reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Przyzwyczaj się kochana:-) Wysłałam ci na PRV wiadomość z moim adresem e-mail. Poproszę dietkę. Ja najchętniej stosowałabym NnŻ_ czyli nic nie żreć, ale w taki sposób mogę zaszkodzić starankom jeszcze bardzoej.
Ja tez miałam poczekać do wakacji i nie ronbić, ale ostatnio miałam taki dól, że stwierdziłąm że niewytrzymam tak długo. i jesli coś jest nie tak to będę się leczyć. A jeśli wszystko w porządku to po prostu bedę czekać cierpliwie i już:-)och to sie wypłaciłaśi tu inne kobitki jak czytam teżwszystko takie drogie ale co zrobic jak trzebaja narazie nie robie żadnych badań,a tak zaczne jak bedzie fasoka u mnie no chyba że coś nie bedzie chciałą w moim brzusiu sie zagnieździć to wtedy
I jak będę miała meża przez wakacje będę wiedziała już na czym stoję... tylko wienia mie to USG...
Zajączek81
Niuniu, mnie tak Ginka napisała....Że prolaktyna w 20-22 d.c. To w takim razie kiedy mam zrobić??Jeżeli masz cykle 28 dniowe to za późno bo wyjdzie ok 20 dc.
Jeżeli państwowa przych to nie dziwie się, ze tak późno zarejestrowali ale jak prywatna to jeżeli chcesz monitoring to przy zaznaczeniu, że to na to to powinni zapisać o czasie. Bynajmniej ja tak miałam.
badaicka
Paulusia i Filipek
Nie no żeby nie było,że narzekam fajnie że jest o czym a przede wszystkim z kim pogadać
Haszitka
może kiedyś...
Zajączek81
aaaaa. Kapisz:-)Zajc ja pisałam o usg dowcipnym.
No właśnie też tak myslę. Później to po co??
A gdyby jakimś cudem się udało coś zasiać to mogłoby to może wpłynąć na zafasolkowanie??
Zajączek81
Jaki wściekły??!?!?
Gziećna jeśtem psiecieś - jak mówi córeczka mojej siostry (mały diabeł wcielony:-))
Gziećna jeśtem psiecieś - jak mówi córeczka mojej siostry (mały diabeł wcielony:-))
badaicka
Paulusia i Filipek
No podziwiam kochana ja chyba bym nie wytrzymałaDzień Dobry:-)
Dzięki Olesia i Patrysia - dzisiaj wytrzymałam, nie testowałam, nie wiem czy uwierzycie, ale łatwo nie było
Zaniepokojona i jak przyszła wreszcie @?
Hmmm ZANIEPOKOJONA z tego co ja sie orientuje to luteine dostaje się tez na podtrzymanie ciaży a u Ciebie jakos na wywołanie @ ona nie działa więc ze swej strony proponuje moze wizytę u innego ginka moze jednak fasolka jest
Boże czeszą sobie jak za zboze,no!!! Takie badania powinny byc darmowe, a te terminy usg to dla mnie szok normalnie,ehhhMusze się pochwalić..
Po dole jaki złapałam w czwartek po przyjściu@, wyryczałam się jak bóbr, ale ...
Z pracy poszłam do przychodni spytać o usg dopochwowa... zapisałam się ale dopiero na 21 maja:-( Zastanawiam się czy to będzie miało jakiś sens wtedy..
A dzisiaj rano byłam w laboratorium, oddałam siki, pobrała mi krew:
Mają mi zrobić: morfologię, glc, tsh, PRL, Estradiol, FSH...
Zapłaciłam 120 złotych
jeszcze prolaktyna 20-22 dc.
Zobaczymy pożyjemy
WITAM sie i ja cieplutkoWitam cie madziu tu wszystkie kobitki sa mile widziane i jesli bedziesz miec ochote to zapraszamy na pogaduchy do nas u nas zawsze znajdziesz wsparcie i pomoc
No i oczywiscie poprosze ta diete cud na maila sysia86@poczta.onet.pl dziekuje i pozdrawiam
Maila juz wysłałam
Kochana dietkę juz przesłałamPrzyzwyczaj się kochana:-) Wysłałam ci na PRV wiadomość z moim adresem e-mail. Poproszę dietkę. Ja najchętniej stosowałabym NnŻ_ czyli nic nie żreć, ale w taki sposób mogę zaszkodzić starankom jeszcze bardzoej.
Ja tez miałam poczekać do wakacji i nie ronbić, ale ostatnio miałam taki dól, że stwierdziłąm że niewytrzymam tak długo. i jesli coś jest nie tak to będę się leczyć. A jeśli wszystko w porządku to po prostu bedę czekać cierpliwie i już:-)
I jak będę miała meża przez wakacje będę wiedziała już na czym stoję... tylko wienia mie to USG...
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Ttttaaaaaaaa mi to raczej na leniwca wygląda :-)Ot właśnie tego psa
Podziel się: