P
patrysia*
Gość
Chyba zabiłam Kaprychę!!! Nie odzywa się!
Uciekam lepiej, spokojnej nocy. Nie pijcie i nie piszcie za dużo.
Pa pa
Papa ja też mykam DOBRANOC SŁODKICH ŚNIKÓW NA NOC:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pa pa
Pa pa
Pa pa
Papa ja też mykam DOBRANOC SŁODKICH ŚNIKÓW NA NOC:-)
hehe to razem będziemy stresa przeżywaćja juz na 16 bede u mamy bo synka dam do popilnowania a potem do gina chce być szybciej aby trafić chociaż jako 3 w kolejce;-)
hahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)
Dobrze, że masz mdłości - będzie inteligentne dziecko
Boze jak dobrze,że nie widzę tej kartki, A z drugiej strony cholernie chciałabym ja zobaczyć. Co do Ktosiowej- ocena trafiona w 100 %, więc bystra z ciebie osóbka. A ja od samego początku mojego pobytu na BB mam wrażenie że cię znam. Tak bardzo przypominasz mi moją dawna znajomą, która gdzieś się włóczy po świecie. Tylko że ona jest lesbijką, tak mi kiedys napisała. Mnie to nie przeszkadza, ale do ciebie nie pasuje
a prop Ciebie i Hanki.. jak tutaj przyszlam.. bałam sie udzielac ze wzgledu na Was.. w senie wy takie rozgadane i w goole.. czytalam strona za strona z pytaniem zacytowala mnie ktoras.. -ooo tak.. -uff ulżylo..
no ładnie - Kaprycha postrach forum
ja mam inne odczucia - Kaprysiu - byłaś pierwszą osobą, która mi odpowiedziała na BB - jestem twoja na zawsze;-) (to tak a propos postu Loree o lesbijkach)
Boże ja tez tak mam ! Czasem nie zauważę jakiegoś błędu ( najczęściej ą lub ę) i potem mi głupio. Kiedyś w jakimś innym wątku laska napisał chyba z 10 zdań bez żadnych znaków. I pojechałam po niej chyba za ostro, ale nie wytrzymałam, bo nic z jej wypowiedzi przez te błędy nie zrozumiałam.
Cholera, teraz przez Kaprychę to mam jeszcze większą jazdę z tymi błędami! Po co się odzywała,że zwraca na to uwagę?
O matko! Kaprycha zniknęła po moim poście o lesbijce! Ale tak na usprawiedliwienie siebie dodałam,że to mi do ciebie nie pasuje!
jestem cała wasza...maz spi, a chrapie takmze chyba wszyscy sasiedzi go slysza
Hahaha, tak tez moze byc :-):-):-)już wiem - to skrót
Zajebista Brawurowa Oszałamiająca Kobieta - ZBOK
pisałam wcześniej, że jestem skromna