reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Obiadzik wcisnelam i jestem z wami

a ja bez obadu....juz mi kiszki skreca...ale mam zasady i tej sie trzymam...po klotni z mama wczorajszej nie jem i koniec...bo ona dzis robila jedzenie-poradzila sobie sama...jak mnie nie bylo bo za tymi sprawami z autem biegalam...

Sciagnelam sobie dzisiaj Outbrake - mam nadzieje ze dobry

jak ogladniesz-daj opinie...ja nie widzialam...

ja kochana samochodziki ogladalam na necie , wkoncu zaraz malz jakis mi usi kupic:-D a teraz lece na film do kina jakis sensacyjny czy since sfiction jakos tak -"push".
buziolki

no to poluj na fure poluj! a po drodze do kina uwazaj na zderzaki...bo ponoc to Ty masz kierowac, tak?
Jaki samocgodzik byc chciala? Masz cos upatrzonego?

Kurcze...ja nie lubie filmow SF...jakos domnie nie przemawiaja...a moze ogladalam te co nie trzeba, choc wiele tego nie bylo...zrazilam sie i juz.

Kropeczko - no a "Vicky Christina Barcelona"? podobno fajny ale specyficzny:tak:

Nie widzialam...boze-ja nie pamietam kiedy ja tu ostatnio w kinie bylam...az wstyd sie przyznac...ale dosc dawno temu, hehe

Ostatni film jaki widzialam w kinie to bylo w Londynie-Mamma Mia...i to jeszcze jesienia chyba:zawstydzona/y:

A skoro polecasz ten to moze i na niego sie wybiore...musze sprawdzic repertuar na jutro:-)

Nie widzialam...boze-ja nie pamietam kiedy ja tu ostatnio w kinie bylam...az wstyd sie przyznac...ale dosc dawno temu, hehe

Ostatni film jaki widzialam w kinie to bylo w Londynie-Mamma Mia...i to jeszcze jesienia chyba:zawstydzona/y:

A skoro polecasz ten to moze i na niego sie wybiore...musze sprawdzic repertuar na jutro:-)

Kochana - ja też jeszcze go nie widziałam, ale bardzo chcę i słyszałam, że jest ok - jak ktoś lubi Allena:tak:

A jak Ty bez obiadu/jedzenia mozesz wytrzymac ? :szok::szok:
Jedz kobito bo nam zwiedniesz

Dam znac co do filmu

Rano o 8ej wcisnelam w siebie 1 kanapke mala z rzodkiewką i w droge... w samochodzie pilam wode w drodze do tesciow...herbata zostala nieruszona w domu bo byla goraca a mnie sie spieszylo...u tesciowej machnelam mała kawe w filizance i zjadlam malego loda calypso-moje ulubione a nie jedlam ich chyba z 5 lat:-))) i potem w auto do domu-i tu polknelam tran, jablko, herbatke, a przed godzinka banana...i juz mnie skreca serio-ale jestem nieugieta-obiadu nie zjem....tata sie smial ze powinnam flage znowu wywiesic (mielismy na weekend na balkonie i wczoraj sciagnelam) bo zawsze jak jest strajk glodowy to sie wywiesza flagi, hehe.....moze na noc len jeszcze zaparze i tyle na dzisiaj.

fajna fryzurka :) i pewnie nie trzeba spedzac pol dnia ze szczotką i suszarka zeby ja tworzyc...

a w ogole to sliczny odcien blondu

Wygladasz rewelka jak dla mnie

No popatrz jak fajnie, wstaniesz i po sniadanku od razu na badanie...tylko mi sie nie stresuj w nocu ani rano jutro-wszystko jest ok-pamietaj!!!
I napisz jak tylko wrocisz co sie udalo tym razem zobaczyc-buuuuziaki slodkie dla Dwupakowej Kingusi!

Samej sobie...ale dla jakiej publicznosci:-D:-):-D
Wikulaa-super ta fryzurka, odwazne ciecie i bardzo ładnie tak wygladasz...wogole fajna jestes dziewczyna:-)
A ten blond to Twoj oryginalny?
Bo noromalnie stwierdzę, że pięknością jestem:-)ale wy mi słodzicie:-) dziękuję bardzo!!
Niej jest to do końca mój kolorek, trochę poprawiony

Wolaboga

Mocno glodowe porcje. Ja tez jem non stop. Jedzenie to podstawa i sens zycia :-) Kocham jesc

Jadźka puknij ty się w głowę bo jak nie to ja cię puknę.
Jesteś w sekcji Lachony z parnikiem
JUZ SIE PUKNĘŁAM :-D DZIĘKUJE ZA ZAPROSZENIE DO SEKCJI :-D:rofl2:
DOBRZE ZE NIE DO SEKTY

Mam tekst dla ciebie na następny raz jak coś pierdolnie: "Dobrze żeś qurwa ty jest zajebisty - nie podoba się to się patałachu nie patrz"
DOBRY TEKST PRZEĆWICZĘ GO SAMA :-D:-D:-D

Siemacie ale dostałam ataku alergii, u staruszków pyli brzoza - MASIAKRA
NASTEPNY ALERGIK:baffled: Lecz to kochana,ja nie leczyłam alergii i teraz mam astmę:-(
ZAJĄCZEK ładna piosenka:tak:
A to ja zrobiłam mojemu M na walentynki:-)
YouTube - Walentynka Dla Adasia

SUPER!!!!!! :tak::-)
ZANIEPOKOJONA łezka się zakręciła i wyleciała;-)
HANKA no tak daj tam czadu:tak:
Niby nie mam żadnych objawów na @ tylko kurka czasem mnie tak dziwnie zaboli brzuch tak jak na begunke(ale nie mam tylko takie odczucie) nie wiem czy to dobrze czy nie:confused:piersi sie uspokoiły tak wczoraj coś poczułam ale dziś tak nie już tylko wiecie co dzisiaj no i w sumie troche i wcześniej ale ogólnie dziś mnie tak zemdliło ale myśle że to ze stresu wszystko bo boje sie testowania albo i że wstręciucha@ przylezie:baffled:
Taaaaaa ze stresu........:-D:-D:-D oby ten stres przeszedł a raczej wyszedł Ci za kilka miesiecy

A skoro wy szalejecie...
Najbardziej aktualne (sprzed ok miesiąca) tuż po fryzjerze (generalnie mam troche kręconą czuprynę - więc nie chcą zawsze tak wyglądać)
A to drugi to moja siostrzenica - Mały Szopen:-)
:-);-):-D PIKNIE!!!!!!!

ojej widze kochana ze mamy podbne zdolnosci ja tez takie filmiki zrobilam , np z okazji slubu :)
YouTube - How Do I live ... 23.08.08
Wzruszyłam sie normalnie,no
Sukienke miałaś cudną :-D na temat małża sie nie wypowiadam coby w gebę nie dostać

kopa w dupsko moge ja ci dac jak chcesz :)))
a co do mam..mam ten sam problem z moja..w wieku 40 lat zaczeła sie odchudzac ( jakas szajba ) i teraz nosi 36 rozmiar przy wzroscie ponad 170..wiec ja przy niej to juz normalnie otyla jestem..no i tak mi mowi..
A chce,chce tym bardziej,ze nie dałam rady odrobic pracy domowej zadanej przez pania profesor HANKĘ i nie przeczytałam co naskrobałyście wczoraj.
Moja mama to przypuszczam,ze z choroby schudła ale oczywiście się nie przyzna,ze coś jej jest:-:)baffled:

piekny filmik i zdjęcia:tak::-)i odrazu mam pytanko bo dużo par młodych robi zdjecia na plaży we wodzie a powiedz mi jak to jest wtedy ze sukienka nie jest brudna bądz za mocno mokra jak wracacie ze sesji na sale weselną:confused:oczywiście nawet gdyby tak było to warto bo te zdjęcia są śliczne:tak:
Z tego co ja sie orientuję to takie fotki robi sie raczej dzień a nawet tydzień po slubie:tak:

Przy tym można popłakać od razu ostrzegam....
"Kochana mamo,
wiem, że mnie nie widzisz, nie słyszysz i nie możesz dotknąć. Ale ja
jestem...istnieję ...w Twoim życiu, snach, Twoim sercu...Istnieję.
Kidy byłem tam na dole ,w Twoim ciepłym brzuchu godzinami
zastanawiałem się,
jak to będzie kiedy będę już przy Tobie, w tym miejscu o którym
powiadałaś
..."
eehhh gdybym mogła to przeczytac sześć lat temu.........

dzis np zaprosil mnie do kina:szok::szok: pierwszy raz w zyciu!!! zawsze jak szlismy to z mojej inicjatywy a dzis sie mnie pyta czy z nim pojde i go zawioze jeszcze hehe ale w szoku bylam:-D widze ze sie dal wyszkolic:-)
Dobra treserka z Ciebie znaczy sie :-D

w kupie razniej:-) kupy nikt nie ruszy:cool2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mam 40 km do Zakopanego:-) z okna sypialni mam widok na całe Tatry, z kuchni na Babią Górę a z holu na Luboń Wielki:-) a piosenka kojarzy mi się też z pewna osobą.....;-)
Ale szczęsciara ja uwielbiam góry
Albo nas czeka wariatkowo:-D
Idę laski pomoczyć tyłek w wannie bo potem mi się nie będzie chciało a i sprzątać musze.
Ubranko już przygotowane, z butami jeszcze tylko jest problem. Wymoczę się, zrobie sobie pazury a jutro na świerzo umyję głowę bo i tak na 8 rano na badania.

Wpadne po moczeniu tyłeczka.:cool2:
Tylko nie siedź za długo bo Ci sie skóra pomarszczy ;-);-);-):-D

Żeby nie wyszło,że jestem niegrzeczna.... ale życzę pragi:-)
Oj tak,tak zdecydowanie życzymy Pragi

No by was licho wzielo! Jak jeden raz!!!
W kazdym razie Badaicka-sliczna jest gębusia Twoja!!!
Zawstydziłam sie:blink: DZIĘKUJĘ :-D

eheheh, ja nie wiem co to jest wciskalam jak mi pasowalo albo na chybil trafil hahahahaha:-D
Ty spryciarko

Znowu jestem, musiałam się napić herbatki bo mi niedobrze... kurde ....

Pixela super już niedługo zobaczysz swoją córeczkę, boże ale ten czas leci- pozdrawiam!
Oj,oj,oj cos mi tu objawy fasolki widać
Wiem ze to nie miejsce i czas ale przyszlam sie wyzalic troszku i spadam bo moje problemy sa dla wielu z Was mikroskopijne ale wygadac sie czasem lepiej :( Bylam wlasnie w pracy na rozmowie, wiedzialam ze bedzie ciezko ale nie az tak...
Orzesz w morde .......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry: Co za durne babsko!!!!!!!!!!!!!!!! I to cos samo ma dziecko!!!!!!!!!
Głowa do góry kochana,teraz myśl o sobie i dzidzi(choć wiem,że to tak ciężko)
dzieki Slonce, podpuchnieta, wyplakana ale skurcze sie uspokoily, dobrze ze trafilam na normalnego taksowkarza dowiozl pod drzwi i prawie nic nie skasowal, kupilam sobie lody, porozmawialam z tata (wpienil sie mega) i troche sie wyciszylam, coz bede sie martwic za pare mc....wiec ze praca nie warta zachodu za to kase, zapieprz i traktowanie ale i tak bylo mi ciezko znalezc, jak cora miala 3 lata udalo sie dopiero bo mam w domu astmatyka/alergika wiec ciagle byly szpitale - dom - szpitale, bez szans na prace a jak cos trafilam to praca do 17-18 a ja moge max 16, mama nie zyje nie mam pomocy i taka robota, M pracuje wiec ciezko bedzie podobna ... coz trudno poki co dzidzia najwazniejsza reszta sie jakos ulozy,....a szefowa pi...bo na ostatniej rozmowie powieziala ze dziecko najwazniejesze i jak ciaza zagrozona mam isc na l4 nawet do konca oraz krzyczala ze chodze do pracy w takim stanie...coz
he bo wtedy nie wiedziała,ze córka znajomej bedzie szukała pracy :angry::wściekła/y:

właśnie się dowiedziałam że w jednej szkole pedagoga szukaja ( mamusia mi powiedziała ) - jadę jutro z samego rana zawieźć dokumenty aplikacyjne i pogadać :)
To trzymam kciukasy jutro

Oto ja:-) Minę mam trochę idiotyczną, ale tak to jest jak się robi zdjęcie samej sobie:baffled::happy2:
Jaka idiotyczną!!!:wściekła/y: bardzo ładnie kobito!!!

reklama
O-a z kuchni -pietro nizej niz jestem ja wlasnie slysze ze rodzice jedza kolacje, bo stukają sztucce....no co za brak wyczucia, jak ja taka glodna to oni sie opychaja...

Do góry