykuje sie kolejna impreza po Szklarskiej!!!! tym razem u Domelki!

Takie 100 w jednym...:-)

Domelko i Wiola dzięki za rady odnosnie tego ekspresu kochane jesteście jeszcze skonsultuje się wieczorkiem z mężem i podejmę ostateczna decyzje ale skłaniam sie do zakupu i to bardzo !!!

[video=youtube;W6hBjgXQ_jE]http://www.youtube.com/watch?v=W6hBjgXQ_jE&feature=related[/video]
mniej wiecej cos takiego, w wersji kilku godzinnej:-)

Domelko i Wiola dzięki za rady odnosnie tego ekspresu kochane jesteście jeszcze skonsultuje się wieczorkiem z mężem i podejmę ostateczna decyzje ale skłaniam sie do zakupu i to bardzo !!!

Kupuj i ani sie nie zastanawiaj...jak pic kawe to kawe!
O!

Kropkuś, na pewno nie męczę się;). Ale nie lubię takich dni jak dziś, ***** co się dzieję, i musimy sobie robotę wyszukiwać.

wspolczuje kochanie....ale juz niedlgo i pobiegniesz do domciu, prawda?

...mnie sie podoba z wygladu bardzo:-) wydaje mi sie, ze jak na warunki domowe jest wystarczajacy, wazne zeby byla z niego pyszna kawa:-)

zgadzam sie z Domelką!

No i po co mi to mówiłaś!?!?!?!?! buuuu
łaczę się z Toba w bólu.....buuuuuu

YouTube - Siwy Dym w Zawoji
mniej wiecej cos takiego, w wersji kilku godzinnej:-)

łolaboga...jo tyz ni mom................................kanału z Ally Mc Beal:-)

Nie gadaj ze w Zawoji pracujesz???? Serio???? A Styrnol znasz?

reklama
Do góry