reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej dziewczyny ;-)
u mnie tez dzis taka pogoda ze z łóżka wstac mi sie nie chce....:dry:
kawke bym sie napila a nie ma kto mi zrobic hihi:sorry2:

kropeczko moja nie przejmuj sie tą sytuacją az tak bardzo... tak tojuz jest ze ludzie nie doecniaja tego co ktos dla nich robi..... masz racje , ze zazwyczaj rodzice doceniaja te dziecko co z nimi nie mieszka i zadzwoni raz na ruski rok... albo poprostu tym dzieciom co sie nimi opiekuja nie potrafia podziekowac, nie potrafia byc wdziecznymi , nie umieja okazac tego i zamiat milych slow sa cyniczni , potrafia zranic...... tak to juz jest....
ale nie smutaj sie kochana, napewno mama docenia toze jej pomagasz ale pewnie nie potrafi tego okazac...
przytulam cie slonko tylko nie gryź!!:-D

przyszla mamusiu nie ma co , szukaj lepszej pracy gdzie beda cie porządnie traktowac i glowa do gory juz niedlugo bedziesz magistrem i masz powody do dumy:tak::happy2:

andziu tak jak kropeczka chyle poklony za twoja cierpliwosc..... widac odrazu ze jestes swietnym psychologiem....:sorry2::happy2:

reklama
Hej dziewczynki!

Powiedzcie mi, probowalyscie sie modlic o to, zeby udalo sie Wam zajsc w ciaze? Pytam, bo wczoraj na tvn bylo w Rozmowach w toku o wymodleniu cudu
:-D

czesc dziewczynki

pozdrowienia dla marzenixx, kropeczki, agniesiak85, lilu, katarzynak, mezatki, i innych o ktorych zapomnialam..ktora zafasolkowala??? slyszalam ze mezatka?? trzymam za was kciuki kochane,,,...

ja juz mam ustalony termin cesarki na 21 maja,, czyli za 15 dni,, czuje sie w miare choc od 2 dni czuje sie fatalnie,, jest mi strasznie ciezko cokowiek zrobic,, ze spaniem jest tragedia..ale dla kubusia zniose wszytsko.. 20 ide do szpitala.. ostatnio 25 kwetnia bylismy z mezem na weselichu - wklejam wam zdjecie naszej trojeczki ..i pokoiku dla kubusia, buziaki i sciskam mocno kazda z was i trzymam mocno kciuki.. jak urodze napewno wkleje zdjatko:)

Załączniki

• P4191041.jpg
    P4191041.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 46
  • b.jpg
    b.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 50
olapolap czesc kochana ! gdzie ty sie podziewalas?? co u ciebie??

tikanis kochanie witaj ciezarowko!!:-D:-D ja tu sciskam kciuki zeby wszystko poszlo ok przy cesarce , tupie nóżkami bo sie nie moge doczekac kiedy juz kubus bedzie z wami!! jesu jak ten rok zlecial to szok!!:shocked2::-)
uwazaj na siebie i czekamy z tobą!! :*****

sliczny pokoik dla kubusia urządziliscie, pewnie bedzie mu w nim cudownie jak u mamusi w brzuszku :-)

Nadal @ nie przylazla??? no co za malpisko!
Samopoczucie mam...:wściekła/y::no::angry: mniej wiecej takie....opisalam wyzej-normalnie zaraz pękne ze zlosci brrrrrrrrrrrrrrrr

Zakupki mowisz...a co chesz kupowac??? jakies lekkie ciuszki czy spozywaka sie kroi?
ja upolowalam w sobote fajne dzinsy...tak przypadkiem, za namowa meza:-)

U nas tez brzydko, ale nie pada...tak pchmurno, ale nie leje... i wlasnie zrobilam pranie i sie zastanawiam gdzie je wywiesic czy w domu czy na podworku...zeby nie zalalo jakby co...?
ja wczoraj probowalam ta pianke kupic -froslek - ale w aptece nie ma i pani sprawdzila hurtownie skąd zamawiaja i podobno brak na ten moemnt...jutro popytam jeszcze w aptekach Olkuszu.
już doczytałam co sie stało, i nie dziwie sie ze jesteś zła ja bardzo nie lubie jak sie nie docenia dobroci drugiej osoby wiem ze moze powinnam ci powiedzieć że wszystko tobie i twojej mamie zaraz przejdzie i bedziecie znów normalnie rozmawiały ale ja ze swojego doswiadczenia wiem ze nie jest to takie łatwe bo takie słowa napewno bolą a jak już własna mama nie potrafi cie docenić to dobiero sprawia człowiekowi duży ból ale z drugiej strony to moze przez tą chorobę twoja mama jest taka rozgoryczona i dlatego na tobie sie to odbiło :tak:
kochana nie martw się zwyżal sie nam i będzie ci lzej my doceniamy twoja dobroć. przytulam mocno

muszę jechać zapasy spożywki zrobić bo ja tak ze 2 razy na miesiac takie większe zakupy robię i potem mam jak znalazł bo ja lubie zrobić wiekszą ilośc goląbków czy krokietów i zamrozić a potem jak mi sie gotować nie chce to mam goowe tylko przygrzać i sosik zrobić

ja bardzo nie lubie kupować sobie ubran bo ekspedientki w sklepch mają problem z obsługiwaniem pań które nie mają idealnej figóry bo ja zanim kupie sobie jeansy np to muszę ze 4 pary przymierzyć bo nie każde pasują na mnie :-:)zawstydzona/y::tak:
hej dziewczyny ;-)
u mnie tez dzis taka pogoda ze z łóżka wstac mi sie nie chce....:dry:
kawke bym sie napila a nie ma kto mi zrobic hihi:sorry2:
Marzenix ja Ci kawkę mogę zrobić bo sama pije to będę mieć towarzystwo :-):tak:

cześć dziewczyny
pół nocy śniło mi się testowanie więc jak mnie M rano niechcący obudził to wstałam i zrobiłam
jedna smutna kreska
załamka
ja się chyba nawet już łudzić nie będę, że pierwszy negatywny a 2 pozytywny bo wszystkie objawy mam na zbliżającą się @
do dupy to wszystko

muszę jechać zapasy spożywki zrobić bo ja tak ze 2 razy na miesiac takie większe zakupy robię i potem mam jak znalazł bo ja lubie zrobić wiekszą ilośc goląbków czy krokietów i zamrozić a potem jak mi sie gotować nie chce to mam goowe tylko przygrzać i sosik zrobić

Marzenix ja Ci kawkę mogę zrobić bo sama pije to będę mieć towarzystwo :-):tak:
to poprosze o kawke, i przy okazji o zestaw gołąbkow bo uwielbiam!!!!!!!!:-D:-D:-D

Witaj Tikanis pieknie wygladasz 3mam kciuki za pomyślne rozwiazanie
Kankagan Przytulam mocno ale @ jeszcze nie ma to moze jednak
Marzenix gołąbki dopiero będę robić to narazie nic nie dam a jakie lubisz bo ja robie czasem też takie kapusta do srodka jak kotlety mielone

olapolap czesc kochana ! gdzie ty sie podziewalas?? co u ciebie??

Jestem strasznie zarobiona, nawet nie mam chwili zeby tu zajrzec :no: Na uczelni straszny zapieprz, dobrze chociaz, ze M zaczal sie starac i widze u niego znaczna poprawe - organizuje nam czas, wymysla rozrywki, robi niespodzianki - jest tak, jak powinno byc. A o u Ciebie kochana??

reklama
Witaj Tikanis pieknie wygladasz 3mam kciuki za pomyślne rozwiazanie
Kankagan Przytulam mocno ale @ jeszcze nie ma to moze jednak
Marzenix gołąbki dopiero będę robić to narazie nic nie dam a jakie lubisz bo ja robie czasem też takie kapusta do srodka jak kotlety mielone
ja uwielbiam gołąbki chyba najbardziej na swiecie!! po kazdą postacia ale najbardziej lubie i takie robie to z miesem mielonym z pieczarkami i w sosie pieczarkowym! mniam mniam!!! ale baaaaardzo zadko robie bo za duzo roboty:dry:

Jestem strasznie zarobiona, nawet nie mam chwili zeby tu zajrzec :no: Na uczelni straszny zapieprz, dobrze chociaz, ze M zaczal sie starac i widze u niego znaczna poprawe - organizuje nam czas, wymysla rozrywki, robi niespodzianki - jest tak, jak powinno byc. A o u Ciebie kochana??
o to super ze towj M sie poprawil, oby tak dalej, i dobrze ze masz tyle zajec przynajmniej u glupotach nie myslisz:blink:
u mnie narazie nic ciekawego, kolejny cykl sie zaczal ale i tak bedzie dupa bo małża nie bedzie w dni plodne prawdopodobnie wiec wielka doooooopa:blink::dry:

a widze ze jutro powinnas testowac i jak??

a gdzie zajączek nasz juz powinna tu byc o tej porze.....:sorry2:

Do góry