reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:tak::tak::tak:no a jak myslisz???? pewnie ze tak...ale juz sie zdazylismy tez poklocic w sobote, hehe....
No wiesz??? Chociaż z drugiej strony...dobrze mieć się z kim pokłócić:-D
Któraś z was polecała mi chrom. Łykam dopiero tydzień i jestem w szoku!:szok::szok::szok:
Jem dużo mniej, ale jeśli chodzi o słodycze to odstawiłam prawie całkiem! Po prostu nie mam ochoty, a jestem 2-3 dni prze @:szok:
Zawsze tydzień przed @ żarłam wszystko a słodycze to juz w ilościach hurtowych. A teraz taki lajcik! Polecam wam dziewczynki.
Ja poleciłam ja!!!:-D U mnie też jest podobnie ze słodyczami. Co prawda nie odstawiłam całkiem ale nie trzepię szafkami w poszukiwaniu ciastek:-)
No lece Lachony.
Wypacykowana, odszykowana, przyklejony uśmiech i gotowa na ekstremalną jazdę.
No to połamania kulasów:-) I proszę trzymać słownictwo swoje w ryzach:-)
Daj znac jak poszło:)
Dziewczynki koniec owijania w bawełnę! Lubicie się obie i tyle!:tak::tak::-):-):-)
No i Loree Was przejrzała:-):-)

Kropeczko, znalazłaś coś o działaniu chromu na staranka???
bo ja łykam go od dość dawna (z przerwami ale zawsze)...

Kropeczko dla mnie moje dziecko jest najważniejsze. Odpada cała noc w drodze. Autem jeździliśmy całą noc nad morze i było ok. Ale teraz musiałabym w nocy obudzić dziecko, przełozyć do auta. Potem na lotnisku znów obudzić i czekac tam 2 godz- wiadomo,że bez spania. Ona nie da rady tak, wiem,że to byłby dla niej koszmar. Zrobię wszystko,żeby poleciała w dzień. A jak się nie będzie dało , to zrezygnuję z wakacji. Zawsze w lipcu można autem wybrać się na Chorwację. Tylko,że ona już się doczekać nie może. Byłyśmy na babskich zakupach, kupiłam jej boski kostium kąpielowy i ona w nim po domu chodzi:-)

Loree Kropeczko widzę ze te nasze przekamarzanie sie z Domelką wam przeszkadza bądź denerwuje ale nie rozumiem dlaczego??

Kochana no co ty! ? Nic nas nie denerwuje! Fajnie sobie słodzicie:tak:

Kropeczko, znalazłaś coś o działaniu chromu na staranka???
bo ja łykam go od dość dawna (z przerwami ale zawsze)...

Jeśli to ty polecałaś, to chwała ci za to!:-D

reklama
Do góry