Haszitka
może kiedyś...
Wiatj Niunia27...co dzis u Ciebie???
Brzuch mnie boli, ogród na mnie czeka a nic mi się kompletnie nie chce.
Zmykam zjeść obiadek. Pa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiatj Niunia27...co dzis u Ciebie???
To tylko BBno nieeeee.... Jedne się "lubią" inne dają sobie klapsy... Sodoma i Gomora![]()
mnie też się nic nie chcę, to słońce mnie rozleniwia....:-)a tu nie dość, że obiad trza ugotować to obiecałam jeszcze lodowca zrobić... i wziąć się za ulotki i logo.... weżcie mnie wykopcie do robotyoj dziewczyny nic mi sie dzis nie chce :-( cos nie moge sie zabrac do dalszego pisania... wysprzatałam juz chalupe, wstawilam obiadek i siedze i czekam nie wiadomo na co![]()
loree i chwala ci za to ze takie masz zasady!!! dziecko najwazniejsze! ale siebie moglabys nam pokazac odrobinke:-)
mnie też się nic nie chcę, to słońce mnie rozleniwia....:-)a tu nie dość, że obiad trza ugotować to obiecałam jeszcze lodowca zrobić... i wziąć się za ulotki i logo.... weżcie mnie wykopcie do roboty![]()
jak znajdziesz to wrzuć![]()
klapsa zawsze mogę dostać ale uprzedzam że mogę oddać![]()
jaką piękna piosenkę znalazłam YouTube - Chlopcy z placu broni-Jesli kogos kochasz
Brzuch mnie boli, ogród na mnie czeka a nic mi się kompletnie nie chce.
Zmykam zjeść obiadek. Pa.
Kropeczko ja nigdzie nie wrzucam zdjęć swojego dziecka. Osobiście nawet nie mam konta na n-k. Mocno chronię swoją prywatność a co do dzieci- to nawet z BB kiedyś dostałam maila w tej sprawie. Prosili o nieumieszczanie zdjęć swoich pociech w kąpieli i na golaska. Wiadomo- świry są wszędzie. Na n-k była nawet jakaś pedofilska afera, bo jak wiecie tam każdy może bez problemu skopiowac czyjeś zdjęcia. Ja nie chcę aby zdjęcia mojego dziecka były w sieci. Dzięki za zrozumienie. Wkleję sam kostium![]()
oj dziewczyny nic mi sie dzis nie chce :-( cos nie moge sie zabrac do dalszego pisania... wysprzatałam juz chalupe, wstawilam obiadek i siedze i czekam nie wiadomo na co![]()
ale siebie moglabys nam pokazac odrobinke:-)
lodowca??? a co to????mnie też się nic nie chcę, to słońce mnie rozleniwia....:-)a tu nie dość, że obiad trza ugotować to obiecałam jeszcze lodowca zrobić... i wziąć się za ulotki i logo.... weżcie mnie wykopcie do roboty![]()
A ja to nie mam tyle odwagi co wy!
no wiesz! a po co ci odwaga! my sie juz rozneglizowalysmy wobec siebie chyba ze wszystkiego!! wiec niczym nas kochana nie zaskoczyszA ja to nie mam tyle odwagi co wy!
no chyaba na was hehe albo na zbawienie jakies....Witaj w klubie...
czekasz na ...niech zgdane..na nas????