reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no taa ty juz wypadlas z naszego gangu pijaczek! teraz tylko soczek albo mlekoja poprosze kubusia z soczystą truskawką;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
a ja uwielbiam takie szpile!!!! bo wiesz ja mam tylko 1.59 cm heheh to musze sie jakos wywyzszac moj malz ma 1.88cm wiec sama rozumieszłoł super te szpileczki Marzenko ale ja na takich szpilkach bym za wiele nie poszalala
Haszitka
może kiedyś...
moj piesio uwielbia sie kąpac , sama wlazi po prysznic a teraz wyglada jakby rzeczywiscie ja ktos odwirowal hahah
A mój to jakby to opisać, podrasowany jamnik, podwójna wysokość przedłużacza i długość też trochę większa, coś jak jamnikogończy krótkonożny - nie widziałam rodziców.
A więc do czego zmierzam.
Jak pora kąpania, to łapska tak rozdziawi, że w drzwi ciężko wejść a wannę to obejmuje pazurkami, że wiele razy M musiał mi pomagać go do wanny wsadzić
Haszitka
może kiedyś...
a to butki ktore sobie odlozylam ! wkoncu znalazlam jakas fotke na necie! identyczny fason sobie odlozylam tylko ze zamszowe juz sie nie moge doczekac kiedy je bede na nozkach miala!!!
No no super. Tylko, że do miasta z idealnymi chodniczkami ino się nadają jak dla mnie.
P
patrysia*
Gość
Zdjęc nie mam bo od niedawna robię
Ale jak będe robic sobie pazurki to cyknę fotkę i wkleję
Mysza1984 Witaj wśród nas
Wiecie co, a ja ogladam Harrego Pottera na tvnie
M mój też ogląda
a to butki ktore sobie odlozylam ! wkoncu znalazlam jakas fotke na necie! identyczny fason sobie odlozylam tylko ze zamszowe juz sie nie moge doczekac kiedy je bede na nozkach miala!!!
oj tak piekne ja kocham takie szpilki sama mam w kozaczkach takie obcasy i identyko chciałam taki fason z takim obcasem sobie teraz kupić no ale teraz to mały obcasik lub płaskie ;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja mam kundelka takiego zwilczonego hehe i od malego ja kapałam szamponem bambi dla dzieci-weterynarz tak kazal i od malego ja nauczylam i teraz juz rzadko ja kapie ale jak okrecam prysznic to tylko mowie - pchelka robimy myju myju?? i ona spuszcza uszy i wlazi pod prysznicA mój to jakby to opisać, podrasowany jamnik, podwójna wysokość przedłużacza i długość też trochę większa, coś jak jamnikogończy krótkonożny - nie widziałam rodziców.
A więc do czego zmierzam.
Jak pora kąpania, to łapska tak rozdziawi, że w drzwi ciężko wejść a wannę to obejmuje pazurkami, że wiele razy M musiał mi pomagać go do wanny wsadzić
a to zdjecia jak byla malutka, jak teraz i jak sie kapie
Załączniki
reklama
Loree
Fanka BB :)
Zaraz poczytam co pisałyście jak mnie nie było! Wróciłam od lekarza. Mam mętlik w głowie. Facet jest też onkologiem i ma odjazd na tym punkcie. Gadałam z nim 30 minut, wszystko mi wytłumaczył i nawet narysował. Tak więc jest konkretny. ALE!!!
Zapytałam go o 2 sprawy- badania przed ciążą i plamienia przed @
. Ponieważ miałam cesarkę kazał mi poczekać z ciążą aż minie 3 lata od cesrki, czyli jeszcze pół roku:-( Jeśli kogoś interesuje dlaczego to napiszę. W skrócie się nie da. Co do plamień, powiedział,że są 2 powody: zaburzenia hormonalne albo rak.
Raka wyklucza na 99 % bo mam dobra cytologię i w tym wieku raczej nie występuje. Ponieważ ma skrzywienie zawodowe w tym temacie zaproponował mi badanie zwane ABRAZJA (Abrazja w ginekologii jest zabiegiem łyżeczkowania macicy. Stosuje się go w rozrostach endometrium w wieku pomenopauzalnym, w celach diagnostycznych, np. gdy podejrzewamy raka trzonu macicy.)
Zabieg łyżeczkowana wykonuje się w szpitalu, w narkozie. Przeraża mnie to.
Jeśli wyniki są ok, wtedy bada się hormony i to o dziwo estradiol. Jeśli jest go za mało stosuje sie tabletki hormonalne.
I to tak w skrócie. Z samej wizyty jestem zadowolona, dostałam nr na komórkę, gdybym chciała dzwonić. Tylko nie to chciałam usłyszeć. Co o tym myślicie? Progesteron i prolaktynę mam ok. Badałyście estradiol?
Zapytałam go o 2 sprawy- badania przed ciążą i plamienia przed @
. Ponieważ miałam cesarkę kazał mi poczekać z ciążą aż minie 3 lata od cesrki, czyli jeszcze pół roku:-( Jeśli kogoś interesuje dlaczego to napiszę. W skrócie się nie da. Co do plamień, powiedział,że są 2 powody: zaburzenia hormonalne albo rak.
Raka wyklucza na 99 % bo mam dobra cytologię i w tym wieku raczej nie występuje. Ponieważ ma skrzywienie zawodowe w tym temacie zaproponował mi badanie zwane ABRAZJA (Abrazja w ginekologii jest zabiegiem łyżeczkowania macicy. Stosuje się go w rozrostach endometrium w wieku pomenopauzalnym, w celach diagnostycznych, np. gdy podejrzewamy raka trzonu macicy.)
Zabieg łyżeczkowana wykonuje się w szpitalu, w narkozie. Przeraża mnie to.
Jeśli wyniki są ok, wtedy bada się hormony i to o dziwo estradiol. Jeśli jest go za mało stosuje sie tabletki hormonalne.
I to tak w skrócie. Z samej wizyty jestem zadowolona, dostałam nr na komórkę, gdybym chciała dzwonić. Tylko nie to chciałam usłyszeć. Co o tym myślicie? Progesteron i prolaktynę mam ok. Badałyście estradiol?
Podziel się: