reklama
kanka
no i się doczekałam:)
w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))Czy któraś brała duphaston? Jak się po tym czułyście?
a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-) - kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?Czekaj wariatko jeszcze mnie nie zatrudnili
Nie jest wazne co sie nam przytrafia w zyciu. Wazne jest to jak my podejdziemy do tego, co sie nam przytrafia. To determinuje sukces badz porazke zyciowa
tak , no mnie się zdawało, że moja rozpacz po zrobieniu porannego testu (jedna smutna kreska) już mi przeszła ale się dzisiaj w pracy poryczałam
martyna222
udało się ! :)
Kurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!
Betka85
Fanka BB :)
daj namiary na priva to ci zaproszenie wyśleKurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!
martyna222
udało się ! :)
Kochana ty mnie nie strasz i tak powinnam trochę zrzucić!w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Jak se tak czytam to widze ze co jedna laska to ladniejsza. No no.....pokazcie mi sie tu :-)
HankaM
Matko Hanka jakie ty masz długie nogi po samą szyje !!!!!!
Ja wiem czy długie???? Może tak na zdjęciu wyszło.
Mam 1,72.
A tak w ogóle to skąd wiesz ?????
w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))
a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-) - kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?
tak , no mnie się zdawało, że moja rozpacz po zrobieniu porannego testu (jedna smutna kreska) już mi przeszła ale się dzisiaj w pracy poryczałam
No napewno jak by babka na BB siedziała. Ale w tak krótkim czasie nie da się aż tak zauważyć mojego uroku.
Wynalazłam kilka ciuchów w domu rodziców. Jutro będzie pokaz mody.
lepiej się poryczeć niż dusić w sobie
Kurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!
No i reakcja łańcuchowa.
reklama
HankaM
A widze na zdjeciu na NK u Kropeczki w znajomych, tylko boje sie zaproszenie wysłać żebys mnie nie pogoniła.
Nie chcę cię jechać ale Ty głupia jesteś
Podziel się: