reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Uhlala, to bajerka, rozmawiałas z nim, czy go tak nagle olśniło?!?!?!

Rozmawialam. Byla bardzo powazna i smutna rozmowa. Przez trzy dni smuty, obrazona mina, milczenie - az w koncu nie wytrzymalam i napisalam mu, ze czekam na jego ruch, a nie smutna mine, bo mi samej z siebie nie przejdzie - i tego wieczoru juz mnie zabral niespodziewanie do kfc na cole (bylismy u mamy na obiedzie i wracajac do domu pojechalismy inna droga). Stara sie o mnie, mowi komplementy, podszczypuje (chociaz znowu ciut mniej niz po awanturze), ale jest ok, co widze zreszta po zapisie naszych przytulanek :tak: 6 przytulanek w przeciagu 17 dni! Ja oczywiscie nie siedze na tylku, tylko podchdoze entuzjastycznie do jego propozycji nawet, jesli jestem juz zmeczona i nie mam sily na rower ;-) No i jak bylam z przyjaciolka na zakupach, to kupilam mu tshirt :-) Ale mowie Wam jak smakowaly pierwsze pocalunki po tej awanturze i 3 dniach bez milego slowa i przytulenia... m... cudo... ale ile ja lez wylalam...
:confused:

reklama
jesu jak to napisalas to mi sie odrazu przypomnialo co mi sie dzisiaj snilo:szok:
Sluchajcie dziewczyny no masakra.....
Mialam sen erotyczny z kolega ze studiow:szok::szok::no::no::confused::confused::szok:
Nie wiem skad mi sie to wzielo przeciez nawet o nim nie myslalam!!:szok:

Nie powiem ze byl zly :sorry2:bo i kolega fajny:sorry2::zawstydzona/y: Ale jakas msakra heheheh

to znak!!!
:-d:-d:-d:-):-):-):-):-d:-d:-d:-d

Marzenix daj przepis bo ja z pieczarkami jeszcze gołąbków nie robiłam :tak::-)
oj kochana jaki tam przepis, sama sobie je wymyslilam i robie po swojemu.. poprostu podsmazam pieczarki osobno , dodaje do mieska mielonego , wszystko przyprawiam i wkladam w kapustke.... a sosik dokladnie tak samo jak pomidorowy tyle tylko ze pieczarkowy;-)

oj kochana jaki tam przepis, sama sobie je wymyslilam i robie po swojemu.. poprostu podsmazam pieczarki osobno , dodaje do mieska mielonego , wszystko przyprawiam i wkladam w kapustke.... a sosik dokladnie tak samo jak pomidorowy tyle tylko ze pieczarkowy;-)
musze spróbować
takie przepisy sa najlepsze

ja sie szykuje i jadę na te zakupy ale takie zimno że z domu mi sie wyjsc nie chcę

Olu- no to aktycznie szefostwo sie nie popisalo! no dupki jedne zbolale!!!
Ale nie martw sie-na pewno sie wszystko szybko unormuje...moze uda Ci saie w miare w krotkim czasie znalezc prace o jakiej marzysz...a czas wolny poswiecisz na magisterke. Zobaczysz-nie ma tego zlego! Zawsze sie po jakims czasie okazuje, ze to co na dany moment wydaje sie beznadzieja i bezsennnem mialo sens i głebsze znaczenie. Moze tak jest i z tą pracą. Skoro są takie uklady/ukladziki i szkalowanie to po co tam tkwic? lepiej o tym wiedziec i zostawic to daleko w tyle...
Nie zamykaj sie teraz w sobnie to nic nie pomoze, tylko sie zdolujesz i bedzie klapa-pisz cotylko myslisz...to pomaga!
Sciskam mocno! Teraz jestes juz nie tylko przyszła mama ale i przyszla magister...takie PM*2:tak::-)

przyszla mamusiu nie ma co , szukaj lepszej pracy gdzie beda cie porządnie traktowac i glowa do gory juz niedlugo bedziesz magistrem i masz powody do dumy:tak::happy2:
.:sorry2:

Siemacie... która mi zabrała Słońce, przyznawać się????
OluPM powiem ci że to Twoje szefostwo to kawał sk*. jak juz mówiłam nie opłaca nam się miec sentymenty wobec pracodawców bo oni mają nas serdecznie w dupie. nie przejmuj się, tylko weź się w garść i szujaj pracy gdzieś indziej:tak:

dziekuje wam wszystkim..
ŻADNYCH SENTYMENTÓW!

jesu jak to napisalas to mi sie odrazu przypomnialo co mi sie dzisiaj snilo:szok:
sluchajcie dziewczyny no masakra.....
mialam sen erotyczny z kolega ze studiow:szok::szok::no::no::confused::confused::szok:
nie wiem skad mi sie to wzielo przeciez nawet o nim nie myslalam!!:szok:
nie powiem ze byl zly :sorry2:bo i kolega fajny:sorry2::zawstydzona/y: ale jakas msakra heheheh
Diagnoza: CHRONICZNY BRAK SEXU:tak: tak jak u mnie, tylko że mnie się śni kolega, tylko Ciiiii;-)

Rozmawialam. Byla bardzo powazna i smutna rozmowa. Przez trzy dni smuty, obrazona mina, milczenie - az w koncu nie wytrzymalam i napisalam mu, ze czekam na jego ruch, a nie smutna mine, bo mi samej z siebie nie przejdzie - Ale mowie Wam jak smakowaly pierwsze pocalunki po tej awanturze i 3 dniach bez milego slowa i przytulenia... m... cudo... ale ile ja lez wylalam...
:confused:
No widzisz Kochanie, do faceta trzeba mówić prosto i zwięzłowato, bo to proste zwierze jest i nie zrozumie naszych żaluzji:-D Trzymam Kciuki żeby było tak jak najdłużej, jak nie to znów mu przypomnij.
Powiem Ci że ja nie Cierpię jak M. wyjeżdża, ale jest tak dobrze kiedy wraca, że sobie myślę że wszystko ma swoje dobre i złe strony...:-)

Hej dziewczynki!

Powiedzcie mi, probowalyscie sie modlic o to, zeby udalo sie Wam zajsc w ciaze? Pytam, bo wczoraj na tvn bylo w Rozmowach w toku o wymodleniu cudu
:-D

Wiara czyni cuda. Jeśli jesteś osobą wierzącą to dlaczego nie? Ja modlić się nie będę.

czesc dziewczynki

pozdrowienia dla marzenixx, kropeczki, agniesiak85, lilu, katarzynak, mezatki, i innych o ktorych zapomnialam..ktora zafasolkowala??? slyszalam ze mezatka?? trzymam za was kciuki kochane,,,...

ja juz mam ustalony termin cesarki na 21 maja,, czyli za 15 dni,, czuje sie w miare choc od 2 dni czuje sie fatalnie,, jest mi strasznie ciezko cokowiek zrobic,, ze spaniem jest tragedia..ale dla kubusia zniose wszytsko.. 20 ide do szpitala.. ostatnio 25 kwetnia bylismy z mezem na weselichu - wklejam wam zdjecie naszej trojeczki ..i pokoiku dla kubusia, buziaki i sciskam mocno kazda z was i trzymam mocno kciuki.. jak urodze napewno wkleje zdjatko:)

Śliczny ten pokoik, jak z katalogu. Życzę aby wszystko sprawnie poszło. Ja jestem po cesarce na życzenie i inaczej nie chcę nigdy rodzić.

Kropeczko ja stosuję dietę MŻ ale póki co wagowo nie widzę różnicy - tylko jakieś 0,5 kg, więc bez rewelacji. Ale jakoś w pasie jakby mniej, więc się trzymam. Drugi tydzień nie jem słodyczy- to dla mnie wyczyn roku!

Zajączku ja też chcę audi a4:-:)-:)-:)-(

cześć dziewczyny
pół nocy śniło mi się testowanie więc jak mnie M rano niechcący obudził to wstałam i zrobiłam
jedna smutna kreska
załamka
ja się chyba nawet już łudzić nie będę, że pierwszy negatywny a 2 pozytywny bo wszystkie objawy mam na zbliżającą się @
do dupy to wszystko
Uwierz kobiecie która juz była w ciąży! Objawy są takie same na @ i na fasolkę, więc póki co nie smutaj się!

Ostatnia edycja:
Loree, a nie chcesz B4?? :) Stara ale jara :) Zresztą A4 tez nie nowa...Kuźwa, mamy na utrzymaniu dwa duże auta bo M. nie ma kiedy go sprzedać... Fakt że mam je do swojej dyspozycji kiedy chce, ale wolałabym jakieś małe, tanie w utrzymaniu i przed wszystkim bardziej zwinne na mieście...

reklama
Do góry