Loree
Fanka BB :)
Witam się. Pewnie znów jeszcze wszystkie śpią? Ja muszę wypić kawkę,żeby jakoś do pracy dojechać. Bez tego chyba się dziś przewrócę! Beznadziejna pododa:---(
Kochana co ty tu za głupoty wypisujesz? Gadaj ile wlezie, poprawi ci się humorek. Po to tu jesteśmy!
Papiery składaj, teraz zaczną się urlopy, wakacje i pracy może być więcej. Można w ten sposób trafić na coś fajnego. Trzymam kciuki.
Gosiu ja wiem, że dziecko musi swoje odchorować w przedszkolu, ale ten rok jeszcze czekam. Moja córcia ma z kim siedzieć, więc pójdzie do przedszkola za rok. Bo teraz ma dopiero 2,5 roku. A wiecie,że już trzeba zapisywać na 2010 rok?
Andzia wiesz,że ja jestem Baba Budowniczy i trzymam kciuki za waszą przebudowę. Znam ceny wszystkich sklepów i hurtowni ze śląska i zagłębia. Jak będziesz szukać jakiś materiałów to pisz. Mój remont trwał pół roku i złapałam trochę kontaktów a przede wszystkim wiem, gdzie jest tanio.
U mnie ogólnie rzecz biorąc jest bardzo źle, dlatego jeśli bywam na forum to tylko czytam - i mimo że nie odpisuje to bardzo ciepło o was wszystkich myślę..:--(
Jestem mocno rozczarowana niektórymi rzeczami i trwa we mnie bardzo powolny proces trawienia tego wszystkiego. Po za rozczarowaniem mocne przygaszenie i brak optymizmu życiowego, i cholercia jasna! do tego jeszcze jestem przeziębiona.
Wczoraj na uczelni uzyskałam przedostatni wpis - jeszcze jeden w poniedziałek i mam absolutorium ( będę miała wyższe wykształcenie, bez magistra ) - i zostanie tylko wtedy obrona i może w końcu zostanę magistrem
Dzisiaj jadę do kilku placówek by złożyć swoje dokumenty aplikacyjne, być może uda mi się znaleźć pracę w zawodzie i zgodną z wykształceniem?!
Nie chce wam już smędzić, macie swoje radości i swoje problemy..
Kochana co ty tu za głupoty wypisujesz? Gadaj ile wlezie, poprawi ci się humorek. Po to tu jesteśmy!
Papiery składaj, teraz zaczną się urlopy, wakacje i pracy może być więcej. Można w ten sposób trafić na coś fajnego. Trzymam kciuki.
Gosiu ja wiem, że dziecko musi swoje odchorować w przedszkolu, ale ten rok jeszcze czekam. Moja córcia ma z kim siedzieć, więc pójdzie do przedszkola za rok. Bo teraz ma dopiero 2,5 roku. A wiecie,że już trzeba zapisywać na 2010 rok?
Andzia wiesz,że ja jestem Baba Budowniczy i trzymam kciuki za waszą przebudowę. Znam ceny wszystkich sklepów i hurtowni ze śląska i zagłębia. Jak będziesz szukać jakiś materiałów to pisz. Mój remont trwał pół roku i złapałam trochę kontaktów a przede wszystkim wiem, gdzie jest tanio.