reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Lece do sklepu bo potem nie będzie sie mnie chciało.
Kupię sobie słonecznik bo mam straszną ochotę.
A jak, jak szaleć to szaleć.

reklama
Czy któraś brała duphaston? Jak się po tym czułyście?

w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))

Czekaj wariatko jeszcze mnie nie zatrudnili:-D
a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-):tak: - kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?

Nie jest wazne co sie nam przytrafia w zyciu. Wazne jest to jak my podejdziemy do tego, co sie nam przytrafia. To determinuje sukces badz porazke zyciowa

tak , no mnie się zdawało, że moja rozpacz po zrobieniu porannego testu (jedna smutna kreska) już mi przeszła ale się dzisiaj w pracy poryczałam:zawstydzona/y:

Matko Hanka jakie ty masz długie nogi po samą szyje !!!!!!

Ja wiem czy długie???? Może tak na zdjęciu wyszło.
Mam 1,72.
A tak w ogóle to skąd wiesz ?????

w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))

a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-):tak: - kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?

tak , no mnie się zdawało, że moja rozpacz po zrobieniu porannego testu (jedna smutna kreska) już mi przeszła ale się dzisiaj w pracy poryczałam:zawstydzona/y:

No napewno jak by babka na BB siedziała. Ale w tak krótkim czasie nie da się aż tak zauważyć mojego uroku.

Wynalazłam kilka ciuchów w domu rodziców. Jutro będzie pokaz mody.

lepiej się poryczeć niż dusić w sobie

Kurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!

No i reakcja łańcuchowa.

A widze na zdjeciu na NK u Kropeczki w znajomych, tylko boje sie zaproszenie wysłać żebys mnie nie pogoniła.

reklama
Do góry