reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Zbiram się powoli... Idę do zębologa... Jak nie nie cierpię zębologów:baffled: o matulo, ale twardość nieugiętość:-D

reklama
Ja też lubię na sportowo chodzić, ale w obcasikach też. Odrzuca mnie tylko od oficjalnych mundurków. na szczęście w pracy nie musze ich nosić:)

Hanka, dobrze będzie, myślę że to jest to. Spróbuj, co ci szkodzi!!
Ja uciekam
Do jutra, jak napiszecie za dużo - pozabijam.
Miłego dnia

Współczuje z tym dentystą.
Trimaj się do juterka.

Ja was opuszczę na chwilkę bo obiad muszę nastawić.

Hej Hej ...:
Na początku przepraszam ze tak długo mnie nie było ale miałam gosci z warszawy, przyjechała rodzina mojego męża których na dodatek nie znam no i przyjechali z malym synkiem wiec cały czas miałam co robic.....pozatym ich stn ciagle "przytulał " mojego pierworidnego i czasami zbyt mocno hihi wiec musialam byc na miejscu.

Komu się udało zafasolkowac ???

Ja narazie czekam, ostatnio była @ i od dzisiaj mi się zaczynają dni płodne wiec działamy z mężęm :)
Była tez wizyta u ginka i się okazało ze mam za wysoki testosteron ale narazie musze czekac na badania bo jestem swierzo po zakonczeniu karmienia piersia...i sie okaze...oby to tylko było przejsciowe....bo jak kazda z nas wie za wysoki testosteron powoduje trudnosci z zajsciem w ciaze....
Na szczescie za kilka miesiecy bedziemy mieli swój wlasny dom ....od babci wiec juz nie bede sie musiala meczyc z tesciami ufffff....wiec druga dzidzi tez bby sie przydała.....
10 maja przypada nam pierwsza rocznica ślubu wiec jakas mała impressska sie szykuje.

Buziam Was mocno kobietki ;-);-);-);-)

Witam!!!
Mam nadzieję że mój suwaczek dziś nie będzie znikał...
A mnie wciąż jajniki napieprzają... kurde tak sobie dziś pomyślałam że tak naprwdę to wciąż mnie bolą bo najpierw jest @ bolą, potem clo pęcherzyki rosną bolą, potem pekają bolą i znowu przed @ bolą... czy to nie jest popierzone...
Idę poczytać!

W sensie mam kłamać jak się baba zapyta o dzieci czy planuję??????
ja bym nie mówila.. co bedzie to bedzie.. jak to jedna z dziewczyn napisala.. zabezpieczacie sie i juz.. no ale dzieci z palcow i recznikow wychodza a nawet z pralki tylko tego nie mów.. bo pomysli ze jakas wariatka
To jej nie mów że sie starasz,powiedz ze sie zabezpieczasz z mezem ale gwarancji ze zajdziesz w ciaze jej nie dasz.Moze ta praca odciągnie Cie myslami od fasolkowania i wtedy baby sie pojawi:-D
ooo wlasnie dokladnie tak bym powiedziala
I zaś następny problem - odwieczny - co tu na siebie założyć

Chyba jutro zrobie przebiurkę w tych wieśniackich sklepach bo już dawno nigdzie nie musiałam się ubierać elegansko więc na dzień dzisiejszy mam problem.

Ja to bardziej jeansy, dresiki, adidaski, klapeczki, wszystko sportowe.

no jak to jak? tak jak na kobiete przystoi.. ładnie

Hello Kobitki :-)

Wpadlam sie przywitac tylko bo siedze z mala (znow chora - oskrzela wiec inhalacje zabiegi leki i non stop marudna wiec nie da posiedziec przy kompie no chyba ze gramy w dwie w gierki na 2 playery :-))...

U mnie w porzadku, wizyta 22, obecnie wskoczylam w 6 mc...rozrastam sie mega tempie choc pochlaniam nieznaczne ilosci coz...same uroki wiec:

1. 6 kg na plusie :tak:(hmm pewnie tylko chwilowo :-p bo dzidzius z tego co czytalam przybiera obecnie 450g/tydzien)..Co za tym idzie...

2. 105cm w pasie ;-)

3. 103cm w cycach (na co zaczynam narzekac bo rozmiar E juz mnie raczej nie bawi, na ul mam wrazenie ze meskie nasienie na tym zatrzymuje wzrok, choc M nie narzeka)...malo tego czytalam bo do 37 tyg nie kupowac stanika do karmienia bo biust wciaz rosnie :-)

Kacperek moj daje mi tak popalic ze czasem zaboli jak mi skopie prawy bok az ostatnio zawylam hyhy ze zerwal sie M "czy znow boli brzuch" ja na to ze "tak tyle ze od boksowania badz jakis kixboxing" oczywiscie wtedy kiedy ja w najlepsze pokladam sie do snu...Wg ostatnich danych 550g wagi i 27 cm :-)

Poczytam potem co u Was poki co lece do marudki, buziole....Aaaa slyszalam ze na mamusiach posypaly sie fasolki, 2 albo 3 pod rzad, w tym jedna u babeczki ktora 3 mc temu urodzila i zaczeli staranka o 2 baby i prosze...odwazna kobita :-) wpadajecie lapac fluidki :-)

A to swieze fluidki ode mnie i kopniaki od Kacperka bo juz mi daje znac ze przyjelam niewygodna poze :-p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
zacznijcie tak od 10 dc i tak do 16 dc;-)
Dzięki Patrysiu:tak: Zaczniemy tak jak mówisz:-D
A ja dziś jakaś taka wymordowana jestem.. eh.
Zaraz kładę sie odpoczywac bo dziś calutki dzień na nogach:szok:
Już mnie plecy bolą z tego wszystkiego.
Pozdrawiam Kochane!! Trzymajcie się:-)
A kto teraz w najblizszym czasie testuje?? Zaniepokojona wyjaśniło się cos z brakiem @??

Do góry