reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

a to butki ktore sobie odlozylam ! wkoncu znalazlam jakas fotke na necie! identyczny fason sobie odlozylam tylko ze zamszowe:-D juz sie nie moge doczekac kiedy je bede na nozkach miala!!!:-D

Załączniki

• k2_3168.jpg
    k2_3168.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
moj piesio uwielbia sie kąpac , sama wlazi po prysznic:-D a teraz wyglada jakby rzeczywiscie ja ktos odwirowal hahah:-D

A mój to jakby to opisać, podrasowany jamnik, podwójna wysokość przedłużacza i długość też trochę większa, coś jak jamnikogończy krótkonożny - nie widziałam rodziców.
A więc do czego zmierzam.
Jak pora kąpania, to łapska tak rozdziawi, że w drzwi ciężko wejść a wannę to obejmuje pazurkami, że wiele razy M musiał mi pomagać go do wanny wsadzić:-D

a to butki ktore sobie odlozylam ! wkoncu znalazlam jakas fotke na necie! identyczny fason sobie odlozylam tylko ze zamszowe:-D juz sie nie moge doczekac kiedy je bede na nozkach miala!!!:-D

No no super. Tylko, że do miasta z idealnymi chodniczkami ino się nadają jak dla mnie.

Zdjęc nie mam bo od niedawna robię:)

Ale jak będe robic sobie pazurki to cyknę fotkę i wkleję:tak::-D

Mysza1984 Witaj wśród nas:)

Wiecie co, a ja ogladam Harrego Pottera na tvnie:-D

M mój też ogląda:-D

oj tak piekne ja kocham takie szpilki sama mam w kozaczkach takie obcasy i identyko chciałam taki fason z takim obcasem sobie teraz kupić no ale teraz to mały obcasik lub płaskie ;-)

A mój to jakby to opisać, podrasowany jamnik, podwójna wysokość przedłużacza i długość też trochę większa, coś jak jamnikogończy krótkonożny - nie widziałam rodziców.
A więc do czego zmierzam.
Jak pora kąpania, to łapska tak rozdziawi, że w drzwi ciężko wejść a wannę to obejmuje pazurkami, że wiele razy M musiał mi pomagać go do wanny wsadzić:-D
ja mam kundelka takiego zwilczonego hehe i od malego ja kapałam szamponem bambi dla dzieci-weterynarz tak kazal i od malego ja nauczylam i teraz juz rzadko ja kapie ale jak okrecam prysznic to tylko mowie - pchelka robimy myju myju?? i ona spuszcza uszy i wlazi pod prysznic:-D

a to zdjecia jak byla malutka, jak teraz i jak sie kapie:-D

Załączniki

• 14-11-04_1334.jpg
    14-11-04_1334.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 18
  • SL270542.jpg
    SL270542.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 20
  • SUC52812.jpg
    SUC52812.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 21
ja też za wysoka nie jestem bo mam 162 a maż nie jest aż taki wysoki bo ma 1.76 to nie jest źle pewnie i bym chodziła w takich szpilkach tylko mnie zawsze podbicie bardzo boli jak chodze na obcasach

reklama
Zaraz poczytam co pisałyście jak mnie nie było! Wróciłam od lekarza. Mam mętlik w głowie. Facet jest też onkologiem i ma odjazd na tym punkcie. Gadałam z nim 30 minut, wszystko mi wytłumaczył i nawet narysował. Tak więc jest konkretny. ALE!!!
Zapytałam go o 2 sprawy- badania przed ciążą i plamienia przed @
. Ponieważ miałam cesarkę kazał mi poczekać z ciążą aż minie 3 lata od cesrki, czyli jeszcze pół roku:-( Jeśli kogoś interesuje dlaczego to napiszę. W skrócie się nie da. Co do plamień, powiedział,że są 2 powody: zaburzenia hormonalne albo rak.
Raka wyklucza na 99 % bo mam dobra cytologię i w tym wieku raczej nie występuje. Ponieważ ma skrzywienie zawodowe w tym temacie zaproponował mi badanie zwane ABRAZJA (Abrazja w ginekologii jest zabiegiem łyżeczkowania macicy. Stosuje się go w rozrostach endometrium w wieku pomenopauzalnym, w celach diagnostycznych, np. gdy podejrzewamy raka trzonu macicy.)

Zabieg łyżeczkowana wykonuje się w szpitalu, w narkozie. Przeraża mnie to.
Jeśli wyniki są ok, wtedy bada się hormony i to o dziwo estradiol. Jeśli jest go za mało stosuje sie tabletki hormonalne.

I to tak w skrócie. Z samej wizyty jestem zadowolona, dostałam nr na komórkę, gdybym chciała dzwonić. Tylko nie to chciałam usłyszeć. Co o tym myślicie? Progesteron i prolaktynę mam ok. Badałyście estradiol?

Do góry