reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ale mi się ten cykl ciągnie... chciałabym już następny bo podchodzę do 2 IUI...
AndziaS zastanawiam się po co ja tak naprawdę biorę dupka kurde przecież IUI nie było, a w cuda nie wierzę?!

reklama
tez mi sie bardzo podobalo:-):-):-) ja to sie kwiatka upomniec musze na okazje bo sam nie wpadnie... wiec jemu tez nie fikam z prezentami:-:)-(
oj gosiu tez tak mialam na poczatku zwiazku, ze o kwiatki o wszstko sie musialam dopominac , on nie byl takich rzeczy naucozny... ilez ja sie naplakalam i nameczylam zeby zrozumial jakie to wazne dla mnie, ale przynioslo to skutek, dzis jest zupelnie inaczej, fakt nie ma rewelacji ale widze ze sie stara:-)

dzis np zaprosil mnie do kina:szok::szok: pierwszy raz w zyciu!!! zawsze jak szlismy to z mojej inicjatywy a dzis sie mnie pyta czy z nim pojde i go zawioze jeszcze hehe ale w szoku bylam:-D widze ze sie dal wyszkolic:-)

Ale mi się ten cykl ciągnie... chciałabym już następny bo podchodzę do 2 IUI...
AndziaS zastanawiam się po co ja tak naprawdę biorę dupka kurde przecież IUI nie było, a w cuda nie wierzę?!
Kochana to uwież, bo podobno się zdarzają:tak:
No w sumie ty jutro możesz zacząć panikować.
Tak, ale ...
z mierzenia tempki, śluzu i testów owu wynika, że owu była później więc poczekam do poniedziałku - w weekend mam szkołę, wiec uda mi się myślenie zająć czymś innym:tak:
oj gosiu tez tak mialam na poczatku zwiazku, ze o kwiatki o wszstko sie musialam dopominac , on nie byl takich rzeczy naucozny... ilez ja sie naplakalam i nameczylam zeby zrozumial jakie to wazne dla mnie, ale przynioslo to skutek, dzis jest zupelnie inaczej, fakt nie ma rewelacji ale widze ze sie stara:-)

dzis np zaprosil mnie do kina:szok::szok: pierwszy raz w zyciu!!! zawsze jak szlismy to z mojej inicjatywy a dzis sie mnie pyta czy z nim pojde i go zawioze jeszcze hehe ale w szoku bylam:-D widze ze sie dal wyszkolic:-)
Grunt - to dobra szkoła - wytresować da się samca zawsze:-D:-D:-D

w przyszlym tygodniu mam miec telefon czy bedzie dla mnie etat pedagoga w szkole ( zgodnie z moim wykształceniem )..oby oby!
qrcze jak ty jesteś pedagogiem to pewnie trochę psychologii masz za sobą:-)
dziewczyny no to mamy darmową profesjonalną poradnię psychologiczną w postaci przyszłej mamusi:-D:-):-D!!!

Domelko - no ładna pioseneczka - czy Ty jesteś z gór?;-)
ale list od Aniołka - popłakałam się ale jest piękny:sorry2:
mam 40 km do Zakopanego:-) z okna sypialni mam widok na całe Tatry, z kuchni na Babią Górę a z holu na Luboń Wielki:-) a piosenka kojarzy mi się też z pewna osobą.....;-)

qrcze jak ty jesteś pedagogiem to pewnie trochę psychologii masz za sobą:-)
dziewczyny no to mamy darmową profesjonalną poradnię psychologiczną w postaci przyszłej mamusi:-D:-):-D!!!

Albo nas czeka wariatkowo:-D

Idę laski pomoczyć tyłek w wannie bo potem mi się nie będzie chciało a i sprzątać musze.
Ubranko już przygotowane, z butami jeszcze tylko jest problem. Wymoczę się, zrobie sobie pazury a jutro na świerzo umyję głowę bo i tak na 8 rano na badania.

Wpadne po moczeniu tyłeczka.:cool2:

reklama
Do góry