reklama
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
NIUNIA ja się ciesz że pochmurno i jak chcse to niech popada czas najwyższy;-)
czekaj na dzień @ jak nie przyjdzie to na drugi dzień testuj ja tak robie
jak mam chłopdno w domu to tak mam lodowatąa tak to nie;-)
my tu rodzina i marudz nam ile wlezie ważne że z nami:-)
ja też przed @ nie mam bólu cycuchów a teraz non stop bardziej jakby sie ściągały takie hmm napełnien ie mlekiem jak za duzo jest takie uczucie mami kochana miejmy nadzieję że nam tak robią cycuszki na fasolke:-)
kciukasy i daj nam wieści jak po wizycie
jest super bez @:-)a plecki niestety dokuczają jak duży brzusio jest i wogóle jest ciężko ale to my kobitki wytrzymamy bo pod serduszkiem szczęście jest i te kopniaczkisłodkie uczucie:-)
ja ogólnie mam miseczke A a jak byłam po porodzie to cycuchy mi się nie mieściły w staniku o miseczce D sterczały takie wielgachne miałam i to jeszcze jak w 3 dobie poo porodzie nawał mleka miałąm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wielkie twarde cycuchy
ja mam synka Dominika ja mam na imię Patrycja(Patryk),a jak synek nam się urodzi to ma być Kacperdziewczynka gdyby była to też miała mieć na imie Dominika ale jest synek co też i dlatego Dominik a jak teraz uda się dziewczynka Nikola:-)ja z M wole imiona szukać juz teraz że wtedy jak znamy płeć to po imieniu to brzusia:-)wogóle lubie ten czas imion dlatego juz je mamy przyszykowane dla dzieciątka;-)
NIUNIA ja się ciesz że pochmurno i jak chcse to niech popada czas najwyższy;-)
Jestem z powrotem - tylko 35 stron 3 dni napisałyście
Myślałam że będzie z 60siąt co najmniej....
Qrcze, żadna fasolka się nie pojawiła w tym czasie - chyba mój urok nie zadziałał
No i od razu mam pytanie - mam testować w środę (choć raczej sądzę, że lepszy byłby piątek - cykle mi się pokręciły, kiedy owu była nie wiem) a korci mnie jak nie wiem, żeby jak najszybciej, nie było mnie 3 dni to nie myślałam a teraz... szkoda gadać, najchętniej już bym sobie zrobiła teścik
Co tu zrobić, żeby nie zwariować? Macie jakieś pomysły?
czekaj na dzień @ jak nie przyjdzie to na drugi dzień testuj ja tak robie
Tak z innej beczki:
Czy wam tez tak marznie dlon o myszki komp.?
jak mam chłopdno w domu to tak mam lodowatąa tak to nie;-)
Jakaś patologia mnie chyba dopada, zaczynam sie zastanawiać po co w ogole to ja jestem na tym forum..Nawet nie wiem o czym gadac...Staranki zamienily sie w seks - i mysl "co bedzie to bedzie", o poronieniu juz nie chce gadac, badan zadnych nie robie zeby mowic o wynikach..Jedyne co mi pozostaje to skladac gratulacje albo pocieszac..
Marudzę?Narzekam? Moze to kwestia ciaglego zmeczenia, przeziebienia?
Aj nie wiem, wybaczcie..
my tu rodzina i marudz nam ile wlezie ważne że z nami:-)
ah juz nie wierze ze @ sie na mnie obrazi..ale fajnie by bylo..ciezarowka na obrone ladny prezent by byl..
pytanie za 10 tysiecy punktow..od czego moga bolec piersi?tak od tygodnia mniej wiecej..po kilkanascie minut dziennie i tyle..mama mowi ze to od zlego biustonosza ( niemozliwe!!!! ), a babcia mowi ze to moze byc ciaza...a mąż moj kochany pyta tylko czy wymasowac (sic!)
ja też przed @ nie mam bólu cycuchów a teraz non stop bardziej jakby sie ściągały takie hmm napełnien ie mlekiem jak za duzo jest takie uczucie mami kochana miejmy nadzieję że nam tak robią cycuszki na fasolke:-)
cześć kobietki!
kikeee- witamy wśród nas))
tyle naskrobałyście że nie miałam jak wszystkiego ogarnąć
jutro idę o 9.30 do ginki...zobaczymy co mi powie. Mam teraz dużo wolnego ( 20 dni) bo złożyłam wypowiedzenie i czekam na rozpoczęcie nowej pracy więc może się wyluzuje i coś wyjdzie. Dziś 3 dc....@ przyszła i rozpoczęła kolejny cykl starań. Mam nadzieję, że gin mi przepisze coś więcej niż duphaston na ten cykl.....
jutro zdam wam relacje
miłego wieczoru kochane
kciukasy i daj nam wieści jak po wizycie
ja to sobie nie moge wyobrazic jak to jest nie miec @ super 9 miesiecy (a czasem i wiecej) luzu z wkladkami, bolami brzucha, plecow itp ufffffffff ale sie rozmarzylam a jeszcze swiadomosc ze bedzie dzidzia ohhhh
jest super bez @:-)a plecki niestety dokuczają jak duży brzusio jest i wogóle jest ciężko ale to my kobitki wytrzymamy bo pod serduszkiem szczęście jest i te kopniaczkisłodkie uczucie:-)
ja to mam nadzieje ze mi bardzo cycuszki urosna :-)
ja ogólnie mam miseczke A a jak byłam po porodzie to cycuchy mi się nie mieściły w staniku o miseczce D sterczały takie wielgachne miałam i to jeszcze jak w 3 dobie poo porodzie nawał mleka miałąm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wielkie twarde cycuchy
Ja wybralam:
-dla chlopca- Patryk lub Dominik lub Kacper
-dla dziewuszki- Dominika lub Anabell
Ale to czasem trzeba dzidzie zobaczyc i imie samo sie znajdzie + trzeba dopasowac do nazwiska czasem imie moze byc piekne ale nie pasuje z nazwiskiem.
ja mam synka Dominika ja mam na imię Patrycja(Patryk),a jak synek nam się urodzi to ma być Kacperdziewczynka gdyby była to też miała mieć na imie Dominika ale jest synek co też i dlatego Dominik a jak teraz uda się dziewczynka Nikola:-)ja z M wole imiona szukać juz teraz że wtedy jak znamy płeć to po imieniu to brzusia:-)wogóle lubie ten czas imion dlatego juz je mamy przyszykowane dla dzieciątka;-)
Zajączek81
Fanka BB :)
Witam Się poniedziałkowo...
Poczytałam Was trochę, ale nie mam siły do końca. Tak bardzo mi się nie chce siedzieć w robocie... I to do 17:-(
Dziewczyny, zróbcie coś z tymi fasolkami bo czarna seria jakas jest:--(
Poczytałam Was trochę, ale nie mam siły do końca. Tak bardzo mi się nie chce siedzieć w robocie... I to do 17:-(
Kurczę, a byłam pewna że obie się udało....Przykro mi bardzo:-(Znam juz wyniki bety!!!!!!!!!!!
wynik <1
czyli nie jestem w ciąży
Cykle mam 9a raczej miałam idealnie co 28 dni) odkąd jest ten cały cyrk ze staraniem czasem mi się skraca , max o 3 dni. M. przyjedzie ale 15 maja dopieroBardzo, bardzo mi przykro Zajączku...
Jedyna rzecz, która by mnie troszkę pocieszyła to to, że przynajmniej nie masz rozregulowanych cykli ( z tego co widzę na suwaczku)
Pozdrawiam o 3mam kciuki, żeby M dostał urlop
Cześć Pijaku, jak po imprezie, wytrzeźwiałaś już??? A ty wykorzystaj pęcherz (co z tego że jeden, nie ilość się liczy a jakość) i gwałć M.No Lachony wir na maxa
Chyba sobie z wami nie posiedze.
Moczymordy już u mnie siedzą, podkład robią a impreza dopiero jutro.
Inseminacji nie będzie ale kazał mi zbierać na in-vitro bo powiedział że ciężko będzie u mnie. W sumie tyle informacji że nie wiem czy mam płakać czy się narazie cieszyć że mam jeden choć pęcherz.
Buziaki, dzięki za pamięć i zapraszam wszystkie moczymordy na drineczka.
Ale ja dzisiaj nawalona będę.
No nieeeeee, czy ta zła passa się nie skończy?? Ja myślałam że jak wrócę to będą przynajmniej dwie nowe fasolki!!! Ale widze że u koleżanki nastrój lepszy niż u mnie.. To dobrzeZrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku
No następna... Kurczaki...:-(ja umieram... @ przylazla przed chwila..... termometr mi sie stłukł i dobrze, nie bede sie juz mierzyc....
Martynko, może tak miało być i moze Wam się uda bez IUIWitam!
Jak pech to pech...
Otóż na wczorajszej wizycie dowiedziałam się że klinika od dziś ma remont czyli nie będzie inseminacaji... koszty przechodzą na następny cykl czyli bedzie za darmo cykl monitoringowy ale co z tego... k...wa mać!!!
Dziewczyny, zróbcie coś z tymi fasolkami bo czarna seria jakas jest:--(
Zajączek81
Domyslam się że nie było łatwo... U mnie jak mam ochotę zatestowac wcześniej (jak ostatnio) to i @ przychodzi wcześniej.Dzień Dobry:-)
Dzięki Olesia i Patrysia - dzisiaj wytrzymałam, nie testowałam, nie wiem czy uwierzycie, ale łatwo nie było
Zajączek81
Musze się pochwalić..
Po dole jaki złapałam w czwartek po przyjściu@, wyryczałam się jak bóbr, ale ...
Z pracy poszłam do przychodni spytać o usg dopochwowa... zapisałam się ale dopiero na 21 maja:-( Zastanawiam się czy to będzie miało jakiś sens wtedy..
A dzisiaj rano byłam w laboratorium, oddałam siki, pobrała mi krew:
Mają mi zrobić: morfologię, glc, tsh, PRL, Estradiol, FSH...
Zapłaciłam 120 złotych
jeszcze prolaktyna 20-22 dc.
Zobaczymy pożyjemy
Po dole jaki złapałam w czwartek po przyjściu@, wyryczałam się jak bóbr, ale ...
Z pracy poszłam do przychodni spytać o usg dopochwowa... zapisałam się ale dopiero na 21 maja:-( Zastanawiam się czy to będzie miało jakiś sens wtedy..
Zapłaciłam 120 złotych
Zobaczymy pożyjemy
Haszitka
może kiedyś...
Jeżeli masz cykle 28 dniowe to za późno bo wyjdzie ok 20 dc.Musze się pochwalić..
Zapłaciłam 120 złotych
Zobaczymy pożyjemy
Jeżeli państwowa przych to nie dziwie się, ze tak późno zarejestrowali ale jak prywatna to jeżeli chcesz monitoring to przy zaznaczeniu, że to na to to powinni zapisać o czasie. Bynajmniej ja tak miałam.
Witam cie madziu tu wszystkie kobitki sa mile widziane i jesli bedziesz miec ochote to zapraszamy na pogaduchy do nas u nas zawsze znajdziesz wsparcie i pomoc
No i oczywiscie poprosze ta diete cud na maila sysia86@poczta.onet.pl dziekuje i pozdrawiam
No i oczywiscie poprosze ta diete cud na maila sysia86@poczta.onet.pl dziekuje i pozdrawiam
badaicka
Paulusia i Filipek
reklama
P
patrysia*
Gość
Musze się pochwalić..
Zapłaciłam 120 złotych
Zobaczymy pożyjemy
och to sie wypłaciłaśi tu inne kobitki jak czytam teżwszystko takie drogie ale co zrobic jak trzebaja narazie nie robie żadnych badań,a tak zaczne jak bedzie fasoka u mnie no chyba że coś nie bedzie chciałą w moim brzusiu sie zagnieździć to wtedy
Podziel się: