reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ale ja wcale nie chcę Cię wyganiać ;-);-);-)
Zawsze tak jest tysiąc innych spraw a to co powinnyśmy zrobic zostaje na szarym końcu.;-)
U nas piękna pogoda tylko w domu zimno brrrrrrrrrr

Dokladnie tak jest Kingus jak mowisz...czlowiek zawsze znajdzie inne rzeczy waznejsze...ja np gadam z Wami i porzadkuje ostatnie fotki z kraju:-)..., zrobilam 2 prania, wynioslam posciel na balkonic, zjadlam barszczyk...itd....a pakowanie...hmmmm...do piatku sie wyrobimy na pewno:-)

teraz sie delektje kawusia...moze po kawie dostane "kopa" ...chyba nigdy az tak mi sie pianka nie ubila z mleczka...mniam... komus kawke? mam dobra, naprawde...wloską...pycha....

:tak::tak::tak::-):-):-) Ale jeszcze pewnie dlugaaaa droga do tego :shocked2:

Nie myslicie o slubie? juz sporo razem jestescie??? chyba ze wogole nie chcecie sie pobierac?

no chyaba na was hehe albo na zbawienie jakies....

deszcz zaczął padac u mnie i jakos sie ponuro zrobilo....
naszczescie zaraz moaj Ally McBeal i odrazu mi sie humor poprawi:-D
No ja tak czasami mam.... jakmam ochote wziąć się za jakąś robotę to siadam i czekam aż mi przejdzie:-D
Marzenko, a na jakim kanale ty Ally Mc Beal oglądasz???? ten serial wymiata!! ja go już chyba kilka lat nie widziałam, ale uwielbiałam oglądać. Kultowa dla mnie rzecz:-):-)

...ale jakbym była w domu sama podczas burzy to bym się chyba posrała ze strachu

rozwaliłas mnie tym tekstem.....
super! tzn nie super jakbys byla sama, ale super to napisalas...

no a jak:-) codziennie ma 2 obiady(1 do pracy, 2 po południu jak przychodzi), uwielbia to co ugotuje i nawet do zadnej knajpy juz nie chce chodzic.
Ale umie mi to wynagrodzic;-)

rozpiescilas samca, rozpiescilas....Hanka jak wroci to da Ci lekcje:-)

Dziś tylko wizyta a usg w następny czwartek;-);-);-)
Bedzie dobrze kochanie...Kinia na pewno ma się super!

No ja tak czasami mam.... jakmam ochote wziąć się za jakąś robotę to siadam i czekam aż mi przejdzie:-D
Marzenko, a na jakim kanale ty Ally Mc Beal oglądasz???? ten serial wymiata!! ja go już chyba kilka lat nie widziałam, ale uwielbiałam oglądać. Kultowa dla mnie rzecz:-):-)

Boshe-Zajec to Ty zyjesz????
co siedzisz cicho jak myszka pod miotłą???? gadaj tu zaraz co fajnego!

na foxlife :-D specjalnie wymeczylam malza zeby mi kupil polsat cyfrowy bo na tym kanale sa swietne seriale:-D
tez uwielbiam ten serial, a leci teraz najlepszy sezon 4 :tak:

reklama
Do góry