reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no wymiekne - co za savoir vivre....
nie ale sie usmialam, sama do monitora sie ryje az pies sie na mnie spojrzal dziwnie hahahahaha:-D
Ok Laseczki-musze zmykac...herbatka wypita, bratek prawie...czas na mnie...
Jutro mam sporo do zalatwienia ale wpadne do was jak tylko znajde chwilke...
buziaczki moooocne!!!
a co ty spac juz idziesz??? gdzie idziesz????

reklama
dzień dobry:-)

Nie wiem co piłyście, ale widzę, że coś na pewno :tak:- co tu się wyrabia - Marzenixx sex z Hanką i Lolitka też :szok:- jak to zbiorówka to ja też się piszę:-p

Ok Laseczki-musze zmykac...herbatka wypita, bratek prawie...czas na mnie...
Jutro mam sporo do zalatwienia ale wpadne do was jak tylko znajde chwilke...
buziaczki moooocne!!!

A ty gdzie - pozwolenia nie było.

Witam się,br ale zmokłam i zmarzłam dzisiaj br...
Co ja tu widzę sama rozpusta sex,wibratory i podglądanie.:-D
Zaraz i ja sobie popatrzę :-p

Patrzenie pelnopłatne, czynny udział darmowy

no chyba zaczne uciekac albo nogi rozkladac hahahahah:-D:-D
mozesz mnie puknąć! wibrator mam a i kajdanki sie znajdą!:-D

I to się mnie podoba chętna, napalona i wygimnastykowana

Wolaboga

Toc juz poakceptowalam wsie outstanding invites

Ja dalej nie dostałam

A ze niby o co chodzi ? Ze ja w sensie czy jak ?

Nie Genowefa z Azerbejdżanu

Hanka na pewno jesteś THE BEST!

Ja o tym wiem tylko czy ona o tym wie.
Siemasz Jadźka co tam????

dzień dobry:-)
Nie wiem co piłyście, ale widzę, że coś na pewno :tak:- co tu się wyrabia - Marzenixx sex z Hanką i Lolitka też :szok:- jak to zbiorówka to ja też się piszę:-p

Wstęp to wibrator i wódka. Można to zamienić na ciekawy gadżet.

reklama
Do góry