to ja z moimi 25 to już emerytka? bliżej końca niż początku?:-)nie no ja mam 24 lata nie całe.. juz starość..
\
reklama
to jeszcze setka przed Tobą podziwiam
ale ja zawzięta jestem
doczytałam, że Olesia ma wolontariat w Policji - Kaprycha - nie masz jakiś układów dla dziewczyny - po forumowej znajomości;-)
Patrysiu - trzymam kciuki za wizyte u gina
Nektarynka
Fanka BB :)
tak czytam teraz stronę 2109:-)
bo jak ja przeczytam 10 to Wy piszecie 20
podziwiam.. ostatnio mialam do rzeczytania 60.. przeczytalam polowe ale nie mialam nastroju.. wiec wybaczcie.. tak to czytam strona za strona..
Loree
nie no ja mam 24 lata nie całe.. juz starość..
to ja z moimi 25 to już emerytka? bliżej końca niż początku?:-)
Proszę takimi tekstami nie denerwować emerytek na forum , czyli 30-latek!!!
P
patrysia*
Gość
Oj znam to! Mnie tak ciąża i okres karmienia zmieniły. W sumie nie piłam 24 miesiące. I jak odstawiłam od cyca to się połowa piwa zgrzałam!
Ciesz się,że nie masz mdłości. Dziwny ten lekarz, przecież mdłości i wymioty nie są regułą. Co więcej- przy mocnych wymiotach można nawet wylądować w szpitalu, więc jak dla mnie teoria do bani. Moja córcia jest najlepszym dowodem na to,że ta teoria to jakaś bzdura!
oj kochana to mnie troche uspokiłaśpoprostu cieszyć się i dbac o siebieps.hehe ja przez to że od pierwszej ciąży nie piłam to teraz już po jednym piwie mam szum w głowie
Patrysiu - trzymam kciuki za wizyte u gina
dziekuje:-)
popieram
Nektarynka
ładna przysżłosc mi sie zapowiada.. niezle.. po pół piwa.. hmmm moze sie oducze piwa..Oj znam to! Mnie tak ciąża i okres karmienia zmieniły. W sumie nie piłam 24 miesiące. I jak odstawiłam od cyca to się połowa piwa zgrzałam!
hehehe dobre..to ja z moimi 25 to już emerytka? bliżej końca niż początku?:-)
obecuje to sie wiecej nie powtorzy..Proszę takimi tekstami nie denerwować emerytek na forum , czyli 30-latek!!!
wybacz kochana..u mnie to ironia co do tej starości naszej Nektarynki
30-tki to młodzież normalna
reklama
Nektarynka
nieee pewnie M ją zadowala i wzdychaChyba zabiłam Kaprychę!!! Nie odzywa się!
Uciekam lepiej, spokojnej nocy. Nie pijcie i nie piszcie za dużo.
Pa pa
Podziel się: