reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam serdecznie .............

wiem,że dawno sie nie odzywałam, ale ostatnio mało czasu na BB, a wątków do ogarnięcia troszke mam, i tak jakoś niektóre są zaniedbane :tak: za co przepraszam, ale chciałam się pochwalić, że chyba sie udało

Zobacz załącznik 109836

i pamietajcie, że warto wierzyć w marzenia bo marzenia sie spełniają :tak:

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych chwil z maleństwami pod serduszkiem jak i szybkiego ujrzenia II kreseczek dla czekających :tak:

serdecznie gratujuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kidy udziesz do lekarza potwierdzic?no to mamy pierwsza szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dbaj o siebie dopóki nie będziesz wiedziała czy jesteś w ciązy.a który masz dziś dc

JAakoś dzis wypada mi 26dc. Tylko, że z tym moim cyklem to jest roznie, a własciwie to @ mam średnio co 3miesiące. To sama nie wiem jak to policzyc, dlatego mialam brac luteine,żeby czesciej miesiaczkowac, ale nie mogę normalnie funkcjonować po tym więc na razie nie biore. Za tydzien do lekarza sie wybieram. Moze znajdzie inny magiczny środek, żebym bez problemu zaszła w ciaze (jeśli juz nie jestem). No nie ukrywam, że troszke sie łudze, że to już. Bol brzuszka, głowy.... Pewnie mam wyzszy poziom progesteronu.

jarzebinka - gratulacje, super:-)
marzenixx- kochanie z okazji urodzinek zycze ci fasolinki w pierwszym cyklu kiedy bedziesz testowac:-)

No cóż, co jakiś czas ląduje w ubikacji sprawdzić czy to nie @.
Ale narazie brak. Oby tak dalej.
Jeszcze przetrwać niedziele.

Jak to M powiedział: ja chce bebiko!!!!!!!

reklama
witam serdecznie .............

wiem,że dawno sie nie odzywałam, ale ostatnio mało czasu na BB, a wątków do ogarnięcia troszke mam, i tak jakoś niektóre są zaniedbane :tak: za co przepraszam, ale chciałam się pochwalić, że chyba sie udało

Zobacz załącznik 109836

i pamietajcie, że warto wierzyć w marzenia bo marzenia sie spełniają :tak:

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych chwil z maleństwami pod serduszkiem jak i szybkiego ujrzenia II kreseczek dla czekających :tak:

Moje wielkie gratulacje!!!! :-D

No cóż, co jakiś czas ląduje w ubikacji sprawdzić czy to nie @.
Ale narazie brak. Oby tak dalej.
Jeszcze przetrwać niedziele.

Jak to M powiedział: ja chce bebiko!!!!!!!

Niunia trzymam kciuki aby wstrętna @ nie przyszła, może będzie druga fasoleczka na naszym forum.

Ja dziewczynki siedzą w pracy, luzik mam dzisiaj, męcze się jeszcze z @ ale już jestem na finiszu i mam nadzieję że w tym cyklu uda mi się zrobi monitoring.

Dziewczynki które zaglądają na forum mamuś, staraczek 2009 czy ktoś tak zafasolkował bo szczerze nie zaglądałam tam dawno. Wiem tylko o kroptusi.

Do góry