reklama
Przecież bliźniaczki wstały o 7.10...a Ty już na nogach? Kobietko idź spać![]()
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Haszitka
może kiedyś...
Oglądacie ten program co napisałam?
mężczyźni dostali dietę koktajlów owocowych warzywnych. Na koniec programu powiedzą, czy po pół roku stosowania koktajli coś się zmieniło.
A w ogóle co tu słychać?, bo ostatnio nie miałam siły czytać nic.
mężczyźni dostali dietę koktajlów owocowych warzywnych. Na koniec programu powiedzą, czy po pół roku stosowania koktajli coś się zmieniło.
A w ogóle co tu słychać?, bo ostatnio nie miałam siły czytać nic.
Haszitka
może kiedyś...
A więc stwierdzono, ze dieta koktajlowo owocowo warzywna wpływa u mężczyzn na poprawę jakości spermy a kobietom poprawę nastroju przed @ daje dieta z tłustych ryb nabiału (sery jogurty jaja).
U mnie zaś dziś 6 tabletka poszła. Objawy są do zniesienia, głód przytłumiam dużą ilością płynów.
Mam dziwne wrażenie, ze kuje mnie macica. Temperatura w 20 dc mierzona o godz 7 rano wzrosła do 37.3. Nigdy w 20 dc taka nie była. Jeszcze 4 dni tabletek i dopiero mogła bym robić test. ale postaram się wytrzymać.
U mnie zaś dziś 6 tabletka poszła. Objawy są do zniesienia, głód przytłumiam dużą ilością płynów.
Mam dziwne wrażenie, ze kuje mnie macica. Temperatura w 20 dc mierzona o godz 7 rano wzrosła do 37.3. Nigdy w 20 dc taka nie była. Jeszcze 4 dni tabletek i dopiero mogła bym robić test. ale postaram się wytrzymać.
A więc stwierdzono, ze dieta koktajlowo owocowo warzywna wpływa u mężczyzn na poprawę jakości spermy a kobietom poprawę nastroju przed @ daje dieta z tłustych ryb nabiału (sery jogurty jaja).
Ja bym na twoim miejscu jeszcze z tydzień poczekała z tym testowaniem, ja teoretycznie już mogłabym testować, bo cykle miałam najdłużej 30-dniowe, ale jeszcze przynajmniej do środy poczekam...
Haszitka
może kiedyś...
WIKI chyba tylko my z rana wstałyśmy. Ładna pogoda. trzeba się wyszykować, wskoczyć w coś odsłaniającego ciało.
Dzisiaj pogoda na grilla idealna:-)
A zapomniała bym, wczoraj rano miałam suuupppeeer pobudkę. Obudziłam się jam M wędrował łapkami pod piżamkę:-) Było cudownie![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzisiaj pogoda na grilla idealna:-)
A zapomniała bym, wczoraj rano miałam suuupppeeer pobudkę. Obudziłam się jam M wędrował łapkami pod piżamkę:-) Było cudownie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
witam sie z ranca.. ide zrobic sobie kawe i tiramisu wezme do niej.. mniam... M juz sobie ukroił jak jeszcze oczy mialam zamkniete to otwozylam buzie by dal troche.. mmm pycha..
Podziel się: