reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

DZIEŃ DOBRY PONIEDZIAŁKOWO!!
dziś od samego rana @ się pojawiła
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM !!!
nie dam rady nadrobić tego co napisałyscie od soboty wieczór bo za dużo czytania wiem ze kilka dziewczyn zbiera gratulacje z powodu fasolek i ja też się przyłączam

no super wkońcu przylazła:-)teraz będziesz staranka mogła zacząć:-)

reklama
kropeczko otrzymasz dzisiaj chyba od nas medal: pocieszycielka starających się:-)

wspaniały pomysł..

6xq7br.jpg

.
Właśnie mi się przypomniało, że miałam musli zjeść ;-);-)

Smacznego! Kochanie jak sie czujesz? jestes wpracy czy na l4? co u Ciebie Beatko?
Jak Kinia...grzeczna "po mamusi"?

Kropeczko - opiernicz pomógł :-):-)
A tak serio...
....Przed chwila zadzwoniłam i umówiłam się....w środę na 17,20. M. jeszcze nie będzie, ale ja sprawdzę chociaż co to za lekarz (będę też chyba przed owu i lekarz będzie mógł mi powiedzieć coś o tych pęcherzach o których dziewczyny nawijały:-)) Może tez jest bardziej dorobiony niz ta moja i doradzi mi co i jak z M. Badanie kosztuje 70 zeta... Ni dużo ni mało,ale trudno. Najwyżej buty poczekają:-) W środę może już będę miała Fsh, to może od razu wezmę do niego.
noooo
Już nie krzycz na mnie.:-) ;-)

Hola hola-ja nie krzycze! ja skutecznie motywuje przy uzyciu argumentow....
Przepraszam Zajaczku, wiesz przeciez ze nie zloszcze sie ani nie krzycze....tylko chce pewne rzeczy podkreslic - zebys uwierzyla, ze wiele mozesz zrobic w tej sprawie, naprawde wiele.

Super ze sie umowilas...bedzie w takim razie odwrotna kolejnosc, najpierw wizyta solo i podglad podwozia a potem wizyta we 2. Mam nadzieje, ze ten lekarz bedzie konkretny i podejdzie fachowo do tematu.

I ja absolutnie nie zniechecam Cie do pisania nam tu o czym myslisz, czego sie boisz i co cie niepokoi. Jak najbardziej pisz i to wszystko "co slina na jezyk przyniesie"...po to jest to forum kochanie...

Ja naprawde rozumiem cie doskonale, tylko wiem, ze czasem jak ktos utknie w martwym punkcie ....to niestety ale trzeba dac mu malego kopniaczka by ruszyl do przodu...jesli ten kopniaczek choc troche Cie zabolal...przepraszam najmocniej jak umiem...nie chcialam...ale wazne ze ruszylas:-)

no jedna normalna dzisiaj..bo wszystkie z deka zdołowane albo zkołowaciałe..

:-)

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY PONIEDZIAŁKOWO!!
dziś od samego rana @ się pojawiła
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM !!!
nie dam rady nadrobić tego co napisałyscie od soboty wieczór bo za dużo czytania wiem ze kilka dziewczyn zbiera gratulacje z powodu fasolek i ja też się przyłączam
No nareszcie, to teraz wizyta u G i głowa do góry
Olu P nie spałam do południa o 9 już wstałam ale tak sie wogóle zastanawiałam czy wchodzic na BB bo tak nie mam o czym pisać do was i tak sie dziwnie czuje nie majac nic do powiedzenia

Kankagan tak mam taki zamiar muszę do niego zadzwonic dzisiaj
Oj kochana widze,ze zablokowałas sie psychicznie :baffled: zalecam wizyte u G i psychiczny odpoczynek od wszystkiego i wszystkich zwłaszcza myśli o fasolkowaniu bo z taka blokadą to nic nie bedzie z tego

Dzięki, poszukam:-)
Zaniepokojona, a któ mówi ze tylko o jednym mamy gadać. My możemy równiez na inne, czyli o tzw. "dupie Maryni":-)
kropeczko otrzymasz dzisiaj chyba od nas medal: pocieszycielka starających się:-)
taaa... pocieszycielka. Raczej OPIEPRZACZKA STARAJACYCH SIĘ:-D:-D
Kropeczka, Aj Low Ju do Bólu Szalony Pączku:-):-)
No właśnie, gdzie Hanka????

wspaniały pomysł..

6xq7br.jpg

Hmmmm........."a wiec" ...tu blask fleszy i moje wyuczone gesty do kamery:-D
"na poczatek chcialabym podziękowac moim drogim kolezankom z bb za to, ze we mnie wierzyly i zawsze mnie wspieraly...kochane jestescie....Chce tez podziękowac mojemu mezowi i drogim rodzicom........":-D:tak::-D:tak: ale fajnie dostac medal:-)

Dziewuszki !!!
Wy wszystkie jesteście kochane i wspaniałe. Jak najcudowniejsze przyjaciółki, których nigdy nie miałam..dziękuję!!!

Kropeczko, wiesz że ja żartuję:) Bardzo cenię sobie Twoje zdanie:):) I nie tylko Twoje, bo z Wami wszystkimi na prawdę można pogadać o wszystkim (i o niczym też:):)

reklama
czy ty kobieto chcesz w nos dostac???jak ja mialam dola BB-owego i mowilam ze nie mam o czym pisac to mnie wszystkie zawrzeszczały...

cholercia..pisz o wszystkim..przeciez my tu nie tylko o starankach gadamy...

Niunia przecież tu piszemy o wszystkim :tak::tak::tak:nie musi być nic konkretnego.

Kolejna trzeba panią na nogi postawic! Bernadko-ja juz nie mam sily...naprawde...jak to nie masz o czym pisac??? masz od rana @ a na to czekalysmy z tobą ostatnie ile...chyba ze 2 tygodnie, wiec nie gadaj ze nie masz o czym...bo to wielkie wydarzenie jest i ciesze sie bardzo...teraz juz sie wszystko unormuje, pouklada! Zobaczysz!!!!
Zaraz umow sie do nowego lekarza i zobaczysz jak szybko bedzie fasoleczka....ciekawe kto szybciej bedzie rosł...maluszek czy swierki????
tylko wielka radosc

no super wkońcu przylazła:-)teraz będziesz staranka mogła zacząć:-)

No nareszcie, to teraz wizyta u G i głowa do góry

Oj kochana widze,ze zablokowałas sie psychicznie :baffled: zalecam wizyte u G i psychiczny odpoczynek od wszystkiego i wszystkich zwłaszcza myśli o fasolkowaniu bo z taka blokadą to nic nie bedzie z tego
Kochane moje ja tak mam czasem ale szybko mi to mija za zwyczaj i składam raport:
właśnie dzwoniłam do nowego gina (tego co mi luteine kazał brac na wywołanie @) i dziś wieczorem jestem umówiona na wizytę do niego ma mnie zbadać i wypisać leki jak będa potrzebne. tylko jak to badanie będzie wygladało w czasie @????????:confused::confused::baffled::baffled:

Do góry