Zajączek81
Fanka BB :)
Matyldo...ale mi się dłuży dzisiaj w robocie... A mąż w domu stygnie :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam się Kropeczko teleportacja by się przydała jak nic
od jakiegoś czasu mam na mysli zakup ekspresu do kawy ale szkoda mi kasy na to ale dziś taki wypatrzyłam EKSPRES CIŚNIENIOWY SEVERIN KA5953+2 LATA GW!! (627969611) - Aukcje internetowe Allegro
Kropeczko my tak nawzajem sie rozpieszczamy.... on np czeka na mnie do 3-4 (rano) az skoncze prace, odwozi moje kolezanki jak nie maja sie jak wrocic, robi mi masaz stop, a potem wstaje o 8 do pracy.
MAM PYTANIE...DO SPECJALISTEK;-)
i mam pytanie..to dlaczego w poprzednich cyklach nie wychodzilo...i np. jesli teraz nic..to co mogloby byc jeszcze przyczyna?...tak bardzo bym chciala miec juz drugiego dzidziusia...
Kropeczko jak dla mnie to zdjecie jest w porzadku nic nie zamazane zieleń piękna i bajorko i 2 fajne laski na nim ja tam nie widzę zeby było cos z nim nie tak
Super macie terenyA lasek to za moim domem, tzn moich rodzcow...a bajorko to jest rzeka przceinajaca droge:-)!
Kurka, kropka - ja w pracy jestemCzasem musze popracować. ...
Gdzieś czytałam, że zdrowej parze zajście w ciążę może zabrać do roku- takie były statystyki. Teraz nie mogę tych danych znaleźć.
kropeczko jak dla mnie rowniez zdjecie ekstra!![]()
Ja też przeprowadziłam kontrolę. Wsio oki![]()
Matyldo...ale mi się dłuży dzisiaj w robocie... A mąż w domu stygnie :-(
jestem kelnerka, a ze to karczma, codziennie muzyka na zywo no to siedzi sie w tygodniu do 24-1 (o ile nie ma jakiejs grupy zorganizowanej), a w weekendy do ok 4. moj rekord to 21 h w peacy do 9 do 6 rano.A to gdzie ty pracuesz do 4 rano??? w domu??? z kolezankami??? az sie boje spytac co robisz....
To ciekawą masz pracę i ta muzyka na żywo :-)jestem kelnerka, a ze to karczma, codziennie muzyka na zywo no to siedzi sie w tygodniu do 24-1 (o ile nie ma jakiejs grupy zorganizowanej), a w weekendy do ok 4. moj rekord to 21 h w peacy do 9 do 6 rano.