reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zgadzam się Kropeczko teleportacja by się przydała jak nic
od jakiegoś czasu mam na mysli zakup ekspresu do kawy ale szkoda mi kasy na to ale dziś taki wypatrzyłam EKSPRES CIŚNIENIOWY SEVERIN KA5953+2 LATA GW!! (627969611) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam wloski Gaggia, kupilismy go tu w UK, jakies 2 lata temu, troche nas kosztowal, ale jest naprawde super! A kawe kupuje tez wloską w duzych puchach -LaVazza...mniam, mniam...

moj wyglada tak:

Gaggia Evolution Coffee Maker | Garraways

Kropeczko my tak nawzajem sie rozpieszczamy.... on np czeka na mnie do 3-4 (rano) az skoncze prace, odwozi moje kolezanki jak nie maja sie jak wrocic, robi mi masaz stop, a potem wstaje o 8 do pracy.

A to gdzie ty pracuesz do 4 rano??? w domu??? z kolezankami??? az sie boje spytac co robisz....

MAM PYTANIE...DO SPECJALISTEK;-)
i mam pytanie..to dlaczego w poprzednich cyklach nie wychodzilo...i np. jesli teraz nic..to co mogloby byc jeszcze przyczyna?...tak bardzo bym chciala miec juz drugiego dzidziusia...

Specjalistka nie jestem ale odpwiem co wiem, kochanie-podeszliscie bardzo fachowo do tematu i skoro wszystkie badania wyszly dobrze to tylko sie cieszyc i czekac na fasolke...ktora napewno sie pojawi w najlepszym dla was i dla niej momencie..i mam nadzieje ze to oznacza - w tym cyklu!

A dlaczego dotychczas nie wyszlo...zdrowe pary staraja sie zwykle do roku o maluszka, naprawde rzadko komu udaje sie trafic za 1ym razem (wiem paranoja-bo tyle wpadek wkolo, ale jednak to prawda)....i nikt nie bedzie w stanie jednoznacznie pwoiedzic czemu sie przez 5 m-cy nie udalo, skoro macie dobre wyniki....tak bywa i juz...moze akurat mialas stres, moze przesunela sie owulacja w ktoryms m-cu, moze doszlo do ciazy biochemicznej, itd...itp....

Wazne ze teraz jestescie gotowi, macie zielone swiatelko i bardzo dobre rokowania-powodzenia!!!!!

Kropeczko jak dla mnie to zdjecie jest w porzadku nic nie zamazane zieleń piękna i bajorko i 2 fajne laski na nim ja tam nie widzę zeby było cos z nim nie tak

laski, hehe...stare baby po 30stce:-)
A lasek to za moim domem, tzn moich rodzcow...a bajorko to jest rzeka przceinajaca droge:-)
Skoro masz widoczne to pewnie ja mam zamazane przed ten glupi slaby internet...dzięki bardzo!

a to skoro mąż w domu stygnie to sie nie dziwie ze ci sie w pracy nie chce siedzieć Zajączek nie wyżyty ostatnio

czesc koleżanki po dluzszej przerwie
wpadłam do was zobaczyc co slychac.. zaraz poczytam... :) ile sie uda....

mam do was pytanko a raczej napiszcie mi co o tym sądzicie.

14go dostałam @ był to czwartek. w sobotę już tylko plamiłam delikatnie bo nie nazwę tego krwawieniem typowo miesiaczkowym:sorry2: w niedziele juz zupełnie czysto tylko lekkie plamki prązowe.. No wiec troszke cofnę czas... W środę kochałam się z mężem oczywiscie wszystko do końca bo przecież przed @ są dni bezpłodne prawda???????:sorry2::confused:
Jak wy myślicie...?
Zawsze moje miesiączki trwały minimum 4-5dni. a teraz coś mi sie rozregulowało czy co... Poprzednia @ też dokładnie 14go kwiet.

a co myślisz Wioluś o tym ekspresie co znalazłam na allegro??
ja nie potrzebuję wypasionego czy z ekstra funkcjami bo ta kawke z ekspresu będe pić tylko ja bo w domu tylko ja taką lubię to po co mam kupować drogi i wypasiony ekspres skoro to tylko dla mojej przyjemnosći ma być

Kurka, kropka - ja w pracy jestem :baffled::baffled::baffled: Czasem musze popracować. ...

Zas nie przesadzaj...nie przesadzaj:-D:-D:-D

Gdzieś czytałam, że zdrowej parze zajście w ciążę może zabrać do roku- takie były statystyki. Teraz nie mogę tych danych znaleźć.

mam te same dane w glowie Kingus...wiec to raczej prawda:-)

kropeczko jak dla mnie rowniez zdjecie ekstra!:tak:

dzieki kochanie...mam nadzieje, ze na nowym miejscu bedziemy mieli oki internet - bo pojdzie z routera, a nie takie byleco jak teraz tutaj....

Ja też przeprowadziłam kontrolę. Wsio oki:):)

dzieki:-)

Matyldo...ale mi się dłuży dzisiaj w robocie... A mąż w domu stygnie :-(

A odkad to Ty mnie "matyldą" nazywasz, he????

jak to...chlop w domu a Ty tam w papierach siedzisz????

A to gdzie ty pracuesz do 4 rano??? w domu??? z kolezankami??? az sie boje spytac co robisz....
jestem kelnerka, a ze to karczma, codziennie muzyka na zywo no to siedzi sie w tygodniu do 24-1 (o ile nie ma jakiejs grupy zorganizowanej), a w weekendy do ok 4. moj rekord to 21 h w peacy do 9 do 6 rano.

reklama
Do góry