reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie Lachony.

Badanka już zaliczone, umyłam se główkę bo kutwa suszarka spalona więc muszą jakoś wyschnąć.

Ledwo wczoraj wyciągnełam tyłek z wanny a tu telefony jeden za drugim, jak w jakiejś centrali telefonicznej. Myśle pierdziele nie odbieram wieczór jest dla mnie. To jak się nie dodzwoniła to przyjechała i pierdzieliła mi nad uchem nie wiem ile godzin.

Czy to aż tak wielka filozofia, że jak ktoś nie odbiera telefonu to znaczy że nie może odebrać albo nie chce????

Byłam tak wściekła że jak by mi ktoś podlazł pod nóż to nie wiem czy by sie nie skończyło rzeźnią. Siedziałam chyba do 23.00 i myłam gary i ogarniałam chałupę żeby móc sobie paznokcie pomalować.

Zaraz poczytam coście naskrobały ale pobieżnie bo za godzinę wyruszam na szklarską.

reklama
mnie a tak na prawdę mojemu M gin kazał jeść 2 razy w tygodniu (co najmniej) ryby morskie ewentualnie owoce morza - zastanawiałam się po co i poczytałam na necie, że z jakichś tam względów mają bardzo dobre działanie na plemniki, no to jest taki domowy sposób, ale może warto spróbować;-)

A tak w ogóle to DZIĘKUJĘ - ja dalej nie mogę uwierzyć, bardzo, bardzo dziękuję, ja się chyba do tego gina umówię, ale on to znowu dopiero za 2 tygodnie może zobaczyć fasolkę:baffled:
usg dowcipnym to powinien juz w 2 tyg po zapłodnieniu.Ale się ucieszyłam z Twojej fasolki :-D:tak: juz niemoge sie doczekać swoich staranek :-)

uciekam na zakupy bo mąż ma urodziny a ja jeszcze nie kupiłam prezentu.
Ehh mnie czeka trzydziestka mojego małża 1 czerwca a nie mam zadnego pomysłu na prezent

mnie a tak na prawdę mojemu M gin kazał jeść 2 razy w tygodniu (co najmniej) ryby morskie ewentualnie owoce morza - zastanawiałam się po co i poczytałam na necie, że z jakichś tam względów mają bardzo dobre działanie na plemniki, no to jest taki domowy sposób, ale może warto spróbować;-)

Kochana

Kazal Ci jesc ryby ze wzgledu na kwasy Omega 6 zwlaszcza. Standard - ja je jem i moj tez....Kobietom to pomaga to sluzem oraz oraz regulacja miesiaczki, facetom pomaga na plemniki....

Kropeczko, u mnie nic nie leci ani nie wlatuje, jednym słowem bez zmian... tęsknię za M. jak wariatka. Sama wiesz jak to jest. czytałam że tez zamierzasz wracać w nast. tygodniu?? I dobrze. Nie ma jak z kochającym Mężem. Wszystkie bóle odchodzą jak przytuli:-)
Ja wczoraj rozmawiałam z mamą. Odważyła się i spytała czemu czekamy z dzieckiem:baffled::baffled: Rozumiesz, czekamy:-( Moja mama jest starej daty. Myślę że nawet nie zdaje sobie sprawy że to nie jest takie hop siup. Bez zabezpieczeń i już. W ogóle oczywiście pytanie: kto nie może(ja czy on) i że to na pewno przez tabletki (u mojej mamy antykoncepcja i seks przedmałżeński nie powinny istnieć) Ja mówię, że nie wiem i to nie jest tak że ktos nie może tylko że na razie się nie udaje i że zaczęłam robić badania. Nie chciałam jej martwić ani nic mówić, ale jak spytała to mnie w gardle ścisnęło i łzy mi poleciały. Nie byłam wczoraj długo, bo mój brat się spieszył (był ze mna żeby sprawdzić moje autko - coś mi stuka) i chciał wracac. Jadę do nich chyba w sobote znów więc bez pytań dalszych się nie obedzie...

Ja mam do prasowania dzisiaj caly stos...większosc to taty koszule...brrrr nie pamietam kiedy mu ostatnio koszule prasowalam:happy2::confused::happy2:

Ty to lepiej pisz tu tą diete!!! moze i ja sie skusze!
Dzieki za zaproszenie do znajomych:-)

dzien dobry Niuniu!!! Bardzo sloneczny dzien zreszta u mnie:-)

U mnie też prasowanie. Metrowy stos ciuszków na mnie czeka, większośc to M podkoszulki.

Dieta, a otóż nie jem tak jak kiedyś, żadnych wafelków, batoników, czekoladek, drożdżówek, pączków, eklerów itp, żadnych chrupek, przysmaków, chipsów, trzy posiłki dziennie, zero podjadania, obowiązkowo kolacja najpóźniej o 21 dodatkowo jogurty z błonnikiem, zioła z błonnikiem, zioła na trawienie (nie mylic tych zól z herbatkami na odchudzanie!)

Babo

Fantastycznie ze juz w sierpniu masz procedure. Ja sie tez modle o sierpien, choc nie wiem czy sie tak szybko uda...Wiesz jak to jest w nordyckich :wściekła/y:

Babo, udanego odpoczynku.
Myślę że odpoczynek od BB też Ci dobrze zrobi, ja też planuję tak zrobic w wakacje jak będzie M. na dłużej.
Świetnie, że wyniki się poprawiły i że macie wszystko ustalone:-) Na pewno będziecie spokojniejsi i dobrze Wam to zrobi:-)
uciekam na zakupy bo mąż ma urodziny a ja jeszcze nie kupiłam prezentu.
Daj znać jak coś kupisz, a nóż zerżniemy w razie potrzeby:-)
Siemacie Lachony.
Byłam tak wściekła że jak by mi ktoś podlazł pod nóż to nie wiem czy by sie nie skończyło rzeźnią. Siedziałam chyba do 23.00 i myłam gary i ogarniałam chałupę żeby móc sobie paznokcie pomalować.
Zaraz poczytam coście naskrobały ale pobieżnie bo za godzinę wyruszam na szklarską.
Siemasz
Mam nadzieję że nie na czerwono:-) Na 12 masz tą rozmowę?? Będzie dobrze: jak nie ty to kto??

Kropeczko, jak z mamą?? poprawiły wam się stosunki?? Jak kolano, mam nadzieję że nie dokucza bardzo...
Acha, skończyłaś już robić głupoty????

reklama
Kankagan

Jeny, dopiero teraz doczytalam sie o tych 2 kreskach.
MEGA GRATULACJE kobito. I zdecydowanie jedz ryby i omega 6, bo mocno pozytywnie dzialaja na ciaze, jak i zaraz po niej kiedy karmisz piersia

Do góry