reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witaj Zajączku fajnie ze sie do kawusi dosiadasz z nami.
weekend z tego co piszesz to ciekawy był hihi może i owocny skoro taki beztroski!!
Weekend był bardzo fajny:-) Wczoraj totalnie beztroski, obiadek u rodziców, spaceros, grillek z rodziną:-) ale na pewno nie owocny w fasolki:-(
Weszłam sobie na nasza klasę....
gapie sie w klepsydrę mojej kolezanki i nie moge uwieżyć w to co sie stało......
zmarła wczoraj,przegrała swoja walke z chorobą,miała 28 lat........:-:)-:)-(
O kurcze, przykro mi bardzo....:-:)-( wiem co czujesz.... Dzisiaj jest 8 rocznica śmierci mojej przyjaciółki:-( Zginęła w wieku 20 lat:-(

Badaicka a na co chorowała twoja koleżanka że w tak młody wieku nie udało sie jej wyleczyć bardzo mi przykro!!

Weekend był bardzo fajny:-) Wczoraj totalnie beztroski, obiadek u rodziców, spaceros, grillek z rodziną:-) ale na pewno nie owocny w fasolki:-(

O kurcze, przykro mi bardzo....:-:)-( wiem co czujesz.... Dzisiaj jest 8 rocznica śmierci mojej przyjaciółki:-( Zginęła w wieku 20 lat:-(
W 1997 roku pochowaliśmy kolegę-mojego przyjaciela który zmarł na serce w szkolnym internacie(miał 18 lat),kilka lat temu w wypadku zginął mój kolejny przyjaciel(24lata),a po niedługim czasie pozegnałam kolegę który ginąc w wypadku osierocił swojego 8 miesiecznego synka.Pozegnałam juz tylu swoich znajomych............
eeehh to zycie jest do bani

Badaicka a na co chorowała twoja koleżanka że w tak młody wieku nie udało sie jej wyleczyć bardzo mi przykro!!
wiesz tak naprawdę to nie wiem,bo od nowego roku kontakt nam sie urwal troszkę a dzisiaj zobaczyłam taka informację.Jeszcze w lutym z nia rozmawiałam i nic nie mówiła,nawet nie było widać,ze coś jej może być

czesc laseczki, ja tez kawke jeszcze pije;-)

dzieki za miłe słowka, dzieki badaicka za buziaczka:-)

eve sloneczko przykro ze mezus sie tak meczy, ale popieram dziewczynki co do tych badan wsyztskich, napewno sie wyjasni wkrotce , tzrymam kciuki:tak:
lilu przykro mi strasznie z powodu taty twojego, trzymaj sie kochana:-(
zajączku az zazdroszcze normalnie tego szalonego wekeendu!! nie wazne jesli wyjdzie nieowocny, wazne ze był prawdziwie miłosny!:-D
hanka trzymam kciuki za 1-wszy dzien pracy!! tylko nie zatłucz tam nikogo:laugh2:
PM trzymam kciuki za wizyte u gina:tak:

ja sie musze pozbierac, ogarnąć chalupe i brac sie dalej za poprawki mojej pracy:zawstydzona/y:
buziolki :**

Badaicka
to naprawde musiała cię ta wiadomość zaskoczyć moze ona po prostu nie mówiła o chorobie i dlatego nic nie wiedziałaś ze tak sie nie dobrze z nią dzieje

Dzień dobry :-)
Tata zle znosi chemie przez ostatnie dni :-( nie moge nawet o tym pisac bo juz mam lzy w oczach :zawstydzona/y:
Trzymam kciuki za @.
Trzeba wierzyć, że będzie lepiej. Dużo zdrówka dla taty.

Sorki ze zniklam ale staram sie sprzedac moja suknie slubna (wreszcie sie za to wcialam po 10 latach :szok:) ale cos mam z moim kontem na ebay i nie moge sie zalogowac.
Suknia piękna.
Moja też w szafie wisi ;-);-)

Witam!
Ale miałam ciężką noc zatrułam się i całą noc wymiotowałam, dzisiaj jeszcze jestem osłabiona...
Oj biedaczku, kuruj się :tak::tak:

Cześć dziewczyny, ja krótko dzisiaj - niestety mam komplikacje, zaliczyłam szpital, ale udało mi się wrócić do domu, dostałam Duphaston i przymusowe leżenie,
Będzie dobrze, wypoczywaj.

Witajcie Myszki moje kochane, leże jak most - zalecenie lekarskie i chyba zblizają sie mdłosci WIELKIMI KROKAMI:szok::szok::szok::shocked2:.
Dziewczynki polećcie jakąs ksiażeczkę o maleństwach, o ile wiecie coś na ten temat.:-)
Z GÓRY DZIĘKUJE:tak:
Odpoczywajcie sobie :tak:
A książkę to ja mam taką W oczekiwaniu na dziecko - Arlene Eisenberg, Sandee E. Hathaway, Heidi E. Murkoff - Merlin.pl

hej hej;-)
ja tylko na chwilke, ja w tym miesiacu niestety mam cykl stracony, bo bylam poklocona z M w te dni... i nic nie bylo.... na przeprosiny dostałam sliczne butki o ktorych pisalam wczesniej ze sobie odlozylam:-D dzis mi malz kupil i kwiatuszka i kolacyjke dostalam:-D wkazdym razie, nie mam chwilowo czasu gdyz musze konczyc pisanie pracy
To się M postarał :tak::tak::tak:
Kończ pracę i wracaj do Nas ;-);-)

a to sa moje typy ( gdybym miala wyjsc za maz to poszlabym w jednej z tych ) :zawstydzona/y::sorry2:
Piękne :tak:

Cześć dziewczynki :sorry2:
Przytulam mocno.
Jak chcesz to mogę dać Ci namiary na b.dobrego masażystę tylko on jest drogi bo 150 zł kosztuje godzina masażu ale on też wszystko nastawia(można się targować co do ceny). Jak coś to wyśle kontakt na pm.

Weszłam sobie na nasza klasę....
gapie sie w klepsydrę mojej kolezanki i nie moge uwieżyć w to co sie stało......
zmarła wczoraj,przegrała swoja walke z chorobą,miała 28 lat........:-:)-:)-(
Bardzo mi przykro.

A ja dziś mam wizytę u ginki o 19, proszę o kciuki :tak::tak::tak:

reklama
witaj Kinguś kciuki zaciskam mocno ale i tak wszystko jest z mała dobrze. A jak sie czujesz łaskotanie dalej czujesz czy coś więcej??

Do góry