reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Loree - a gdzie chodzisz po górach - ja już pisałam wcześniej, że góry kocham:tak:

Szafirku - dobrze, że wróciłaś:-)

Martynko - trzymam więc kciuki za IUI - dobrze, że z @ nie było problemu bo już możesz od nowa zacząć cykl:tak:

reklama
Powiem wam że odkąd biorę te wszystkie leki (clo,pregnyl i od już zeszłego cykl duphaston) to normalnie @ mam równo co 30 dni... wszystko mi się ładnie uregulowało...
Brzuch mnie napieprza ale dam radę bo teraz musi się udać!!!!
Dziękuję wam za słowa wsparcia!

kochane gdyby taki wątek był to bym się dopisała....:-)
dziewczyny trzymam za was kciuki
dajcie znac jutro .....
oby wiadomości były dobre
Dobranoc

WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda:)

witam nowe staraczki:tak:
i życzę szybkiego zafasolkowania:-)

reklama
Co do dietki,to ja nie potrafie byc na takiej,co mam wypisane,ze dzis na sniadanie to,a na klacje to.Ja sobie robie indywidualna diete,unikam pieczywa,makaronow,ziemniakow i slodyczy,a reszte komponuje wg uznania,jem duzo bialego miesa i warzyw,unikam kalorycznych owocow np.bananow na kolacje i smazonego,jem 5 posilkow dziennie i pije duzo wody.To wystarcza.
Kochana to odżywiasz się wręcz przepisowo według tej mojej diety :-D:-D:-DSUPER!!!!!
No właśnie, jak tam efekty dietkowania?? Ja cały czas się oszczędzałam z jedzeniem ale jak M. wraca to nie da się:baffled: Wczoraj robiłam dewolaje z masełkiem, młode ziemniaczki pieczone, sosik czosnkowy i jedyną zdrową rzecz - sałatę z papryką(wszędzie ją będę wciskać:-)) i jogurtem. Do tego wino i na drugi (;-)) deser sernik. A wszystko ok 20 wieczorem:baffled::baffled::baffled: Całe szczęście że człowiek trochę to spalił ( na spacerze i w ogóle;-))[/QUOT]
Zajączku wprawdzie ważę się w poniedziałki ale specjalnie for you stanęłam na wadze-od 1 maja z 79 kg schudłam do 73 w tej chwili :happy2:
Obym nadal chudła ok 1 kg na tydzień to będzie super
Bo ja mały leniuszek jestem:-p;-):-D

Dobra zmykam na chwilkę do sklepu bo M będzie robił dziś mielone jak wróci :tak::-) uwielbia gotować, ja to mam dobrze:zawstydzona/y::tak::-D
No super masz kochana :-D mój za to piecze bo ja do tego to kaleka jestem
Powiem wam że odkąd biorę te wszystkie leki (clo,pregnyl i od już zeszłego cykl duphaston) to normalnie @ mam równo co 30 dni... wszystko mi się ładnie uregulowało...
Brzuch mnie napieprza ale dam radę bo teraz musi się udać!!!!
Dziękuję wam za słowa wsparcia!
Momo faszerowania sie lekami GRATULUJE, ja to mam od zawsze popierdzielone cykle :baffled: dzisiaj np mam 18 dc a czułam że mam owulkę :baffled: i tylko dzięki tym bolesnym owulkom mam Córe bo inaczej to kicha

Do góry