reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana rozumiem że masz Aniołeczka swojego w niebie??
nie wiem co mam powiedziec ten list napewno nie jednej mamie która straciła maleństwo pomógł.

reklama
Mi podali na oniżenie testosteronu Diane (tabl anty) na 3 miesiace ale Super G nie kazał brać.

Hanka
a dlaczego nie masz brać?? to jak masz obniżyć inaczej??

Bo jak byla potwierdzić diagnoze u drugiego lekarza to ta mi kazała brać bro na obiżenie prolaktyny i diane na obniżenie testoseronu. Testosteron miałam 0,783 a norma jest do 0,82 ale według niej powinnam brać te tabletki przez 3 miesiace i to było wszystko co usłyszałam.

Na to Super G powiedział że mieszcze sie w normie i nie ma powodu faszerowac mnie lekami ani czekac tyle czasu tylko działamy a w między czasie robimy wszystkie badania.

Kochana rozumiem że masz Aniołeczka swojego w niebie??
nie wiem co mam powiedziec ten list napewno nie jednej mamie która straciła maleństwo pomógł.
Niestety:-( najgorsze, że nie wiedziałam, że ze mna jest, nie zdążyłam go pokochać jak byliśmy razem:-:)-:)-:)-( widocznie tak musiało być, nie wiem czemu ale musiało.

I teraz dziewczyny oglądają i ucichło:)
Patrysia, pięknie to zrobiłaś:):)
tez mi sie bardzo podobalo:-):-):-) ja to sie kwiatka upomniec musze na okazje bo sam nie wpadnie... wiec jemu tez nie fikam z prezentami:-:)-(

A tak wogóle to jestem z tymi cyklami zamieszana bo niestety źle myślałam bo nie miałam ostatnio wogóle 28dc tylko od 25dc do 27 dc i tylko raz tam było 29 dc co sama nie wiem kiedy powinnam dostać @ dlatego czekam na testowanie w sobote jak nie przyjdzie@:tak:
no to czekamy do soboty:-):-):-)

Poczekamy do jutra:-) któraś z nas w koncu powinna zafasolkować!
odnoszę takie wrażenie, że każda owulacja, test, ciąża, dziecko są wspólne:-) przeżywamy wszystko razem:-) aż miło się robi jak pomyśle, że moje dziecko będzie miało tyle cioć;-)
no i jakos te cykle nam sie przeplataja i jest wrazenie ze swoje wlasne szybciej leca, prawda??

OluPM - trzymam kciuki za ten telefon - a byłego juz szefa olej:tak:

Domelko - no ładna pioseneczka - czy Ty jesteś z gór?;-)
ale list od Aniołka - popłakałam się ale jest piękny:sorry2:

Zajączku - sorki - nie zrozumiałam wcześniej - to progesteron ma być po owu tak jak móiła ginka:tak:

Zaniepokojona - ja nie wiem jak leczyć ten testosteron inaczej niż tabletki anty:no:

Martynko - brałam od listopada do lutego (3 cykle) jak zmieniłam gina - trochę chodziło o zagnieżdżanie, bo ja mam chorą tarczycę, a w sumie chodziło o zmniejszenie obfitości miesiączek - po poronieniu miałam dłuższe i obfitsze niż wcześniej.
potem lekarz stwierdził, że odstawiamy duphaston i teraz nie biorę nic - @ rzeczywiście mniej obfite ale znowu po tej ospie w marcu to teraz coś mi się popierdzieliło - zobaczymy co wyniknie w tym cyklu:tak:

reklama
Do góry