reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

o kurczątko :-D:rofl2: napisz jeszcze,ze też o 15.00 to już całkiem bedzie fajowo :-D

My o 13.00 albo o 13.30 - kurcze nie pamiętam!:szok::szok::szok::szok: Bo ja w szoku byłam...

Zabije za "pączka", zatluke gołymi rekami, usmaże w buraczkach....i zjem:-)

No to teraz prosze bardzo:oglaszam konkurs na najlepszy temat na dzis z serii: o dupie Marynie:-)
jakies pomysly???

Moze kto poleci kropci fajną maskare bo sie strara konczy a tak bez rzęs chodzic to troche łyso????

Konkurs z serii o dupie Marynie - dobry pomysł. Jak dla mnie to o czym zaczęłyśmy rano się jak najbardziej nadaje- PRZESĄDY CIĄŻOWE. Im głupsze tym lepsze!;-)
Co do maskary polecam- Loreal z odżywką z jednej strony a z tuszem z drugiej. O dziwo mój M mi ją kupił bez pytania mnie o zdanie i mam ją juz kilka ładnych miesięcy. Jest wydajna i jak się pomaluje rzęsy najpierw tą odżywką to są naprawdę długie. Tylko trzeba szybko nałozyć tusz na odżywkę,żeby nie wyschła.

reklama
mam nadzieje że zleci mi badania hormonów a jak nie to sie zapytam czy nie sa potrzebne bo ja jestem zdania ze jak będe wyglądała na laika w tych sprawach to i lekarz mnie tak potraktuje ale mam nadzieje ze mi każe zrobić badania. Jakoś muszę wytrzymać to badanie bo cóż czas ten cykl w końcu wyrególować!!

Moze kto poleci kropci fajną maskare bo sie strara konczy a tak bez rzęs chodzic to troche łyso????
Ja lubię maybelline xxl
Maybelline, XXL Mascara (tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający)

Kinguś to znaczy ze mała już daje o sobie znać i tylko teraz czekać zeby kopniaki były wyczówalne, a na pewno będzie dziewczynka to znaczy czy tak na 90 czy mniej %??
Na 99% dziewczynka ;-)28 maja mamy usg to zobaczymy czy nic się nie zmieni.
Już nie mogę się kopniaczków doczekać.

Super spodnie!!! W takich mozna czuc sie jak we wlasnej skorze! Ja uwielbiam len, mam sporo lnianych ciuchow na lato...czuje sie w nich tak swiezo i bosko.....niestety jak na razie moje lniane gatki sa bez sciagacza w pasie...ale moze kiedys i na takie przyjdzie czas:-)
Mowisz nikt sie klocic nie chce....no ja moge zaoferowac pomoc...ale o co my moglybysmy sie pokłócic jak ja to sie chyba zawsze z Toba zgadzam....:confused:
Ja mam tylko 2 pary jeansów ciążowych to u upał to trochę za gorąco.
Na pewno niedługo będziesz zamawiać takie same spodnie :tak::tak:
Jak na razie minął mi bojowy humor ale czasami jak najdzie to.. ;-);-);-)

KINGUŚ wczoraj oglądałam takie same i super mi się podobaja:-)tylko ja chyba ich nie kupie bo tak ogólnie to duży brzuszek to na wrzesień co w sumie cieplejsze rzeczy juz będe kupować;-)
No pewnie ;-);-) ja to dosyć szybko musiałam kupić większe spodnie bo w normalnych chodziłam z rozpiętym guzikiem, wszystko zawsze obcisłe miałam.;-)

ZANIEPOKOJONA no fakt badania podczas @ może nie jest komfortowe ale jak trzeba to trzeba a dzięki temu że szybciej cię zbada to szybciej staranka o dzidziusia:tak:

PRZYSZŁA MAMUSIU to ja sobie go podaruje bo ja ogólnie to do 20 zł przeznaczam na tusze co to 40-50 troche drogo jak dla mnie na tusz:sorry2:

My o 13.00 albo o 13.30 - kurcze nie pamiętam!:szok::szok::szok::szok: Bo ja w szoku byłam...

Konkurs z serii o dupie Marynie - dobry pomysł. Jak dla mnie to o czym zaczęłyśmy rano się jak najbardziej nadaje- PRZESĄDY CIĄŻOWE. Im głupsze tym lepsze!;-)
Co do maskary polecam- Loreal z odżywką z jednej strony a z tuszem z drugiej. O dziwo mój M mi ją kupił bez pytania mnie o zdanie i mam ją juz kilka ładnych miesięcy. Jest wydajna i jak się pomaluje rzęsy najpierw tą odżywką to są naprawdę długie. Tylko trzeba szybko nałozyć tusz na odżywkę,żeby nie wyschła.

Loree-no to faktycznie bylas w szoku...zes zapomnilaa...chyba ze to bardzo dawno bylo:-)
Ja bralam slub o 15stej.

Co do przesadow-a wiecie, ze podobno w ciazy-takie sa u mnie przesady-idiotyczne-nie powinno sie zostawac chrzestna ani swiadkiem bo to przynosi pecha: dziecku -jak chrzestna i mlodym-jak swiadkiem....idiotyzmy!

ja w zadne nie wierze ale zlewam na maksa jak slysze:-)

Maskara z wydluzajaca koncowka -taka solo-fajna jest, kupila taka mojej mamie i lubi ja brdzo, ja probowalam takiej ale ja jej uzywac nie moge, bo ja mam juz dlugasne rzesiska i jak taka pociagne to mi sie potem o okulary wycieraja:-):zawstydzona/y:

mam nadzieje że zleci mi badania hormonów a jak nie to sie zapytam czy nie sa potrzebne bo ja jestem zdania ze jak będe wyglądała na laika w tych sprawach to i lekarz mnie tak potraktuje ale mam nadzieje ze mi każe zrobić badania. Jakoś muszę wytrzymać to badanie bo cóż czas ten cykl w końcu wyrególować!!

Wakcz o badania!!!! Bernadko-ja zrobilam tak jak szlam do gina z wielona pytaniami-spisalam je wszystkie plus jakies uwagi i lecialam po badaniu zkartki...babka sie smiala ale na wszystko odpowiedziala, nie pominela niczego a mialam chyba sto pytan do....:tak: ale przynajmniej wyszlam od niej i nie mialam poczucia, ze o cos nie spytalam:-)

masz racje Pati jak trzeba to trzeba
a ja ci kochana jeszcze nie gratulowałam wiec.............
wieeelkieee gratulacjeeeeeeeeee bardzo sie cieszę ze nosiś fasoleczke pod serduszkiem!!!!!!!!!!!!
kiedy sie do gina wybierasz??

masz racje Pati jak trzeba to trzeba
a ja ci kochana jeszcze nie gratulowałam wiec.............
wieeelkieee gratulacjeeeeeeeeee bardzo sie cieszę ze nosiś fasoleczke pod serduszkiem!!!!!!!!!!!!
kiedy sie do gina wybierasz??

dziękuje:-)a do ginekologa tak z M planujemy za tydzień bo chce żeby chociaż mi ten 5 tydzień się skończył aby mógł dużo więcej widzieć i powiedzieć:tak:

reklama
Dziewczyny czy myslicie , że sa jakieś przeciwskazania do tego żeby pójść dziś na koncert Andrzeja Piasecznego ?

Mam 2 bilety z pracy. Są dni strażaka i dostalismy od strażaków bilety.
Najpierw jest jakaś jak co roku pogadanka o pożarach it a potem występy artystyczne.

W tym roku jest Velvet i Piasek :-)

To będzie kulturalny koncert, z miejscami siedzącymi, nie jakiś rockowy kołchoz z pchającymi się ludźmi.

Ale boję się trochę hałasu, bo nagłosnienie w naszej wrocławskiej Hali Stulecia (dawnej hali ludowej) jest mega dużeeeeeeeee :-)

Hala mieści kupę ludzi-tam się zawsze odbywały np mecze Śląska Wrocław w koszykówce.

Kurdę kusi mnie żeby iść szczególnie ze względu na Piaska.

Do góry