reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Agnezzz, Dorka dzięi dziewczyny :-* Ja właśnie zmykam na rowerek, taka cacana dziś pogoda u Nas w małopolsce że grzech nie skorzystać :) Pozdrawiam baaaaaaaaaaardzo gorąco i równie mocno życzę Wam fasoleczki :-*

reklama
My zrobiliśmy sobie 3 godzinny spacerek :D pogoda piękna i mam nadzieję, że sie utrzyma.
pozdrowionka

a ja wlasnie wrocilam z Torunia ze szkoly i padam ze zmecznia...wczoraj wiecorem poszlismy na parapetowe do znajomych i mielismy byc tylko 1-1.5h, a balangowalismy do 1 w nocy..a o 3.45 juz pobudka i na pociag...jestem nieprzytomna, poczytam troche jeszcze i chyba sie przespie bo jutro znowu 3.45 pobudka :(

Heej:)
Ja też jakaś skisnieta dzis..a i pogoda u nas do bani:(
Wczoraj bylo słonecznie..pojechalismy na budowę..na grillka..popiwkowaliśmy..potem impreza sie przeniosła do nas..znajomy nocowali..wiec balowaliśmy do rana:)..a dzis maly kacyk..i mnóstwo sprzątania..;(..acchhh..zdrowie nie te;) ;)

Ja dziś po mieście biegałam i zakupy robiłam - ale takie przyjemne - w międzyczasie prałam, sprzątałam i to co wyprałam i wyschło składałam- okropieństwo! Jestem wykończona a miałam się trochę pouczyć! Jednak bb wciągnęło mnie i dziś!

PADAM !!! Uffff... nie ta kondycja dziewczyny... oj nie ta kondycja :p Tyle kilometrów dziś zrobiliśmy że jak na jeden raz to o połowę za dużo... czuję się jakbym ... ARBUZA MIAŁA MIĘDZY NOGAMI... eh... chyba sobie rowerek muszę zmienić ;) Jak wracaliśmy to pogoda coś się pogarszała i tak wiało, że nie wiem czy znów się nie przeziębie... :( O nie, nie dam się !!!!!!! ;D
Moc buziaków i słodziuteńkich snóf życzę ;D ;D ;D

ja dzisiaj tez jestem wykończona. wczoraj wieczorkirm zmienialismy w naszym łóżku materac, bo w w starym nam sie sprężyny wbijaly. teraz mamy materac piankowy, ale twrdy, extra (bedzie wygodniej pracować nad potomstwem ;) )
a dzisiaj trzeba było po tym wszystkim posprzatać, powynosić.
i jeszcze uzbierało sie troche prania (najgorzej że ręcznego, bo sie nie nadaja do pralki) i jestem wykończona.
zaraz ide sie kąpac i spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać.
jeszcze do tego wszytskiego jestem podminowana z niedotykalskimi i bolącymi piersiami :mad:

Witam :) A ja chyba coś się źle ułożyłam bo mnie ramie boli :p eh... taka ostatnio ze mnie narzekalska !! A jutro już poniedziałek :( Buuu... szara codzienność... i sesja tuż... tuż... grrr...

Elżbietko czyżbyśmy o czymś miały się wkrótce dowiedzieć ??? Czy to wstrętny ból przed @ ???

No wiosenne mamuśki gdzie jesteści ??? Hop... hop... ;D

reklama
heej:)a ja dziweuszki wczorajszy wieczór spedziłam z meżusiem w łóziu..przed TV...max -sens filmowy..a dzis dopiero z łóżka sie zwlokłam..(maz jeszcze lezakuje:))..i też..filmik za filmikiem..ale wypoczęta jestem:)
Zaraz zmykamy do rodziców na obiadek:)..i na spacerek..i do kosciółka:)-Pomodle sie za Was dziewuszki:)
Buziaczkli!

Do góry