reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
OLICA mój M lubi Piaska:-)a co do hałasu hmm no niby to może nie być za dobre dla fasolki ale nie wiem zbytnio na ile procent co tak za dużo nie pomogę:sorry2:

a propo przesądów:

Nie nos łańcuszków, pasków, przewiązań - dalatego zeby dziecko nie bylo obwiazane pepowina

jak kobieta w ciąży się czegoś przestraszy ,to nie powinna się łapac
ręką za twarz,bo dziecko będzie miało w tym miejscu znamię

jak kobieta w ciąży o coś prosi to nie wolno jej odmawiać bo tę rodzinę co odmówiła spotka bieda

Ja lubię maybelline xxl
Maybelline, XXL Mascara (tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający)

Jak na razie minął mi bojowy humor ale czasami jak najdzie to.. ;-);-);-)

....w normalnych chodziłam z rozpiętym guzikiem, wszystko zawsze obcisłe miałam.;-)

Kinguś:
wlasnie taki tusz kiedys mialam, ale nie moglam go miec bo mi za bardzo wydluzal rzeski i tak glupio mi bylo w okularkach bo sie ocieraly o szkielka...:-D i odstapilam go po kilku uzyciach bratowej, ja nie moglam go uzywac, a ona od tematej pory tak go polubila, ze tylko takiego teraz uzywa....juz chyba z 3 rok:-)

co do bojowego humory-jak najdzie-daj znać...pomoge:-)

a gatki-ja niecierpie miec za obcislo w pasie, nienawidze jak mnie gniecie pasek czy cos....normalnie jakbym sie dusila...wiec doskonale rozumiem!

jest swietnym tuszem, ladnie rozklada rzesy, wydłuza i podkręca - bardzo wydajny...jedyny minus to cena..waha się w granicach 40-55zł

to jeszcze nie tak tragicznie z cena jak jest wydajny...
ja mialam ostatnio super tusz-kupilam od kolezanki ktora pracowlaa z tymi kosmetykami z ajedyne 10 funtow...normalnie kosztuje 17scie chyba na strefie a w drogetrii jeszcze wiecej....jest swietny drogi z YSL...i jak skonczyl mi sie to akurat podczas zakupow pudru dostalam probke tuszu w aptece w Uk z firmy No7...tez fajny w sumie, ale juz mi sie konczy ta probka i musze jakis upolowac nowy...na YSL mi troche szkoda kasy-bo kumpela juz nie pracuje tam i nie zalatwi za pol ceny...a wydac tyle az w drogerii to porazka....choc jest rewelacyjny-najlepszy z dotychczasowych....wiec oze ten od Ciebie Olu wyprobuje....? zapisalam sobie Loreal telescopic:-)

Wiecie co wcorzaj na kolacje zjadłam pół tabiczki czekolady potem dwa talerze frytek i dużego jogurta a później mówie do M że mam ochote na steka:szok:a teraz robie kurczaka i niemogę się doczekać kiedy go wchłone:-D

OLICA mój M lubi Piaska:-)a co do hałasu hmm no niby to może nie być za dobre dla fasolki ale nie wiem zbytnio na ile procent co tak za dużo nie pomogę:sorry2:

Ja też bardzo lubię Piaska, ale tylko tego z ostatnich lat (ballady itd).

A najbardziej na świecie ubóstwiam Kasię Kowalską (słucham jej od 12 roku życia) :-)

No nic zaryzykuję z tym koncertem, siąde z tyłu na trybunach gdzieś wysoko- daleko od wielkich głosników :-)

Dziewczyny czy myslicie , że sa jakieś przeciwskazania do tego żeby pójść dziś na koncert Andrzeja Piasecznego ?

Mam 2 bilety z pracy. Są dni strażaka i dostalismy od strażaków bilety.
Najpierw jest jakaś jak co roku pogadanka o pożarach it a potem występy artystyczne.

W tym roku jest Velvet i Piasek :-)

To będzie kulturalny koncert, z miejscami siedzącymi, nie jakiś rockowy kołchoz z pchającymi się ludźmi.

Ale boję się trochę hałasu, bo nagłosnienie w naszej wrocławskiej Hali Stulecia (dawnej hali ludowej) jest mega dużeeeeeeeee :-)

Hala mieści kupę ludzi-tam się zawsze odbywały np mecze Śląska Wrocław w koszykówce.

Kurdę kusi mnie żeby iść szczególnie ze względu na Piaska.

Ja była w ciąży na koncercie i nic się nie działo. Dzidzia na tym etapie ciąży chyba jeszcze nie słyszy! Mówisz,że będzie kulturalnie, więc idź. Możesz stać gdzieś dalej. Na pewno nic się nie stanie. A pod koniec ciąży jak już dzidzia dobrze słyszy ,poszłam do kina. Jak się zaczęły reklamy było głośno jak cholera bo pokazywali zwiastun jakiegoś filmu akcji= strzelanka straszna i krzyki. Moja córcia tak zaczęła kopać, że wyjść musiałam dopóki się ciszej nie zrobiło.

no ja juz sie ogarnełam , wyglądam jak człowiek, sprżatnełam, zakupki zrobilam , zaraz za obiadek sie wezmę i do biblioteki na 15-sta....

a jutro moj małż wyjeżdza az do soboty go nie będzie..:-( a mi sie akurat dni plodne zaczynaja , już dziś czułam jak coś mnie ćmi w jajniczkach....

reklama
Wiecie co wcorzaj na kolacje zjadłam pół tabiczki czekolady potem dwa talerze frytek i dużego jogurta a później mówie do M że mam ochote na steka:szok:a teraz robie kurczaka i niemogę się doczekać kiedy go wchłone:-D

Frytki zawsze uwielbialam, a teraz mam ochotę je pochłaniać CODZIENNIE :-)
Ale nienawidzę mięsa-teraz w ciąży CAŁKOWICIE !!!
blehhhhhhhh :-)

Do góry