reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie Lachony

Wpadłam se sie przywitać bo dawno mnie nie było.
Roboty od groma, mój miał wolne - normalnie jak robol z prawdziwego zdarzenia teraz jestem. Pot po dupie to ciurkiem mi zapierdziela.

W tych urzędach to same kretyny a największe głąby to w energetyce i tak walcze z nimi tylko nie wiem o co bo takie debilizmy wymyślają. Zaliczylam już dzisiaj gminę, energetykę - tam to była jadka na maxa tak mi facet ciśnienie podniósł.

Zaraz się przekąpię i lecę do szklarki na mój pierwszy dzień próby.

Co tam Lachony - kto był szprytny i wykorzystał moją nieobecność i zalał forme??? Komu gratulować.
Piszcie bo nie chce mi się czytać ostatnich 100 Stron - ocipiałyście z tym pisaniem. Limit wprowadze.

hania-no to masz jazde od rana...fakt..ale silna kobita jestes-dasz rade! wspieramy cie zza muru!!!!

POWODZENIA W SZKLARSKIEJ!!!!! i zdaj nam choc krotko relacje jak wrcisz jak bylo....ok?

A co do energetyki...pamiętaj: grunt to prąd;-)

witaj Kropeczko @ już sobie polazła i zaczynam staranka od nowa jutro jade zrobić badania i aż sie boje bo jestem prawie pewna że testosteron mam wysoki i co wtedy nici ze staranek. a jak ty się czujesz?? jak kolanko i przeprowadzka bo cos pisałaś o takowej??

nie myslcie sobe ze ja nie wiem co kupic małemu dziecku na prezent ale oni juz wszystkie mozliwe zabawki mają i ja szukam czegoś innego czego nie mieli jeszcze a zeby zainteresowało małego na tyle żeby sie tym przez jakiś czas zajął.

Bernadko-moje kolanko definitywnie nie lubi zmiany cisnienia...po przylocie bolalo w piatek baaaardzo, w sobote juz troche mniej, porobilam oklady itd itp...wczoraj bylo juz znosnie, ale czuje go caly czas.
Przeprowadzka...hmmmm..wlasnie teraz powinnam sie pakowac juz...no ale-jeszcze chwilka z wami i zaczne. Mam czas na zebranie wszystkiego do piatlu-w piatek zjawia sie van i mowimy "do widzenia" temu mieszkaniu...

Nie martw sie na zapas badaniami...bo stres podnosi ztezenie niektorych i tylko nerwami zaszkodzisz sobie...spokojnie idz, oddasz krew i poczekamy na wyniki-bedzie dobrze! Glowa do gory!

A z maluchami co wszystko maja zwykle tak bywa, ze chwile pomietolą nowa zabawkę i rzucają w kat...wiec im więcej akcji w zabawce tym dluzej się nia zainetersują...takie cos co gra, jezdzi, miga-najlepsza rzecz. kup takie autko z klockami a na pewno bedzie zadowolony.
Nawet ja ma podobne cos to na pewno nie takie samo...

reklama
Siemacie Lachony

Zaraz się przekąpię i lecę do szklarki na mój pierwszy dzień próby.
Limit wprowadze.
Daj czadu :-D
myslisz,ze ktos go bedzie przestrzegał???

witaj Kropeczko @ już sobie polazła i zaczynam staranka od nowa jutro jade zrobić badania i aż sie boje bo jestem prawie pewna że testosteron mam wysoki i co wtedy nici ze staranek. a jak ty się czujesz?? jak kolanko i przeprowadzka bo cos pisałaś o takowej??

nie myslcie sobe ze ja nie wiem co kupic małemu dziecku na prezent ale oni juz wszystkie mozliwe zabawki mają i ja szukam czegoś innego czego nie mieli jeszcze a zeby zainteresowało małego na tyle żeby sie tym przez jakiś czas zajął.
Kochana sama wiem jak ciezko jest kupić cos teraz dziecku:tak:;-)

pseplasam ze tak tylko o sobie ... :-(
eve bedzie dobrze.. ja takze czekam i czekam na tego plusik i doczekac nie moge

zmarła wczoraj,przegrała swoja walke z chorobą,miała 28 lat........:-:)-:)-(
przykro mi bardzo z powodu kolezanki
Piszcie bo nie chce mi się czytać ostatnich 100 Stron - ocipiałyście z tym pisaniem. Limit wprowadze.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D uśmiałam się po pachy.. myślisz ze to cos da.. bo ja w to nie wierze.. piątek niezłą biba była.. wszystkie sie uchlały i paplały od rzeczy.. nawet kaprycha:-)

Witam sie po wizycie u doktorka..

powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..

witaj Kinguś kciuki zaciskam mocno ale i tak wszystko jest z mała dobrze. A jak sie czujesz łaskotanie dalej czujesz czy coś więcej??
Chyba zaczynam czuć małe kotłowanie :-D wczoraj jak byłam w sklepie to włączył się alarm bardzo wysokie pikanie i małej się chyba nie podobało bo się zaczęła ruszać.

kinguś, wiesz że nasze kciuki są do twojej dyspozycji:):)
Dziękuje za kciuki ;-);-)

Witam się grzecznie!
A jak Ty się czujesz?
1 czerwca masz ten zabieg na kolanko?

Wpadłam se sie przywitać bo dawno mnie nie było.
Roboty od groma, mój miał wolne - normalnie jak robol z prawdziwego zdarzenia teraz jestem. Pot po dupie to ciurkiem mi zapierdziela.
No no pracusiu ;-);-)

Doskonale wiem oc o chodzi, teraz to już się daje prezenty z paragonem żeby rodzice mogli sobie wymienić jakby już taka zabawka była w domu:tak::tak:

Kingus-kciuki zacisniete na maksa!!!! nic sie nie martw-napewno wszystko z Kinią jest cudownie i dobrze!!!! Buziaki dla Ciebie kochanie...w wersjii podwojnej:-)
Buziak

No to sie Wam sloncem pochwalilam...i zaszlo...

U mnie brak @ - dzisiaj na 17 mam wizyte u ginka..

Kochanie-trzymam kcuki za wizyte i bardzo jestem ciekawa co uslyszysz...bardzo...pisz koniecznie jak wrocisz!!!! od razu-nawet bez siku i mycia raczek!

Kropeczko widzę,że mamy podobny gust co do sukienek :-D:-D:-D
A obrazeczki biore ze stronki
GLITTER-GRAPHICS

Stronka-super!
Ja lubie proste suknie slubne, ale z efektem...choc czasem podoba mi sie bardzo pokaxna kiecka na pannie mlodej, ale sama bym sie w takiej nie widziala....:-)

Ale jeden plus jest - będzie macanko, drogie ale jakże profesjonalne
:-D:-):-D
jak juz cos powie to powie:-)

Kochana sama wiem jak ciezko jest kupić cos teraz dziecku:tak:;-)

Wiecie co...teraz jest tyle wszystkiego ze zglupiec w sklepie mozna i wszyscy zachwalaja jak to wspaniale wplywa na stymulacje i rozwoj dzieci, ich intelekt itp, itd........a mój mąż zawsze wtedy powtarza, ze to bzdury maksymalne, bo np. Einstein mial do zabawy tylko zwykłą drewnianą lyzkę i co...? efekty jakos były....

Witam sie po wizycie u doktorka..

powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..
No to się ucieszyłam.Super wiadomośc:happy2::-)

juz wole zeby mnie maz macal...za darmo i jeszcze przyjemnie..

a moj gin to taki starszy pan okolo 50..i srednio przystojny...zamkne oczy i jakos przezyje :p
Oh a mój G to fajny gośc w dodatku z ogromnym i specyficznym poczuciem humoru :tak:;-)

reklama

Super :-D:-D:-D teraz na pewno się uda :tak::tak::tak::tak:

Do góry