reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mysli samobojcze to juz ciezka forma depresji kochana. Ludzie sie tak boja brac lekow ze koncza w wariatkowie.
A zeby tylko sie sprobowaly leczyc farmakologicznie, mozna byloby wielu uratowac.

Na szczescie ja nie mam depresji, a doly sie rzadko zdarzaja

reklama
Powiem wam że tak mnie kuresko jajniki kłują że nawet siedzieć nie mogę.
Najgorzej prawy który niby był nieaktywny w tym cyklu.

Do momentu kiedy nie zaczełam się leczyć to nawet nie wiedziałam że jajniki mogą boleć albo boleć tak kuresko. Bolały tylko podczas @.

wracając do tematu hormonów to który z nich ma wpływ na cerę bo ja mam okropny trądzik a nie mam nastu lat a teraz jak mi sie ten okres wstrzymał to już okropnie sie mi nasilił

Do momentu kiedy nie zaczełam się leczyć to nawet nie wiedziałam że jajniki mogą boleć albo boleć tak kuresko. Bolały tylko podczas @.
ja właśnie nie wiem co to ból jajników powiedzcie mi jak to boli w którym dokładnie mijescu bo mnie teraz podbrzusze tak w dniu spodziewanej @ bolało to moze to jajniki były???

no mnie tez wlasnie dzis zaczely napieprzac... zobaczymy ile i jakie urosna?? moze juz w srode bedzie cos widac?? to bedzie 7 dc

wracając do tematu hormonów to który z nich ma wpływ na cerę bo ja mam okropny trądzik a nie mam nastu lat a teraz jak mi sie ten okres wstrzymał to już okropnie sie mi nasilił

Mowia ze androgeny ktore dzialaja na gruczoly lojowe sa winne tradzikowi i pryszczom. U kobiet z pryszczami obserwuje sie zwiekszony ich poziom we krwi

ja właśnie nie wiem co to ból jajników powiedzcie mi jak to boli w którym dokładnie mijescu bo mnie teraz podbrzusze tak w dniu spodziewanej @ bolało to moze to jajniki były???

To bardziej kłucie niż ból.
jak miałam @ to bardziej był ból ale nie mogłaś konkretnie powiedzieć o w tym miejscu mnie boli. Bardziej bodbrzusze ale ogólnie.

A teraz w pachwinie tak jak by ktoś gwoździe wbijał. Konkretne miejsce.

Jak ktoś kiedy zaznał bólu wyrostka to mniej więcej podobnie.

reklama
Olesia

Moze i masz racje. U mnie hormony szaleja. Po owu mamy fazy rzygania, teraz spadki humoru.

Ja to mam tak:
-@ jak by mnie krowa zjadla i wyplula,
-przed owul. tez mam dola,
-owul. tak mi sie chce przytulac ze szok i duzo energi, jajnik nap... ze czasun stac na nogach nie moge,
-po owul. kreci mi sie w glowie i mdli i strasznie zimno,
-przed sama @ jakis nagly przyplyw energi zazwyczaj sprzatam jak nakrecona :-D

Do góry