Zajączek81
Fanka BB :)
No dobra zaczynam
Pewnie ze się uda:-)
My tez wczoraj piliśmy białe winko... I tak się zastanawiam czy ten zajebiaszczy ból głowy to spadek ciśnienia czy zwyły kacor:-)
Aha, robię błędziory do bólu, także wybacz. Moja mama też mi wypomina. "Dziecko, ty na tyle książek przeczytanych nie powinnaś robić błędów!!!"
Nie powinnam, a robię. Taki mój zakichany urok;-)
Trzymamy kciuki, dobra passa jest więc trzeba wykorzystać:-)
Nie bądź surowa dla maturzystów:-)
CIęszę się że wszystko jest dobrze. I tak ma być!!!
Kroptusia, a jak ty się czujesz skarbie??????????????
Elfiku, jak Twoja angina, poszła w cholerę??
Where is Hanka????
Buziaki dla wszystkich
Oj tak, działo się:-) Jak ja lubie jak on wracajakie tu pustki gdzie was wywiało??
Zajaczek poleciała do męza ale się tam będzie działo hihi
Cześć Asiq, widze ze się zadomowiłaś:-) I dobrze, im więcej normalnych inaczej na BB tym ciekawiej;-)Cześć Dziewczynki. Ja trwam w oczekiwaniu na dzień spodziewanej @, żeby się przetestować. Porzytulaliśmy się z mężuniem a przed wczoraj czułam kłucie w jajniku, więc może się uda? Buziolki dla Was wszystkich :*
Pewnie ze się uda:-)
No dobra jest Ale i tak na razie nikt nie przebija ciąży zrobionej ręką...
Ej widzialyscie na watku costam o pecherzyku a ciazy, jak laska xxxcostamxxx sobie wykminila, ze juz 4 dni moze byc w ciazy :-) Alez ze mnie zlosliwiec cholerny !!!
Roman od razu z Robin Hoodem ze Shrekami się kojarzy (sorki):-)Dzis nas z m. troszke pogielo i zaczelismy wymyslac imiona dla dzieci. Nie smiejcie sie ale wybralismy Laura i Fryderyk Roman (po tacie) :-)
Kaprycha, dobrze że się umówiliście, przynajmniej będziesz wiedziała co i jak. Mam nadzieję że traficie na jakichs konkretnych ludzi i Was dobrze pokierują.
Jasne kochana. Zdecydowalismy sie na IVF nawet juz przed moimi 2 kreskami. Co z tego, ze jakies niewielkie szanse mam na 2 kreski, skoro prawie zadnych zeby to nie byla ciaza jajowodowa. Kochana z moim jajowodami i z takim dlugimi starnakami juz nie mam zludzen. Na wizycie sie wlasnie dowiem jaki typ IVF bedzie dla nas najbardziej skuteczny. Moj m. zrobil nasienie (poprzedni wynik byl kilka lat temu) a mnie kazali powtorzyc HSG, dla pelnego obrazu. Obym nie musiala czekac zbyt dlugo, bo chyba zwariuje. A u Wy tez juz podjeliscie decyzje ?
Olesia, Słońce moje, tak mi przykro:---( Mój M. tez się bardzo boi badania (nie mówi wprost ale ja widzę). Pogadacie ze specjalistą to Wam coś doradzi na pewno. Trzymaj się słońce. A jak mąż to zniósł??Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.
Stateczną Panią??? Tu nikt nie jest stateczny!!!> A nawet powiedziałabym im która starsza tym bardziej pogięta;-)kochana moja - chciałam Ci przypomnieć, że mam 30 lat i jestem stateczną panią a nie małolatą;-)
już mam otwarte - białe winko
My tez wczoraj piliśmy białe winko... I tak się zastanawiam czy ten zajebiaszczy ból głowy to spadek ciśnienia czy zwyły kacor:-)
No to nieźle musiałaś komuś podpaść że tak Cię tak uraczyła dzieciakami (jak nastrój przed testowaniem??)jestem padnięta po kolejnym dniu z bliźniaczkami, a dzisiaj przyjechała jeszcze do nas 11 letnia kuzynka, która chyba się czymś zatruła i zaczeła mi wieczorem zwracać (mam tylko nadzieję, że po pierwsze jej szybko przejdzie, a po drugie, że to nie grypa żołądkowa)
PM... Idź kobito do lekarza... Sama się bardziej dołujesz niż potrzeba. Dobrze będzie. Głowa do góry!!zle...mocno zdołowana...i to nawet nie brakiem fasolki, bo tego sie spodziewałam...
dołuje mnie to że coś się dzieje z moim ciałem a nigdy tak nie było i poprostu nierozumiem tego..:-zawstydzona/y:
Widzisz już się wpasowałaś w forumowe AA. W piatki zazwyczaj wszystkie piją, oczywiście oprócz szczęściar z fasolkami:-)Ale naskrobałyście przez te kilka chwil :-) Zaglądam, bo Małżon poszedł myju myju, więc mam chwilę. Widzę, że nieźle się wpasowałam, bo sączę piwko malinowe przy programie o tatuażach ;-)
jestem powalona na łopatki Poplułam monitor kawąKaprysia...proszę bardzo...piekna funkcjonalna łopata do wykopywania z dołów...tylko 21,41zł
Zajebiście trafne. Też tak miałam (a te jej foty....) ale nic nie mówiłam żebyście nie pomyślały że wredota ze mnie:-)
No dobra, a co mi tam. Troszke powiem. To jeszcze z czasow, kiedy jej nie znalam:
" Chyba malolata, mozliwe ze niezbyt inteligentna. Hipokrytka, zmienia zdanie jak rekawiczki"
Aż się boje pisać, żebyś mnie nie podsumowała odpowiednio ale co tam.... Nindża nie może być miętki
Tylko mi nie mowcie, ze Wy nie i tak sobie wszystko na luzaku pamietaci????
One nie sa po to, zeby oceniac (przynajmniej nie z zalozenia) ale po to, zeby mi przypomniec co mysle, o tym co ktos pisze. Teraz az mi troszke glupio.
Aha, robię błędziory do bólu, także wybacz. Moja mama też mi wypomina. "Dziecko, ty na tyle książek przeczytanych nie powinnaś robić błędów!!!"
Nie powinnam, a robię. Taki mój zakichany urok;-)
no dokładnie tak samo miałam. Jeszcze OLICA nieźle dawała. :-):-) Dopiero później się odważyłam napisać i zadomowiłam na "ament":-) Dzieki Wam a przede wszystkim Kropeczce (a swoją drogą ona chyba też się wita nieźle z Mężulem). Kochana jest:-)milo to slyszec.. jak nie mam pewnosci jak sie jakies slowo pisze to wrzucam w google.. zawsze poprawi
a prop Ciebie i Hanki.. jak tutaj przyszlam.. bałam sie udzielac ze wzgledu na Was.. w senie wy takie rozgadane i w goole.. czytalam strona za strona z pytaniem zacytowala mnie ktoras.. -ooo tak.. -uff ulżylo..
Muszę zrobic to badanie. Teraz czeka mnie progesteron jeszcze i badanie nasienia mężula. A ty nie pij tyle kobito:-):-)Zajączku zrób sobie LH
Dziewczynki - ja już uciekam spać - oczy mi się zamykają - pewnie z ilości alkoholu tak mnie zmogło;-)
Gosiaczek, jak możemy cię nie lubić, oszalałaś kobito!!!No a u mnie najwazniejsze !!!
Wczoraj na USG podgladnelismy z ginem pecherzyk i juz byl pekniety wiec wszystko prawidlowo. Temperatura tez wzrosla. Kazal od dzis a nawet od jutra brac duphaston 1 x dziennie a potem zrobic tesciora (nie przerywac dupka) a jak wyjdzie pozytywny to po 2x dziennie mam brac... Cholera zeby sie wreszcie udalo... Przytulamy sie juz codziennie bo w sumie nie ma reguly czy robimy przerwy czy nie..
Buziaki dla wszystkich i mam nadzieje ze mnie laski lubicie a nie tak jak ktosiowa...;-);-);-):-):-):-)
Trzymamy kciuki, dobra passa jest więc trzeba wykorzystać:-)
Nie bądź surowa dla maturzystów:-)
No zleciało niesamowicie:-):-) (tak sobie pomyslę że ja tu tak długo u was siedzę..)Witajcie w ten pochmurny dzień !!!!
Wczoraj byłam na USG GENETYCZNYM (przezierności karkowej).
Z naszą dzidzią wszystko gra :-)
Nie moge uwierzyć, że jestem już w 4 miesiącu ciąży !!!!!!!!!!!! :-)
CIęszę się że wszystko jest dobrze. I tak ma być!!!
Kroptusia, a jak ty się czujesz skarbie??????????????
Elfiku, jak Twoja angina, poszła w cholerę??
Where is Hanka????
Buziaki dla wszystkich
Ostatnia edycja: