reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wstawie wam zaraz zdjęcie mojej nowej fryzurki, już wczoraj miałam to zrobiś, ale wiecie skleroza nie boli...
Oczywiście musiałam je sobie sama zrobić, bo małż w pracy

A to ja zrobiłam mojemu M na walentynki:-)
Śliczne

Witam!
Normalnie się coś ze mną dzieje dziwnego po tym duphasonie... cycki mam chyba wiekszy o rozmiar kurde szok,
Czuję się cała spuchnięta ... ja pier..... niedługo zamienie się w balon!
Niestety ale warto ;-);-);-);-)

ojej widze kochana ze mamy podbne zdolnosci ja tez takie filmiki zrobilam , np z okazji slubu :)
Piękne:-):-)

w przyszlym tygodniu mam miec telefon czy bedzie dla mnie etat pedagoga w szkole ( zgodnie z moim wykształceniem )..oby oby!
Super, ja też bym bardzo chciała w szkole pracować ;-);-)

Co z tym wysokim testosteronem wie która jak to sie leczy ??
Niestety nie pomogę :-:)-(
Niestety:-( najgorsze, że nie wiedziałam, że ze mna jest, nie zdążyłam go pokochać jak byliśmy razem:-:)-:)-:)-( widocznie tak musiało być, nie wiem czemu ale musiało.
Przytulam. Ja też mam jednego aniołka :-(

czesc dziewczynki, dawno nie pisałam tu....by nie denerwować tych, które czekaja w kolejce na II

ja juz 33tc...a mała jest w 34 i waży > 2 kg, czuje sie świetnie, na razie +8kg i mam extra kopiacego piłaska z przodu :-)
Super, też bym tyle na plusie na koniec chciała mieć ;-);-)

Wiem ze to nie miejsce i czas ale przyszlam sie wyzalic troszku i spadam bo moje problemy sa dla wielu z Was mikroskopijne ale wygadac sie czasem lepiej :( Bylam wlasnie w pracy na rozmowie, wiedzialam ze bedzie ciezko ale nie az tak...
Co za jędza. Nie przejmuj się teraz Wy jesteście najważniejsi. Przytulam mocno.

właśnie się dowiedziałam że w jednej szkole pedagoga szukaja ( mamusia mi powiedziała ) - jadę jutro z samego rana zawieźć dokumenty aplikacyjne i pogadać :)
Trzymam kciuki:-)

A do mnie dzwonili z przychodni żeby na 9:45 przyjechać super będę się krócej przed wizytą denerwować.

Oto ja:-) Minę mam trochę idiotyczną, ale tak to jest jak się robi zdjęcie samej sobie:baffled::happy2:

Załączniki

• P5070271.jpg
    P5070271.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 28
fajna fryzurka :) i pewnie nie trzeba spedzac pol dnia ze szczotką i suszarka zeby ja tworzyc...

a w ogole to sliczny odcien blondu

A do mnie dzwonili z przychodni żeby na 9:45 przyjechać super będę się krócej przed wizytą denerwować.

No popatrz jak fajnie, wstaniesz i po sniadanku od razu na badanie...tylko mi sie nie stresuj w nocu ani rano jutro-wszystko jest ok-pamietaj!!!
I napisz jak tylko wrocisz co sie udalo tym razem zobaczyc-buuuuziaki slodkie dla Dwupakowej Kingusi!

Oto ja:-) Minę mam trochę idiotyczną, ale tak to jest jak się robi zdjęcie samej sobie:baffled::happy2:

Samej sobie...ale dla jakiej publicznosci:-D:-):-D
Wikulaa-super ta fryzurka, odwazne ciecie i bardzo ładnie tak wygladasz...wogole fajna jestes dziewczyna:-)
A ten blond to Twoj oryginalny?

reklama
Do góry