reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jarzebinka jeszcze raz gratulacje!!:-)
marzenix wszystkiego najlepszego!!!:blink: niedługo testujesz wiec może prezencik bedzie;-)
niunia27 czyżby dzidzia?:-) powodzenia i caly czas trzymam kciuki

reklama
niunia, lolitka- jak czytam te wasze 8 czy 12 cykli, to normalnie plakac sie chce, jak sobie pomysle, ze może przyjdzie mi tyle czekac i sie stresowac, ze ciagle i ciagle NIC. Ja od listopada juz tak maksa sie staram, przy czym mialam w tym czasie tylko jeden @, bo tak to juz u mnie jest. No i zdaje sobie sprawe, ze nie bedzie mi lekko dojsc do upragnionych ||
Najlepiej by było nie myslec o tym, tylko sie starac i dobrze sie przy tym bawic, ale... no własnie, to "ale".

Monia_Arek

To jest 3 cykl staran....wiec juz sie zaczynam niecierpliwic, ale wiem ze w porownaniu z wieloma innymi kobitkami - to nie jest dlugo.

trzeba być wytrwałym w staraniach i tyle.... Damy rade i w koncu sie uda zobaczycie:)
U nas teraz zaczyna się 5cykl starań.... :sorry:

Mnie to strasznie wkurza, ze my kobietki tak myslimy, czekamy itd...a nasi panowie. Oni nie....nie chodza i nie mysla w kazdej minucie - czy ten cykl. Zazdroszcze im tego, bo to myslenie mnie do szalu doprowadza

lolitka staraj sie tak o tym nie myslec intensywnie:tak: bedzie ok. wiem ze ciezko...bo mi też. Ale tak trzeba... U mnie od 26go-6go najwieksze szanse na zajscie w ciąże.
może teraz sie uda... :sorry:
Powodzenia koleżanki!

Marzenixx, ja wszystkie śpiewają STO LAT, STO LAT to i ja składam najserdeczniejsze życzenia w tym szczególnym dniu oraz spełnienia wszelkich marzeń a szczególnie tego jedynego :tak::-D:tak:

serdecznie dziękuję za gratulacje i życzenia :tak: świeże fluidki oczywiście,że przesyłam, bo ich nigdy za wiele :tak:

a co do wizyty u gina to jestem juz zapisana na początek marca ( miałam iść na minitoring owulki :-D ) ale musze przepisać sie na początek lutego więc za jakieś 2 tygodnie, wcześniej chyba nie ma sensu iść, ale jeszcze zobacze jakie będą terminy :tak:

MARZENIXX KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN, PRZEDE WSZYSTKIM ZYCZE FOSOLKI :tak:

Lilu-i jak po tym leku, mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz i organizm sie przyzwyczaił do niego...biedacwto Ty moje kochane...przytulam mocno!

JUZ LEPIEJ KOCHANA, JESTEM TROSZKE TAKA NERWOWA PO TYCH LEKACH NOI SLABO MI SIE ROBI W SKLEPACH JAK JEST TLOCZNO :shocked2: ALE NIE MDLEJE :sorry2:

witam serdecznie .............

wiem,że dawno sie nie odzywałam, ale ostatnio mało czasu na BB, a wątków do ogarnięcia troszke mam, i tak jakoś niektóre są zaniedbane :tak: za co przepraszam, ale chciałam się pochwalić, że chyba sie udało

Zobacz załącznik 109836

i pamietajcie, że warto wierzyć w marzenia bo marzenia sie spełniają :tak:

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych chwil z maleństwami pod serduszkiem jak i szybkiego ujrzenia II kreseczek dla czekających :tak:

JARZEBINKO- GRATULACJE :-D

KINGUS- JA OCZYWISCIE TEZ TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE KOCHANA :cool2:

TIKANIS- ZDROWKA ZYCZE ;-)

Jak w poniedziałek nie będzie @ to muszę zaliczyć betę bo na wizytę prawie do końca stycznia nie zamierzam czekać:crazy:
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :tak::tak:

no to mamy pierwsza szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie teraz powinno się posypać więcej fasolek.

świeże fluidki oczywiście,że przesyłam, bo ich nigdy za wiele :tak:
Już złapane ;-);-);-) mniam
Ja u lekarza byłam 2 tygodnie po terminie @.

O Lilu widzę, że testujesz 7 lutego, może luty będzie dla Nas szczęśliwy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry