reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No by was licho wzielo! Jak jeden raz!!!

Tylescie nabazgraly inawydziwialy ze teraz pojac, zrozumiec i poczytac nie jestem w stanie. No widze zes Andzia slabo wczoraj pilnowala, bo co to za zwierzaki, zboczenia, wibratory i inne bezecenstwa???
Ale wybaczam...wiem, ze z taką grupką nie jest latwo sobie poradzic w pojedynke....

Ja...Mialam dzis rzeczonzawce w sprawie szkody...tj samochodow. 2 godziny nam zeszlo popoludniu a wczesniej musialam do tescow po papiery sunac...wiec czasu na to troche trzeba przy polskich pieknych zatloczonych drogach w małoposlce...i tak mi minal dzien.

Teraz czytam, slucham tych piosenek i ogladam filmy...zaraz zwariuje tylescie tego daly... No!

W kazdym razie Badaicka-sliczna jest gębusia Twoja!!!

Niunia27-rowniez-pieknie wygladasz...choc przyznam ze calkiem inaczej sobie ciebie wyobrazalam, a ty w takiej niskiej wadze biegasz...no no no!

Domelka-chudzinka jestesto fakt- ale ile uroku przy tym!!! Zazdroszcze okolicy w ktorej miejszkasz! dawaj namiary-przyjedziemy-nazwe stolicy itd...:-)))

Patrysia-ta ci dopiero lufa!!! i to po porodzie ...no nie moge...gdzie jest sprawiedliwa bozia, co??? Super rodzinka!

Zajaczku-zgadzam sie z hanka-schudals ostro....ale slicznie wygladasz i masz fajna fryzurke! A wyniki - masz w normie wszystko-wiec tylko sie cieszyc kochanie!!!

Kingus-3mam kciuki za badanie i za Was. Odezwij sie oczywiscie po wizycie!!! Buziaki dla małej! Piekny brzusio----piekny ksztalk, wielkosc...cudownie!

Jak się wkurzę to wam wrzucę swoje zdjęcie! Ja mam nogi jakby od innej kobiety. Głupio wyglądają do chudej góry! Piękną sylwetkę to miałam przed ciążą i nie ukrywam tego,że się sobie podobałam.

Oj kochana-Ty to nie gadaj tylko sie ujawnij wreszcie Loree...ja tam wiem swoje...jak nic porzesadzasz, hehe;-)

a gdzie jest dzisiaj na kropeczka ???????

No probuje przez łzy czytac coscie naprodukowaly.... Dzieki że pamiętasz kochanie;-)

może jednak sie spakowała do UK:sorry2::szok:

No w czwartek za tydzien zadzieram kiecę i ...lecę!:-D

Przy tym można popłakać od razu ostrzegam....
"Kochana mamo,
wiem, że mnie nie widzisz, nie słyszysz i nie możesz dotknąć. Ale ja
jestem...istnieję ......"

No i tu juz pekłam na maksa....nie moglam juz czytac bo lzy mi sie nie chcialy zatrzymac same....piękny list....

Co z tym wysokim testosteronem wie która jak to sie leczy ??

ja nie wiem kochanie niestety...jak z mezem, mam nadzieje, ze sie wszystko juz pouklada dzisiaj i bedzie dobrze...nie denerwuj sie !

... w cuda nie wierzę?!

Ja iwerze za Ciebie Martynko!:tak:

a piosenka kojarzy mi się też z pewna osobą.....;-)

no brzmi jakby nie o obecna milosc chodzilo...zgadłam?

Idę laski pomoczyć tyłek w wannie bo potem mi się nie będzie chciało a i sprzątać musze.
Ubranko już przygotowane, z butami jeszcze tylko jest problem. Wymoczę się, zrobie sobie pazury a jutro na świerzo umyję głowę bo i tak na 8 rano na badania.

Wpadne po moczeniu tyłeczka.:cool2:

Czekamy na wypachnioną Hanię! Buziaki!

Ostatnia edycja:
Kropeczko nie wiem jak z męzem bo jeszcze z pracy nie wrócił to jak wróci to sie okaze a mi nie przeszło jeszcze to moze być powtórka z rozrywki.

Kurcze mam złe przeczucie co do tego testosteronu i pewnie będe musiała wrócić do anty zeby to znów wyrególować szlak by to wszystko trafił

no jestes wkoncu kropeczko, bo widze ze juz nuda tu zawialo, az sobie test na intligencje strzelilam , naszczescie zmiescilam sie w normie hhaha:-D

Narodowy Test IQ

No taaaa...wlaczylam to pieronswto i sie na tych kolkach i kwadratach zamyslilam i szlag mnie trafi tu zaraz...ciemna masa ze mnie albo spadek formy dzisiaj...nie ma cierpliwosci ......chyba innym razem zrobie...co to k...jest wogole?

No taaaa...wlaczylam to pieronswto i sie na tych kolkach i kwadratach zamyslilam i szlag mnie trafi tu zaraz...ciemna masa ze mnie albo spadek formy dzisiaj...nie ma cierpliwosci ......chyba innym razem zrobie...co to k...jest wogole?
eheheh, ja nie wiem co to jest wciskalam jak mi pasowalo albo na chybil trafil hahahahaha:-D

czesc dziewczynki, dawno nie pisałam tu....by nie denerwować tych, które czekaja w kolejce na II

ja juz 33tc...a mała jest w 34 i waży > 2 kg, czuje sie świetnie, na razie +8kg i mam extra kopiacego piłaska z przodu :-)
w.kropeczka i inne znajome dziewczynki ....pozdrawiam i buziaczki

czesc dziewczynki, dawno nie pisałam tu....by nie denerwować tych, które czekaja w kolejce na II

ja juz 33tc...a mała jest w 34 i waży > 2 kg, czuje sie świetnie, na razie +8kg i mam extra kopiacego piłaska z przodu :-)
w.kropeczka i inne znajome dziewczynki ....pozdrawiam i buziaczki

Pixelko! Super ze do nas zagladnelas..kilka razy do ciebie dopytywalysmy jakis czas temu, ale ani widu ani slychu...
Wspaniale parametry maluszka i mamusi...jak Ty to zrobilas, ze tak malo przytylas???
Buziaki dla Ciebie kochanie i abys nadal czula sie tak super!!!!
Alez ten czas leci...nie do uwierzenia, ze zostaly ci jeszcze tylko 6-7 tygodni...

Kropeczko nie wiem jak z męzem bo jeszcze z pracy nie wrócił to jak wróci to sie okaze a mi nie przeszło jeszcze to moze być powtórka z rozrywki.

Kurcze mam złe przeczucie co do tego testosteronu i pewnie będe musiała wrócić do anty zeby to znów wyrególować szlak by to wszystko trafił

Bernadko-nie ma sensu walka z mezem...daj na luz, bo tylko sie bedziesz niepotrzebnie stresowala i denerwowala...sprobuj z nim pogadac i wyjasnic co ci sie nie podoba...mzoe w koncu dotrze-tylko mow jasno i wyraxnie i proste konstrucje zdaniowe-bo faceci sa bardzo prymitywni w rozumieniu...nie mam na mysli teraz tylko Twojego-wszyscy tacy sa!

A z testorenom moze sie da jakos inaczej poradzic sobie...no bo jak w czasie staranek pojdziesz na anty...to sie przedluzy historia o kilka miesiecy....musisz isc do lekarza ale najpierw zrob wyniki ponowne tego testosteronu...nigdy nie wiadomo.

eheheh, ja nie wiem co to jest wciskalam jak mi pasowalo albo na chybil trafil hahahahaha:-D

No ...to juz wszystko mi sie zgadza:-)

reklama
w.kropeczka...jem tyle co potrzebuje, ograniczam słodycze jedynie...choć czasem sie i na nie skusze..np.dzis czeklada gorzka z marcepanem...... przede mna jeszcze tikanis chyba musi sie rozpakować....co do imagination to nie wiem, musze na majówki zajrzec, może ona juz tuli synka????

podczytuje was co jakis czas, kibicuję...ale tak mało czasu mam jak siedze w domku z wiki....

Do góry