reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się grzecznie!

Badaicka-bardzo mi przykro....to straszne jak sie slyszy o takich tragediach....wsród moich znajomych tez wiele osób już odeszło...podobnie w młodym wieku...20scia - pare lat....:-(

Lilu-przytulam mocno -duzo zdrowka dla Taty...z chemia tak bywa, jedni znoszą ją bardzo zle, inni troche lepiej...to bardzo wielki szok dla organizmu...ale mam nadzieje, ze pomoże i tatko wkrotce bedzie zdrów!

Olesia33-mialas bardzo piękną stylową i oryginalną suknię...kojarzy mi sie z teledyskiem Taylor Swift do piosenki Love Story...taki klip na zamku...znacie?
Jak te wyniki meza - macie tą kopie?

Kropeczko mój M. też bierze po jednej tabletce...

Dziekuję!
Zdrowiej kochanie!!!!!

[
Cześć dziewczyny, ja krótko dzisiaj - niestety mam komplikacje, zaliczyłam szpital, ale udało mi się wrócić do domu, dostałam Duphaston i przymusowe leżenie, ja chyba jestem czarownicą, w czwartek i piątek rano miałam jakieś złe myśli, że mi się nie uda utrzymać ciąży:no:

Kankagan-dużo zdrowka i sily dla Ciebie i fasolki!!!!!
Sluchaj zalecen lekarza a bedzie dobrze-leż, leż, leż!

WDruga sukienka to mój typ a trzecią wybrałyśmy z przyjaciółką i drinkami:-D
Wszystkie trzy mi się podobają zobaczymy jak przymierzę.:cool2:

Karolciu- z sukniami bywa tak, ze inaczej wygladaja w katalogu, inaczej na manekinie , inaczej na modelce a jeszcze inaczej na konkretnej pannie mlodej. Nie da sie wybrac kiecki z fotografii...trzeba przymierzyc i wtedy wiesz co Ci pasuje.
Jak dla mnie-wszystkie sliczne, ale ponieważ ja wole delikatniejsze suknie wiec moj typ to z tych 3 numer 2....ta ktora tez najbardziej odoba sie chyba Tobie.

Kropeczko Ty mnie rozwalasz TOTALNIE (pozytywnie) :-)
.....

Ze niby ja...ze niby jak.....ups....:zawstydzona/y:
Caluski nasza ciezaróweczko!

Witajcie Myszki moje kochane, leże jak most - zalecenie lekarskie i chyba zblizają sie mdłosci WIELKIMI KROKAMI:szok::szok::szok::shocked2:. :tak:

Pysiula-odpoczywaj i nie fikaj nam tam!!!! Dbaj o siebie i fasolke!!!!
Ja z ksiazek o ciezarowkach nic jeszcze nie znam....ale kobietki zaraz napewno przyjda z pomoca.

no tak to racja.. ja pamietam ze wymarzyłam sobie całkiem inna a alkiem inna wypożyczyłam.. chcialam na ramiaczkach była prawie prosta, chciałam całą sukienke, mialam gorset i spodnice, mogło byc bez trenu.. tren był.. chciałam białą albo ecri.. w białej fatalnie wyglądałam, miałam ecri..
..

No wlasnie tomialam na mysli piszac do KarolciDe ze kiecke trzeba mierzyc!:-)

widzewidze,ze wszytkie dzis wywialo,taka ladna pogoda :tak:
my tez zaliczylismy grilika na obiad i przejazdzke rowerami :-)

Wariatki!!!! U nas lało cały weekend i bylo szaro i ponuro...zero grilla i spaceru...wieczorem Madagascar 1 i 2 i pyszne Tikka Masala w Hinduskiej knajpie...mniam:-)
ale dzis od rana za to swieci slonce:-)

wkazdym razie, nie mam chwilowo czasu gdyz musze konczyc pisanie pracy bo do konca maja musze ja oddac wiec wybaczcie ze sie nie udzielam:-(

buziaczki dla was wszystkich kochane bez wyjatku :*******************

Pisz!!!! A my trzymamy kciuki bys szybko skonczyla i wrocila do nas:-) na calego...buziaki Marzenixx!

a to sa moje typy ( gdybym miala wyjsc za maz to poszlabym w jednej z tych ) :zawstydzona/y::sorry2:

Lilu-to ty nie jestes mezatką???
mnie sie bardzo spodobala ta 1a jaka zalaczylas...sliczna!

a my byliśmy z siostrzenicą 2,5-letnią i byłam w szoku - wszystko jej sie podobało i tak śmiesznie biegała za zwierzakami i wołała np. ZIUBER chodź tutaj:-D

Takie maluszki sa the best! A jak tak lubisz stworki i zwierzaki-polecam Dinozatorland, w Zatorze kolo Oswiecimia/Wadowic....jak kto woli...super park z ruchomymi donozaurami:-)...i od Ciebie t nie jest daleko;-)

moj siostrzeniec podobno w zoo wolal za zebra Madagaskar :)

Wlasnie wczoraj ogladalaismy madagaskar ...obie czesci-druga mnie rozwalila-jest super!

moj mąż juiz w zyciu mial kilka rezonansow i wielu lekarzy i to nie jest do konca problem ortopedyczny tylko neurologiczny :dry: ma stwierdzone rozne przewezenia międzykregowe dyskopatie ale to z reguly w odcinku lędżwiowym... byl kiedys miesiac czasu w szpitalu rehabilitacyjnym hmm.. z 5 lat temu? a jest coraz gorzej! prawdopodobnie jest jakis ucisk nerowo ale gdzie i dlaczego ... :confused: albo jakies ogolne zapalenie stawow kolokregoslupowych :confused: juz sami nie wiemy!

Eve-mocno tule!!!! Kochanie-nie mozna zrażac sie do lekarzy,...juz ta to bywa, ze gdzie 2 lekarzy tam sa 3 diagnozy....zreszta ten tekst powiedziala mi kiedys-nikt inny-jak pani doktor:-p
Podstawa to zrobic badania na bolerioze, a jak wyjdzie ze to nie to-namiary na super neurologa i leczyc kregoslup...z tym nie ma zartow! Ja wiem cos na ten temat, sama mam klopoty, a moja mama miala 5 operacji na kregoslup...wiec wiedze ogolna mamy spora...nie ma zartów.
trzymaj sie dzielnie!!!!!!

W moim guście jest ta prosta(2)
wszystko zależy od Twojej budowy-jeśli jesteć szczupła i nie wysoka to w prostej bedzie Ci najładniej,jeśli jestes wyzsza to mozesz spróbować falbanek

Zgadzam sie...niska osobka w falbankach bedzie wygladala jak beza:-)

DZIEŃ DOBRY ja się napiję z Toba nawet zaparzyłam już

No ciasteczko mnie rozwalilo na lopatki.....skad Ty to bierzesz?:-D

Badaicka moze ty mi pomozesz bo mam dylemat co kupic 1.5 rocznemu chłopczykowi na dzień dziecka??

Autko, klocki, jakas ciekawa zabawke-co sie rusza, mowi itd...., lub cos w stylu skladany ogrodowy domek-namiot dla dzieci-sa takie secjalne kolorowe malutkie jak iglo...z 2-3 dziurkami, wiec moze szalec....fajne na lato:-)

co do tego piasku to fajny pomysł ale oni w bloku mieszkaja i rzadko do piaskownicy chodzą ale te klocki edukacyjne mi sie spodobały takie coś znalazłam AUTO EDUKACYJNE~ KLOCKI, SORTER, MUZYKA, ŚWIATŁA (628928895) - Aukcje internetowe Allegro

No-bardzo fajne! I cena ok:-)
jak sie masz bernadko???? jak sprawa z @? Skonczona juz czy jeszcze...?

Kropeczko, jak ty masz czas na BB kiedy się tak długo z M. nie widziałaś to nie wiem. Jeszcze jak zwykle pełny obraz tego "kto z kim i gdzie":-D (uwielbiam Cię). Jak przeprowadzka??
Miłego dnia

:-):-D:-)
tez Cię ...no wiesz...k....;-)

Siemacie Lachony

Wpadłam se sie przywitać bo dawno mnie nie było.
Roboty od groma, mój miał wolne - normalnie jak robol z prawdziwego zdarzenia teraz jestem. Pot po dupie to ciurkiem mi zapierdziela.

W tych urzędach to same kretyny a największe głąby to w energetyce i tak walcze z nimi tylko nie wiem o co bo takie debilizmy wymyślają. Zaliczylam już dzisiaj gminę, energetykę - tam to była jadka na maxa tak mi facet ciśnienie podniósł.

Zaraz się przekąpię i lecę do szklarki na mój pierwszy dzień próby.

Co tam Lachony - kto był szprytny i wykorzystał moją nieobecność i zalał forme??? Komu gratulować.
Piszcie bo nie chce mi się czytać ostatnich 100 Stron - ocipiałyście z tym pisaniem. Limit wprowadze.

witaj Kropeczko @ już sobie polazła i zaczynam staranka od nowa jutro jade zrobić badania i aż sie boje bo jestem prawie pewna że testosteron mam wysoki i co wtedy nici ze staranek. a jak ty się czujesz?? jak kolanko i przeprowadzka bo cos pisałaś o takowej??

nie myslcie sobe ze ja nie wiem co kupic małemu dziecku na prezent ale oni juz wszystkie mozliwe zabawki mają i ja szukam czegoś innego czego nie mieli jeszcze a zeby zainteresowało małego na tyle żeby sie tym przez jakiś czas zajął.

czesc laseczki, ja tez kawke jeszcze pije;-)
:**

Smacznego :-) ja pociagam soczek zurawinowy z kartonu:zawstydzona/y:

Dzień dobry :-)

A ja dziś mam wizytę u ginki o 19, proszę o kciuki :tak::tak::tak:

Kingus-kciuki zacisniete na maksa!!!! nic sie nie martw-napewno wszystko z Kinią jest cudownie i dobrze!!!! Buziaki dla Ciebie kochanie...w wersjii podwojnej:-)

Jak sie ma Hania???? Coos sie nie odzywa, prawda? Kidy ma 1y dzien pracy...czyzby dzis??? jesli tak to Hanka-3mamy kciuki!

OlusPM...jak @???? Masz czy nie masz????

ło boże...prawie padłam trupem z zaskoczenia...księżna nas swoją obecnościa zaszczyciła..

Kropeczko Ty nasza kochana...:) o wszystkich pamietasz..

U mnie brak @ - dzisiaj na 17 mam wizyte u ginka..

reklama
Do góry