reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko bylam dzis u ginekologa. wedlug niej wyglada na 7tydzien, Konkretnie. mialam ostatnia .....

Oj to zdrówka.
A facetowi nie popuścić, niech wie, że teraz odpowiedzialność go czeka. Jak zechce to wróci, jak nie to niech chociaż o dziecko dba.
No chyba, że okaże sie kompletnym dupkiem, to już inna sprawa. Lepiej niech życia nie zatruwa.

witam kochane popoludniem, ja dalej wsciekla na K :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj mu jeszcze ....

No cóż.
Facet ma inaczej poukładane we łbie niż powinno.
Nic Ci na to nie poradzę, ponieważ nie uznaję dbania O WŁASNE JA kosztem najbliższych.
Po prostu wielkie dziecko. To, ze teraz on się tak zachowuje jest wynikiem jego wychowania i w tym problem.

reklama
...cos jest nie tak, M zadzwonil do przychodni raz po 17 powiedzieli by zadzwonil o 18 i tak zrobil, ale powiedzieli ze nie moga udzielic mu zadnych info. przez tel. musi umowic sie z GP, w nastepny piatek bedzie wiadomo, ale mysle ze jak by bylo OK to by powiedziala a ze nie chciala to mysle ze nie jest.

Kochana
Wcale nie musi byc cos nie tak. Ja bym sie wcale nie zdziwila, ze wogole takich info nie podaja przez tel niezaleznie od wynikow....Wiec sie nie martw na zapas

dziewczyny moze my (z M) nigdy nie bedziemy mieli naszej fasolki... on mi mowie ze trudna tez tak moze byc, i nie wiem czy mowi mi to bym sie nim nie martwila i dusi wszystko w sobie czy az tak bardzo mu nie zalezy (ale raczaj nie) chyba wolala bym by okazal swoje zaniepokojenie. Jest bardzo opanowana osoba i nie wiem co o tym myslec, a ja siedze i rycze, chyba nie powinnam bo moze sie zle poczuc pzrez moje zachwanie a ja nie moge sie opanowac, lzy same leca mi po policzku...

Olesia Kochanie

1. Nie placz, bo nie masz powodu by plakac. Wyniki moga byc dobre, lub zle. 50/50. Moj jak zadzwonil po wyniki to mu przez telefon powiedzieli ze jest zle i tyle. Wiec u Was fakt ze nie chcieli nic powiedziec, nie musi oznaczac ze jest zle

2. Jesli jest zle, to tez nie placz bo:
- ranisz swojego faceta, bedzie sie czul winny
- jesli jest zle nasienie to sa inne drogi zaplodnienia

19253_w525.jpg

pikna:-)

I jeszcze to mi się podoba:

0adc9956b3bf10e9f13e47df9039862a_7064.jpg
- a te są seksi, rajstopki, czarna wąska sukienka...
342d36416353a69a4fe807cc05095d60_7058.jpg
- bardzo podobne mam, już są na wykończeniu, ledwo zipią a le są idealne
e04b9458ac7ea41429bc70f57cc1dced_7059.jpg
- te bym musiała upolować
079a490dc3114ac3d5c333cd170ae527_7060.jpg
- takie bym ubrała do zwiewnej sukienki i spodenek (plan zakupu)
e9cb3c4ddb4969c129202493cfeb248c_7061.jpg
- tych nie dostałam rozmiaru:wściekła/y:

dziewczyny moze my (z M) nigdy nie bedziemy mieli naszej fasolki... on mi mowie ze trudna tez tak moze byc, i nie wiem czy mowi mi to bym sie nim nie martwila i dusi wszystko w sobie czy az tak bardzo mu nie zalezy (ale raczaj nie) chyba wolala bym by okazal swoje zaniepokojenie. Jest bardzo opanowana osoba i nie wiem co o tym myslec, a ja siedze i rycze, chyba nie powinnam bo moze sie zle poczuc pzrez moje zachwanie a ja nie moge sie opanowac, lzy same leca mi po policzku...

Trudno cokolwiek powiedzieć. Nikt nie wie co mu jest pisane.
Ale to my kobiety musimy wierzyć, być opanowane i trzymać wszystko w ryzach.

Dobry wieczór - wpadłąm na chwilkę bo już leci w TV Harry Potter a ja wręcz uwielbiam:-)

Olesiu dobrze, że będziesz miała trochę luzu w pracy - należy Ci się:tak:
a tak a propos - te prawie 30 stron to Twoja sprawka - przez to wolne;-)
dobrze, że chociaż ciasteczka były:-p
i trzymam kciuki, żebyś wygrała - razem z Tobą się schlejemy - kto jak kto, ale my Cię w takiej chwili nie opuścimy:-D

Nektarynko - śliczny domek:-)

Loree - skoro masz przeczucie to będzie dziewczynka:tak:

Agniesiak - to powodzenia w pracy - ważne, że w zawodzie:tak:

Marzenixx - myślę, żę M się bardzo bał o swoje autko więc i tak dzielnie sie zachował skoro dał się przejechać;-)

Karola - uszyje na pewno idealną:-)

Kankagan i Patrysia - gratulacje

Babo - baw się dobrze w Grecji:-)

Hanka - czyli jednak mamy miejsce w hotelu;-) to było pewne, że sobie poradzisz:-)

Zajączku - musisz być silna w sobotę i jak nie chcesz rozmawiać to nie mów nic:no:

Kropeczko - przykro mi, że kolanko boli - pewnie spuchło bo biegasz u mamy zamiast je oszczędzać:wściekła/y:

Kinguś - super wieści - wszystko w porządku to najważniejsze:-)

Wikulaa - siadaj i pisz:angry: szybciej zaczniesz szybciej skończysz:tak:

Olica - problem jest taki, że mi dobrze jest na BB:-) ja sie nigdzie nie wybieram;-)

OluPM - no teraz żeby się tylko udało z tym etatem w szkole;-)

jestem na 2012 stronie ale nadrobię potem bo idę oglądać film;-)

Witam serdecznie. Od dłuższego czasu przeglądam Wasze forum. Staramy się z narzeczonym o dzidzię dopiero 2 cykle. Mam jednak małe wątpliwości i mam nadzieję, że mi pomożecie. Czy uważacie, że żele nawilżające mogą zabijać plemniki? Jeżeli takie pytanie już się pojawiło na forum, to bardzo przepraszam, ale jakoś dzisiaj mnie ogarnął mętlik i już sama nie wiem co myśleć. Jest on robiony na bazie wody, więc hmmm ... sama już nie wiem.

Pozdrawiam wszystkich i życzę szybkiego zafasolkowania :)

reklama
Mysza

Witaj na forum:)
Tak, zele nie sprzyjaja plemnikow. Wszelkie lubrykaty zabijaja plemniki, wiec nie jest wskazane ich uzywanie przy starankach

Do góry