reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
PM a u ciebie wciaz nie ma @??? A jak sie czujesz?

Olu PM chyba temu Twojemu kaczorkowi cos na oczy padło :-D przecież jesteśmy tu
a tak wogóle to jak sie czujesz kochana?

u mnie bez zmian...jutro do lekarza...

ale normalnie zaczyna mnie to smieszyc wszystko...wczoraj ogladalismy TV a tam akurat reklama podpasek byla..i cos takiego powiedzieli KAZDA Z WAS MUSI UZYWAC...czy cos takiego..na co moj maz spojrzal na mnie i powiedzial NIE KAZDA...i padl ze smiechu...

to jedyny plus tej sytuacji, nie umieram z bolu, nie krwawie, ihihihhi oszczędzam na materiałach higienicznych :p

przegladalam stare zdjecia i filmiki ( niezle sie ubawilam) znalazlam moj ulubiony filmik na ktorym mi troche odbilo, poprawil mi humor i przypomnial jaka osoba bylam i jeszcze oge byc :)

WITAM KOBITKI:-)
A my dzisiaj jedziemy po obiedzie na gościnke do szfagierki:tak:

OLESIA KROPECZKA nie smutajcie się bedzie dobrze i ja mysle że idzie poprawic jakość plemniczków i jest szansa na dzidziusia:tak:trzeba dobrej diety witaminki może to nie odrazu ale przyjdzie czas że juz można bedzie stwierdzić dużą poprawe w plemniczkach:tak:

Witam - tak Was dziś tylko podglądam, ale widzę, że większość gdzieś wybyła i nie piszecie dużo :tak:

OluPM i Olesiu - pozytywne zmiany w samopoczucie dostrzegam - nie mylę się prawda:tak:
to dobrze, że już troszkę lepiej się czujecie - ściskam Was mocno:-)

u mnie piękna pogoda - jeszcze nie wiem czy ciepło, ale słoneczko świeci - ja dziś chcę pojechać do mojej babci i nadrobić zaległości do pracy;-)

Witam - tak Was dziś tylko podglądam, ale widzę, że większość gdzieś wybyła i nie piszecie dużo :tak:

OluPM i Olesiu - pozytywne zmiany w samopoczucie dostrzegam - nie mylę się prawda:tak:
to dobrze, że już troszkę lepiej się czujecie - ściskam Was mocno:-)

;-)

Andziu, bo czasami trzeba dać sobie kopa w dupsko i się ogarnąć :)

kurcze u wszystkich dzisiaj ladna pogoda tylko nie u mnie...wlasnie wysuszylam wloski i kombinuje co by tu na sniadanie zjesc bo moj brzuch juz glosno krzyczy JEEEESC!!!

reklama
Do góry