kinguś
Nie poddam się
Ja teraz dokładnie nie wiem jaki będzie cykl ale tak liczę, że jak teraz będzie owulacja to @ powinna przyjść gdzieś tak -28.01 o ile wstręciucha nie przyjdzie wcześniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz dokładnie nie wiem jaki będzie cykl ale tak liczę, że jak teraz będzie owulacja to @ powinna przyjść gdzieś tak -28.01 o ile wstręciucha nie przyjdzie wcześniej.
dziękuje przydadzą się
a dla ciebie :
![]()
ale nie wiem co zrobić z suwaczkiem owulacyjnym na razie nie przestawiam
Już złapane ;-);-);-) mniam
Ja u lekarza byłam 2 tygodnie po terminie @.
może luty będzie dla Nas szczęśliwy ;-)
witam serdecznie .............
... chciałam się pochwalić, że chyba sie udało
![]()
;-)kropeczka- no szkoda no ale jak to mowia co sie odwlecze to nieuciecze.. usg mam 23 w piatek czyli 6 dzionkow jeszcze...i w 6 o 15.15 jestesmy umowieninie moge sie doczekac...co do twoich problemow zdrowotnych mamnadzieje ze szybko ci kochanie przejda:-
-)
a ja nadal kaszlebylam na kontroli w piatek i znow dostalam leki ale nie antybiotyk, tylko jakies ziolowe.. grypowite, syropy Bioaron C i bronchicum N wykrztusny i osccyloconum no i grypowite taka ziolowa herbatka z maliny, hibiskusa, czarnego bzu i czarnej pozeczki.. obowiazkowo o opinie czy nie zaszkodza dzwonilam do mojego gina i smial sie ze ja taka strachliwa.. ale w dobrym tego slowa znaczeniu, strasznie tego lekarza lubie..
![]()
... "zdrowej ciąży nawet nieczujesz"
a jak coś lekko pobolewa to znaczy że czegoś brak(progesteronu) i należy wtedy pomóc podtrzymać ciąże i podać leki.więc dziewczynki zapominamy o typowych i książkowych objawach niedoszukujmy się objawów, tylko działam i tydzień po spodziewanej @ robimy teściorki.
ja za tydzień już powinnam dostać @ dziś mam 21dc,robiłam test owulacyjny i wyszły mi dwie krechy (no i zobaczcie jakie głupie są testy,napewno niemam teraz owulacji a pokazało co innego-więc w co tu wierzyć) a jeśli chodzi o temperaturę to ja mierzyłam ale przestałam to robić bo niewierze że dzięki temu zaobserwuje swój organizm,rózne czynniki mogą wpłynąc na moją temperaturę.
teraz obecnie liczę na działanie CLO
...jeszcze dzis rano troche cięższych rzeczy musialam przenieść i jeszcze bardziej mnie boli. Oznak okresowych nie miałam, ani bolących piersi, ani nic. Teraz tak się boję, że w kazdym momencie mogę być w ciaży i żeby czyms jej nie zaszkodzic:-(.
Pewnie jestem juz przewrazliwiona, co???
No i dziekuje za wszystkie odp na temat toxo. Wejde na dzial o tym i troche poczytam.
A ja dziś pomęczę mojego M. Mamy mały maraton dziś i jutro a w poniedziałek usg żeby zobaczyć czy już po owulacji. Proszę o kciuki i fluidki;-)
Jak w poniedziałek nie będzie @ to muszę zaliczyć betę bo na wizytę prawie do końca stycznia nie zamierzam czekać
Mój młodszy brat oświadczył, że jego dziewczyna jest w ciąży, zaliczyli wpadnę, jej rodzic się wściekł i biorą ślub bo inaczej wyrzuci go z pracy.
Będę ciotką na odległość bo ją widziałam raz i nie potrafi dziewczyna znaleźć się w otoczeniu. Dzika, nie zamieniła ze mną ani słowa. A on wysłał tylko sms-a. Wstydzi się bo ślub miał być w sierpniu.
trzeba być wytrwałym w staraniach i tyle.... Damy rade i w koncu sie uda zobaczycie
U nas teraz zaczyna się 5cykl starań....![]()
...jak sobie pomysle, ze może przyjdzie mi tyle czekac i sie stresowac, ze ciagle i ciagle NIC. Ja od listopada juz tak maksa sie staram, przy czym mialam w tym czasie tylko jeden @, bo tak to juz u mnie jest. No i zdaje sobie sprawe, ze nie bedzie mi lekko dojsc do upragnionych ||
Najlepiej by było nie myslec o tym, tylko sie starac i dobrze sie przy tym bawic, ale... no własnie, to "ale".
O Lilu widzę, że testujesz 7 lutego, może luty będzie dla Nas szczęśliwy ;-)
A ciekawe jak tam Kluliczek, czy już ma malego zucha przy sobie...na kiedy dokladnie miala termin, pamiętacie?
]Ja teraz dokładnie nie wiem jaki będzie cykl ale tak liczę, że jak teraz będzie owulacja to @ powinna przyjść gdzieś tak -28.01 o ile wstręciucha nie przyjdzie wcześniej.
Niunia-mam nadzieję, ze niebawem wszystko się wyjasni...też zrobilabym na Twoim miejscu betkę wcześniej, bo tyle czekac na wizyte to bym chyba oszalała z niepewnosci. Mam nadzieje, że to jednak nie zapalenie jajników a fasolek i ze wszystko bedzie tak, jak należy!
Gratuluję,ze zostaniesz ciocią...wiesz z bratowa mieszkać nie będziesz to się nie przejmuj, a takie ciotkowanie na odleglosc ma swoje plusy-bardziej bedziesz doceniana jak już się tam zjawisz z wizytą niż jakbys wpadała na codzienną kawusię:-)
A ile brat ma lat, ze się wstydzi??? chyba juz nie dzieciak z niego, co?
KLULICZEK URODZILA SYNKA WITUSIA 4 STYCZNIA 4150g ,55 cm![]()