Zajączek81
Fanka BB :)
Niunia, gdzie to się Pani wybiera????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
potem wieczorkiem moze sie ubiore i wstawie fotke..Witam się laseczki.:-)
Nektarynka na pewno ślicznie ci będzie w tej bordowej sukience.
gratulacje poczekaj jeszcze z tydzien dwa i idz do gina on juz powinien wykryc..Dziewczyny - wstawać!!!!!!!!!!!
Test zrobiłam jeszcze raz bo dalej @ nie przyszła a znowu mi się śniło, że robię test.
No i zrobiłam - na początku była 1 okropna kreska, ale po minucie zaczęła się ujawniać druga - ja myślałam że zwariowałam i od tego tych moich chęci zaczęłam ją sobie wyobrażać bo kreska była bardzo, bardzo słaba. No ale teraz ją widać - nie jest jak testowa, ALE JEST!!!
No to jak myślicie - lecieć po 2gi test? Na betę? Mówić M? Poczekać?
z cena pewnie jeszcze o 100 tysiecy zejdziemy w dol bo sami bedziemy robic.. musze zrobic tak od siebie wycene materialow i bede wiedziala na czym stoje.. miało byc nie wiele metrow kwadratowych a jak wszystko sie popodlicza to wychodzi 200 a jeszcze trzeba garaz dodatowo rozciagnac na 2 sam i na gorze pokoj i wychodzi 250m kwadratowych..Sliczny ten domek i cena jak za postawienie pod klucz przystępna:-)
no niestety odnosnie tych lutarn czyli tych wypuszczonych okien pani architekt odradzila mowi ze przewaznie przeciekaja i koszty dachu rosna.. dlatego zostaje tylko jeden nad wejsciem..Hej Naktarynko!
Kochanie-sukienka na[ewno sliczna...ja tez do takiej wzielabym bytu albo czarne albo w identycznym kolorze jak suknia...ale o to moze byc trudno chyba...
Ja mam wesele w czerwcu-tez jeszcze nie mam kiecki, potem kolejne we wrzesniu...i pazdzierniku-urodzaj w tym roku na imprezy:-)
Dpomek-fajny, ale wcale nie taki malutki...ladnie rozmieszczony...choc ja osobiscie nie jestem zwolenniczka okien dachowych-wole wypuszczane, a dachowe np w lazience...sa bardziej praktyczne.
A moj welon...matko...ja dalam za welon 300 zlotych...to chyba mnie wyklniecie...ale byl ladny, długi do stóp i z krysztalkami svarowskiego:-) Nie załuje w kazdym razie ze go kupilam:-)
Dziewczyny - wstawać!!!!!!!!!!!
No ale teraz ją widać - nie jest jak testowa, ALE JEST!!!
.
jak twoje kolanko?? i jak z mamą dogadałyscie się??
Badanka już zaliczone,
.
Hei sloneczka moje!!!
Oj jak ja sie ciesze z wczorajszej wizyty w szpitalu,jacy mili ludzie,tak nas dobrze przyjeli.
mnie a tak na prawdę mojemu M gin kazał jeść 2 razy w tygodniu (co najmniej) ryby morskie ewentualnie owoce morza - zastanawiałam się po co i poczytałam na necie, że z jakichś tam względów mają bardzo dobre działanie na plemniki, no to jest taki domowy sposób, ale może warto spróbować;-)
![]()
Kropeczko, u mnie nic nie leci ani nie wlatuje, jednym słowem bez zmian... tęsknię za M. jak wariatka.
Ja wczoraj rozmawiałam z mamą. Odważyła się i spytała czemu czekamy z dzieckiemRozumiesz, czekamy:-( Moja mama jest starej daty. Myślę że nawet nie zdaje sobie sprawy że to nie jest takie hop siup. ...
no wlasnie pisalam ze dostalam cynk ze jest etat wolny pedagoga szkolnegolece zaniesc jutro z samego ranca papiery
dziekuje za kciuczki...
a hanka chyba utopiona w tej wannie![]()
fajnie ze mama ma dojścia do takich informacji
Hanka cś ty się rozpusciła czy jak w tej wannie nie ma kto nam rozumu do główek nabijać
my tez zalatwiamy pozwolenia a w zasadzie z pania architekt wszystko ustalany co i jak itd.. masakra ile zalatwiania..
aoto nasz domek.. tylko donudowac trzeba jeszcze jedno stanowisko w garazu bo musimy rozciagnac budynek..
ARCHON+ Najlepsze gotowe projekty domów , Dom w daliach 4
Hanka powodzenia na rozmowie zawojuj ten hotel!!!
OLU PM jak tam złozyłaś dokumenty w szkole??
Babo jak wizyta w klinice??
Test zrobiłam jeszcze raz bo dalej @ nie przyszła a znowu mi się śniło, że robię test.
No i zrobiłam - na początku była 1 okropna kreska, ale po minucie zaczęła się ujawniać druga - ja myślałam że zwariowałam i od tego tych moich chęci zaczęłam ją sobie wyobrażać bo kreska była bardzo, bardzo słaba. No ale teraz ją widać - nie jest jak testowa, ALE JEST!!!
Hei sloneczka moje!!!
Oj jak ja sie ciesze z wczorajszej wizyty w szpitalu,jacy mili ludzie,tak nas dobrze przyjeli.
Ja mialam usg i jakos nadal nie mogl znalesc lewego jajnika,moze gdzies sie schowal po jelitami mowie bo mam powazne problemy z tymi flakami.Mowia ze jak zaczne brac proszki to napewno wyjdzie:-)M mnial badana sperme i wyszla niezle nawet lepiej niz przypuszczali wiec kamien mi z serca spadl ze sa jakies zyjace u niego.Caly problem polega na tym ze u niego jest redukcja plemniczkow i dlatego nie moge zajsc w ciaze wiec ktos musi nam pomoc.Tak jak przypuszczalam ze nawet nie pomogaja wakacjie i wyluzowanie sie bo mamy ten problem.Wiec dziewczyny rubcie badania juz po 6 miesiacach bo to wazne zeby wiedziec wczesniej:-)
A ta druga dobra wiadomosc to ze zaczynamy kuracje w nastepnym miesiacu ..zabieg bedzie okolo 1 tydzein sierpnia:-)Kuzwa jak ja sie ciesze...bardzo,bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mowili zebym sie nie przejmowala i nie myslala o tym,poprostu normalnie zyla i ze bym sie przygotowala na to ze moze sie nie udac za 1 razem...u nich jest 3 razy proba wiec mam szance az 3 razy...no i postanowilam zrobic sobie przerwe od BB,,bo teraz @opoznila mi sie tydzien przez nerwy a to nie dobrze,za duzo afery przy tym ,ciagle czekam na okres,robie testy i mysle o tym za duzo,kazda inaczej odpowiada na pytania wiec glowaka mi sie lasuje...wiec znikam na troche...ale obiecuje ze bede zagladac czasami:-)
Jutro jedziemy do Grecji...odpoczac:-)...:-)
Kochane moje bardzo goraco was pozdrawiem i caluje i zycze mnostwo fasoleczek wam wszystkim!!!
Buzka,buzka
uciekam na zakupy bo mąż ma urodziny a ja jeszcze nie kupiłam prezentu.
Siemasz
Mam nadzieję że nie na czerwono:-) Na 12 masz tą rozmowę?? Będzie dobrze: jak nie ty to kto??
.
Dieta, a otóż nie jem tak jak kiedyś, żadnych wafelków, batoników, czekoladek, drożdżówek, pączków, eklerów itp, żadnych chrupek, przysmaków, chipsów, trzy posiłki dziennie, zero podjadania, obowiązkowo kolacja najpóźniej o 21 dodatkowo jogurty z błonnikiem, zioła z błonnikiem, zioła na trawienie (nie mylic tych zól z herbatkami na odchudzanie!)
Ja sie tez modle o sierpien, choc nie wiem czy sie tak szybko uda...Wiesz jak to jest w nordyckich![]()
Kropeczko, jak z mamą?? poprawiły wam się stosunki?? Jak kolano, mam nadzieję że nie dokucza bardzo...
Acha, skończyłaś już robić głupoty????
wiecie że pyknęłyśmy 2000 stron???????
potem wieczorkiem moze sie ubiore i wstawie fotke..
no niestety odnosnie tych lutarn czyli tych wypuszczonych okien pani architekt odradzila mowi ze przewaznie przeciekaja i koszty dachu rosna.. dlatego zostaje tylko jeden nad wejsciem..
...
20 tysiecy postów.. a to dopiero maj.. co bedzie na koniec roku