reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki Bardzo, zaraz sobie zobaczę:)
Wiesz, ja badania robiłam bez skierowań. Jakby było skierowanie to byłoby trochę taniej, ale za hormony i tak musiałabym zapłacić. Zastanawiam się nad ginkiem państwowo, ale kuźwa pracuję w takich godzinach że dostać się gdzieś to maskakra...
Ja chodze państwowo bo wyszłam z załozenia że nie bede komuś portwela nabijać mam na co wydac ta kaske ale ja mam ten konfort ze mój ginek przyjmuje 2 razy w tygodniu od 15 do 19 :-D

Siemacie Lachonarium

Ja się przywitać.

Qutwa mój właśnie polazł do roboty po 4 dniach wolnego. Masakra.

Nie mam czasu nadrabiać bo po urzedasach muszę trochę dzisiaj pojeździć więc wpadłam dać znak życia.

siemanko kolezanko :-D
Ach te chłopy bez nich źle ale z nimi jeszcze gorzej

BBBBBłłłłłłłłłeeeeeeeee nie lubie po urzędach biegać
A co ja mam powiedziec jak Mój M nadal na L4 i kur.....a nie wiem ile jeszcze w chacie posiedzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Już mi jego obecność bokiem wychodzi. Całą wiosnę skunks przebomba w domu i jeszcze za to mu płacą.
:-D:-D:-D:-D

reklama
Powitać.... zyjesz bo tym piciu?? Ty się zastanów czy ty możesz już jeździć:-)

Cierpiałam całą sobotę, dziś już luz.
Super G kazał balować to balowałam.

A co ja mam powiedziec jak Mój M nadal na L4 i kur.....a nie wiem ile jeszcze w chacie posiedzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Już mi jego obecność bokiem wychodzi. Całą wiosnę skunks przebomba w domu i jeszcze za to mu płacą.

Jadźka ty się ciesz, że w tym całym nieszczęściu jeszcze mu płacą bo jak by nie płacili to dopiero były by jaja.
Nie masz tam jakiś tabletek nasennych. Raz dziennie do posiłku i będzie spał jak maleństwo.

Dzięki Bardzo, zaraz sobie zobaczę:)
Wiesz, ja badania robiłam bez skierowań. Jakby było skierowanie to byłoby trochę taniej, ale za hormony i tak musiałabym zapłacić. Zastanawiam się nad ginkiem państwowo, ale kuźwa pracuję w takich godzinach że dostać się gdzieś to maskakra...
ja na wizyte u państwowego w przychodni czekałam tylko tydzień, a jak pytałam prywatnie to musiałabym czekać 5 tygodni. popytaj bo niektórzy są od 8 do 18.30(jak u mnie) a i badania masz gratis(ze skierowaniem) i leki tańsze.

Nie masz tam jakiś tabletek nasennych. Raz dziennie do posiłku i będzie spał jak maleństwo.

Na serio zajdę dziś do apteki:-D:-D:-D

I będzie spał i pomyśli o takim czymś:

picture6768.jpg

A tak na serio to jak jak byłam mała;-)

ja na wizyte u państwowego w przychodni czekałam tylko tydzień, a jak pytałam prywatnie to musiałabym czekać 5 tygodni. popytaj bo niektórzy są od 8 do 18.30(jak u mnie) a i badania masz gratis(ze skierowaniem) i leki tańsze.
Muszę tak zrobić...Porobię badania i się umówię gdzieś cgyba państwowo, żeby nie było jak ostatnio. 5 min. pogadanki i 60 dych po kieszeni:wściekła/y:

reklama
Do góry