Zajączek81
Fanka BB :)
Sorki za te dwie wiadomości... Nie mogę tej jednej wykasować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weekend był bardzo fajny:-) Wczoraj totalnie beztroski, obiadek u rodziców, spaceros, grillek z rodziną:-) ale na pewno nie owocny w fasolki:-(Witaj Zajączku fajnie ze sie do kawusi dosiadasz z nami.
weekend z tego co piszesz to ciekawy był hihi może i owocny skoro taki beztroski!!
O kurcze, przykro mi bardzo....:-Weszłam sobie na nasza klasę....
gapie sie w klepsydrę mojej kolezanki i nie moge uwieżyć w to co sie stało......
zmarła wczoraj,przegrała swoja walke z chorobą,miała 28 lat........:--
-(
W 1997 roku pochowaliśmy kolegę-mojego przyjaciela który zmarł na serce w szkolnym internacie(miał 18 lat),kilka lat temu w wypadku zginął mój kolejny przyjaciel(24lata),a po niedługim czasie pozegnałam kolegę który ginąc w wypadku osierocił swojego 8 miesiecznego synka.Pozegnałam juz tylu swoich znajomych............Weekend był bardzo fajny:-) Wczoraj totalnie beztroski, obiadek u rodziców, spaceros, grillek z rodziną:-) ale na pewno nie owocny w fasolki:-(
O kurcze, przykro mi bardzo....:--( wiem co czujesz.... Dzisiaj jest 8 rocznica śmierci mojej przyjaciółki:-( Zginęła w wieku 20 lat:-(
wiesz tak naprawdę to nie wiem,bo od nowego roku kontakt nam sie urwal troszkę a dzisiaj zobaczyłam taka informację.Jeszcze w lutym z nia rozmawiałam i nic nie mówiła,nawet nie było widać,ze coś jej może byćBadaicka a na co chorowała twoja koleżanka że w tak młody wieku nie udało sie jej wyleczyć bardzo mi przykro!!
Trzymam kciuki za @.Tata zle znosi chemie przez ostatnie dni :-( nie moge nawet o tym pisac bo juz mam lzy w oczach![]()
Suknia piękna.Sorki ze zniklam ale staram sie sprzedac moja suknie slubna (wreszcie sie za to wcialam po 10 latach) ale cos mam z moim kontem na ebay i nie moge sie zalogowac.
Oj biedaczku, kuruj sięWitam!
Ale miałam ciężką noc zatrułam się i całą noc wymiotowałam, dzisiaj jeszcze jestem osłabiona...
Będzie dobrze, wypoczywaj.Cześć dziewczyny, ja krótko dzisiaj - niestety mam komplikacje, zaliczyłam szpital, ale udało mi się wrócić do domu, dostałam Duphaston i przymusowe leżenie,
Odpoczywajcie sobieWitajcie Myszki moje kochane, leże jak most - zalecenie lekarskie i chyba zblizają sie mdłosci WIELKIMI KROKAMI.
Dziewczynki polećcie jakąs ksiażeczkę o maleństwach, o ile wiecie coś na ten temat.:-)
Z GÓRY DZIĘKUJE![]()
To się M postarałhej hej;-)
ja tylko na chwilke, ja w tym miesiacu niestety mam cykl stracony, bo bylam poklocona z M w te dni... i nic nie bylo.... na przeprosiny dostałam sliczne butki o ktorych pisalam wczesniej ze sobie odlozylamdzis mi malz kupil i kwiatuszka i kolacyjke dostalam
wkazdym razie, nie mam chwilowo czasu gdyz musze konczyc pisanie pracy
Pięknea to sa moje typy ( gdybym miala wyjsc za maz to poszlabym w jednej z tych )![]()
Przytulam mocno.Cześć dziewczynki![]()
Bardzo mi przykro.Weszłam sobie na nasza klasę....
gapie sie w klepsydrę mojej kolezanki i nie moge uwieżyć w to co sie stało......
zmarła wczoraj,przegrała swoja walke z chorobą,miała 28 lat........:--
-(