reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mniam :-D Chętnie skorzystam z zaproszenia, bo uwielbiam kawę w każdej postaci :-) I wywalcie mnie stąd, bo nigdy nie zabiorę się za to sprzątanie. Małżon wróci z pracy, a ja nadal będę przyklejona do komputera, no ale to forum jest jak nałóg ;-)

To zapraszam do Przasnysza:-D I oczywiście, forum to wciąga i trudno się od niego oderwac:-p:-D

Agniesiak bierzcie się do pracy:-) nie można przegapić takiej okazji;-)
Oczywiście jak tylko wróci M to zabieramy się do pracy:tak::-)
WITAM SIE Z RANA
Nareszcie przebrnęłam przez te 20 kilka stron:tak:
niestety jestem leń śmierdzący i nie zrobiłam sobie notatek :baffled:
Agniesiak- do wieczorka powinniście jeszcze zdążyć-trzymam kciuki :tak:

Oj też bym chciała zdążyc:tak::-) Mam nadzieję, że sie uda tym razem:tak::-D

reklama
Mniam :-D Chętnie skorzystam z zaproszenia, bo uwielbiam kawę w każdej postaci :-) I wywalcie mnie stąd, bo nigdy nie zabiorę się za to sprzątanie. Małżon wróci z pracy, a ja nadal będę przyklejona do komputera, no ale to forum jest jak nałóg ;-)
Hmm, o ile sobie dobrze przypominam to dziewczyny uprzedzały,ze to forum uzależnia :tak::-D

Zajadam sie właśnie kupną ryba po grecku:szok::-D Jest przepyszna!! Musicie jej spróbowac, polecam:tak::-) Ja już wtrząchnęłam całe pudełko:-p:-D
Firmy DEGA w okrągłym płaskim:-D pudełeczku - pycha!

Co do nudności w ciąży to mi mój G tłumaczył to tak : im więcej hormonu utrzymującego ciąże tym nudności i wymioty są silniejsze.
Ja wymiotowałam tak, że dwa razy wylądowałam w szpitalu pod kroplówkami-najpierw mi mówił,ze mam się cieszyć bo to oznacza dużą ilość hormonu a potem się bał,że silne wymioty mogą doprowadzić do poronienie i wylądowałam w szpitalu

Oczywiście kochanie,że możesz na mnie liczyć. Tylko nie bardzo wiem o co chodzi, bo ty ciągle jesteś pewnie jakieś 100 stron do tyłu;-);-);-)

U mnie deszczowo i ciemno a ja w taką pogodę zawsze dobrze się czuję!

jestem 50 stron do tyłu - ale pisałam o mojej skromności - wiedziałam, że mogę liczyc na Ciebie, że ją zauważysz bo się nie da jej ukryć;-)
Pogoda okropna:no:
Ja muszę zaraz zupke wstawić i ciacho drożdżowe:-p

Ta by Ci posmakowała:tak: Ja tez nie przepadam za rybami ale jak tego specjału spróbowałam to po prostu zakochałam się:-p:-D
Więcej sosiku pomidorowego z marchewka niż tej rybki ale warto:tak::-)
to sobie kupie dzisiaj:-) sprobuje jak mi zasmakuja to moj M bedzie cie chyba na rekach nosil;-)

reklama
Aj Kochana... u nas tez pogoda do bani:-( Szaro i brzydko:wściekła/y:
Ja tez zaraz kawkę sobie zrobię:tak: Dostaliśmy super prezent na drugą rocznice ślubu - ekspres do kawy dolce gusto:tak::-) Robi 4 rodzaje kawy:szok::-D:-) Pyszna kawka wychodzi, zapraszam do mnie;-):-D
Co do facetów..eh.. ciężko ich zrozumieć;-):-)
M. chorował cały czas na grilka. Juz planował jak to przyjedzie i sobie powcina kiełbachy.... I jak zawsze jak wraca to pogoda się pier*. Następnym razem jak bedę Wam pisała że M. wraca, to przygotujcie się na chmury i deszcz:baffled::baffled:
A kawka z ekspresu, zajefajna sprawa. też chce:-)
Musiałam powtórzyć usg bo ostatnio miałam mały pecherz i malo co widziała.a w czwartek przez "nieszczesliwy" wypadek nie zdazylam przyjechac.
Jak bede miala wyniki badan to bede miala leki. zastanawiam sie czy na razie nie dac sobie spokoju ze starankami i odpoczac chwile od tego wszystkiego...
Domelka, może to Wam dobrze zrobi jak odpoczniecie. Tylko nas nie zostawiaj:-)

Witam Panie :-D:-D
A ja dziś jakieś dziwne ruchy poczułam w brzusiu :confused::confused: Kinia to Ty ?:-D:-D:-D
cześć Kinguś:-) Super kabrio:) tzn wózeczek:-) Też taki chcę, tylko przydałoby się jakieś dziecko do niego:)
A Kinia się wierci bo pewnie podczytuje z tobą i jest w szoku co te baby wypisują:-D

He he he, zacytuje jedna z dziewczyn, która napisała mi na podobne stwierdzenie "nikt cie o tym nie uprzedził"??;-)
To ja to ja:-D:-D Ja Was uprzedzałam:-) Wiem jak ze mną było. Tylko dzięki temu ze nie mam neta w domu zachowuję jeszcze resztki rozsądku:-D
SiemacieBadaicka i Asiq (ty się nie dziw jak jeszcze Cię alkoholizm z nami dopadnie;-))

Do góry