reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam!
Normalnie się coś ze mną dzieje dziwnego po tym duphasonie... cycki mam chyba wiekszy o rozmiar kurde szok, zakładałam sukienke w której idę w weekend na komunie i nie wiem chyba pomyślą że karmie...
Czuję się cała spuchnięta ... ja pier..... niedługo zamienie się w balon!
No dobra idę was poczytać!

reklama
A tak wogóle to jestem z tymi cyklami zamieszana bo niestety źle myślałam bo nie miałam ostatnio wogóle 28dc tylko od 25dc do 27 dc i tylko raz tam było 29 dc co sama nie wiem kiedy powinnam dostać @ dlatego czekam na testowanie w sobote jak nie przyjdzie@:tak:

wcześniej już myślałam nad tymm że się udało ale teraz kurka jak coraz bliżej @ to normalnie mam przeczucia że jednak się nie udało :-(no ale trudno staranka tak długo aż zafasolkuje i na pewno sie to uda nie tylko mi a nam wszystkim:tak:;-)
Poczekamy do jutra:-) któraś z nas w koncu powinna zafasolkować!
odnoszę takie wrażenie, że każda owulacja, test, ciąża, dziecko są wspólne:-) przeżywamy wszystko razem:-) aż miło się robi jak pomyśle, że moje dziecko będzie miało tyle cioć;-)

Pati walentynka napewno powaliła męza na kolana??
Zajączku ale dlaczego masz czekać z badaniem prolaktyny jak ja sie robi po @ a przed owulacja???
Tak mi Ginka powiedziała:baffled::baffled::confused::confused::confused:
Muszę nastawić pranie bo sąsiadka się wkórza jak jej wieczorem się tarabanie nad głową.
Mam taki burdel na jamie że szok.
Ale posprzątam wieczorkiem.
Dzisiaj organizuje pokaz mody bo się muszę jutro pokazać jaka ja zajebista jestem.
I skromna koniecznie....
Witam!
Normalnie się coś ze mną dzieje dziwnego po tym duphasonie... cycki mam chyba wiekszy o rozmiar kurde szok, zakładałam sukienke w której idę w weekend na komunie i nie wiem chyba pomyślą że karmie...
Czuję się cała spuchnięta ... ja pier..... niedługo zamienie się w balon!
No dobra idę was poczytać!
Węszę fasolinkę:-D:-D

A skoro wy szalejecie...
Najbardziej aktualne (sprzed ok miesiąca) tuż po fryzjerze (generalnie mam troche kręconą czuprynę - więc nie chcą zawsze tak wyglądać)
A to drugi to moja siostrzenica - Mały Szopen:-)

Załączniki

• Zdjęcie003.jpg
    Zdjęcie003.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 23
  • Zdjęcie005.jpg
    Zdjęcie005.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 21
patrysia86 ładna z ciebie laska! A jaka zdolna (ładna walentynka) ... trzymam kciuki za testowanie!!!!:tak:
Hanka ja też się poryczałam ...kurde (bez żadnych pretensji) piosenka piękna!:-)
Czytam dalej!

Poczekamy do jutra:-) któraś z nas w koncu powinna zafasolkować!
odnoszę takie wrażenie, że każda owulacja, test, ciąża, dziecko są wspólne:-) przeżywamy wszystko razem:-) aż miło się robi jak pomyśle, że moje dziecko będzie miało tyle cioć;-)
Domelka, bo to to w tym wszystkim chodzi:-D My się cieszymy jak któraś zafasolkuje także z egoistycznych powodów... Dzięki temu wiemy że dla nas jest nadzieja i szansa. Stąd też pytania: jak to zrobiliście, jak długo czekaliście, co brałaś itd...
A przede wszystkim dlatego że się po prostu lubimy i wiemy że każdą z nas wiele łez wylała i tak dużo przeszła żeby cieszyć się dzidzią...

ZAJACZEK super wyglądasz :tak:i tak ja tez bym chciała mieć wyprostowane włoski ale nie umiem tak zrobić i tak szopa wychodzi:baffled:
MARTYNA dziękuje:-)

Domelka, Niunia27 kolejne laski się ujawniły normalnie luks!

Zajaczku tak się czuję po tym leku, na fasolkę to o wiele zawcześnie!
Idę zrobię szybko obiad i przyleze zaraz!

reklama
Kobiety, tak z innej beczki. ja sie zakochałam w tej piosence:
YouTube - Janusz Radek - Kiedy umrę kochanie
uwilebiam go! ale ja sie zakochalam w jego " dziekuje za milosc", bardzo lubie poezje spiewaną.... np. Czyzewski "ave" jest boskie....
Lizustwo na maxa.
ja ci dam , normalnie sie obrazam, a phi :dry:
ZAJĄCZEK ładna piosenka:tak:
A to ja zrobiłam mojemu M na walentynki:-)
YouTube - Walentynka Dla Adasia
ojej widze kochana ze mamy podbne zdolnosci ja tez takie filmiki zrobilam , np z okazji slubu :)
[video=youtube;TYNB2KGJbjI]http://www.youtube.com/watch?v=TYNB2KGJbjI[/video]

Do góry