reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oj kurcze Olesia, to nie za wesolo widze. Ja tez mieszkam w UK i zawsze dzwonie do swojej przychodni i prosze, zeby mi wydrukowaly kobitki wyniki. Pytaja po co mi, wiec cos sciemniam, ze siostra lekarz ( lub cos podobnego) i chce skonsultwac :-D:-):-DW sumie nie musialam jeszcze za to placic ale rzeczywiscie jak pierwszym razem dzwonilam, to cos marudzila kobitka, ze bedzie mnie to kosztowalo jakies grosze. Tak czy inaczej, daj znac co dalej.

to jest jakis koszamr chciala bym by byl to jakis okropny sen i sie zaraz obudze
Kochana, dokladnie Cie rozumiem. Nie martw sie, mozliwe ze nie jest tak zle jak myslisz, szczegolnie ze jak sama mowilas udalo Wam sie juz raz zjasc w ciaze. Mnie czeka to samo w srode. "Modle " sie, zeby jego wyniki wyszly dobre, bo cos mam zle przeczucie. :sorry2:

reklama
Do góry