reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no wiesz! a po co ci odwaga! my sie juz rozneglizowalysmy wobec siebie chyba ze wszystkiego!! wiec niczym nas kochana nie zaskoczysz:-D chyba ze jakas miriam z ciebie:confused::-D

no chyaba na was hehe albo na zbawienie jakies....

deszcz zaczął padac u mnie i jakos sie ponuro zrobilo....
naszczescie zaraz moaj Ally McBeal i odrazu mi sie humor poprawi:-D

1... z ust mi wyjelas....
2...pewnie ze na nas
3...:tak::-D:tak:uwielbiam! ale tu teraz nie ogladam:-(((

Widzialyscie Madagaskar 2...ja wczoraj ogladalam-baaardzo fajny!

dziewczyny muszę wyłączyc komputer bo burza nas dopadła

U nas sie chmurzy, ale nie pada...
daj znac po burzy! i nie boj sie:-)

No lece Lachony.
Wypacykowana, odszykowana, przyklejony uśmiech i gotowa na ekstremalną jazdę.
Powodzenia :tak::tak:

Dziewczyny-kopnijcie mnie w dupe bo mam pakowac rzeczy a ja z wami siedze...przylecialam do UK przeprowadzke robic a nie forumowac....oj.....
Ale ja wcale nie chcę Cię wyganiać ;-);-);-)

oj dziewczyny nic mi sie dzis nie chce :-( cos nie moge sie zabrac do dalszego pisania... wysprzatałam juz chalupe, wstawilam obiadek i siedze i czekam nie wiadomo na co:dry:
Zawsze tak jest tysiąc innych spraw a to co powinnyśmy zrobic zostaje na szarym końcu.;-)

albo nie muszę chyba nas ominie
U nas piękna pogoda tylko w domu zimno brrrrrrrrrr

reklama
Domelko daj przepis na ten lodowiec!!

Kropeczko ja się bardzo bałam dawniej burzy a teraz to jak jest w nocy to dalej się baaardzo boję a w dzień jak jest taka nie za groźna tzn. bez trąb powietrznych i gradu to juz się tak bardzo nie boję ale jakbym była w domu sama podczas burzy to bym się chyba posrała ze strachu

Do góry