reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam:-)

Emma - Ty nie będziesz mieć wyrzutów jak częściej nas odwiedzisz:tak: buziaki:-)

Milutka - poczekaj do terminu @ (potencjalnego) i dopiero wtedy zrób test z krwi na betę:tak:

Gosiu - leczenie niepłodności to dochodowy interes - nawet w kryzysie - więc moze się jednak zdecydujemy na zakładanie kliniki:-D
a co do facetów - z nimi trzeba ostro lub podstępem - no ręcznika tez możesz użyć:-D

Zajączku - aby nie krzyczeć, że za dużo stron to tylko jedno wyjście - załóż sobie neta w domku;-)
a wczoraj wieczorkiem to się działo, żę ho, ho:-D:-D:-D
- na pierwszy rzut oka to wyniki masz dobre, mogłoby tylko TSH być mniejsze troszkę, ale na co Ty w końcu czekasz - na prolaktynę czy FSH?:szok:
No i J. Radek - też lubię:tak:
siostrzenica - cudo:tak:

Kankagan - po wczorajszych szaleństwach to dziś wszytsko jest nudne i za mądre - więc nie przepraszaj, bo każda z nas taka dziś jest:-)

Niunia - to trzymam kciuki, by @ nie przylazła prze 9 miesięcy:tak:

Haniu - piosenka już kiedyś była na BB - jest śliczna i wzruszająca a nie dołująca - ten płacz to nie dół to wzruszenie - pamiętaj:-)
i wiesz co - skoro wsadza się różne rzeczy między nogi to czemu nie kompa:-p:-D:-D:-D
No i dobrze, że w końcu przyjęłaś do wiadomości, że z tym ogniskiem to nie żarty:-)

Marzenixx - a może zostaniesz kierowniczką garażu;-)

Badaicka - też piękna piosenka - a Jasona Mraz'a nigdy nie słuchałam wcześniej - poszukam innych też kawałków bo ten nawet, nawet:tak:
I Wy znowu o wadze:no:

Lala - wszystko jest MOŻLIWE:-)

Loree - a jak będzie chłopczyk? jeszcze jeansy w kwiatki - ok - dziecię kwiatów, ale sukieneczka:szok:
a córcia od małego wie co dobre - teraz strażak Sam a potem polski hydraulik;-)

Kinguś - śliczny brzusio:-) powodzenia

Patrysia - piękna walentynka i śliczny synuś:tak: w ogóle piękna z Was rodzinka:-)

Martynka - to kolejny efekt duphastonu - bolące i napięte piersi - o tym wczoraj zapomniałam:-(

100% prawdy:tak:ps.siostrzenica ma super okularki :-)
Moje:-)
i jeszcze jedno, uzależniłam sie od Was:-)
Nikt Cię nie ostrzegł biedaku??
Spadaj do sekcji Lachony - szczypiory.
Boża jak ty schudłaś
Chyba ocipiałaś. Moja geba tak wygląda. Mam ostre rysy i jak chudnę to najpierw na twarzy widać.
He he to teraz tylko prowiant jest nam potrzebny:-)
Nie prowiant tylko przepojka:-D

Andziu, FSH zrobiłam, ale wyniki za tydzień bo musieli gdzieś odesłać, a progesteron musze zrobić. Uciekam Baboki. Miłego dnia.
Do rodziców sobie mykam:)

reklama
Do góry