reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

czesc dziewczynki
Już jestem...dziękuje wam wszystkim za życzenia zdrowka...
U mnie troszkę lepiej po lekach i sie troszkę wykurowalam, coprawda nadal wydzieram sobie gardlo, ale juz lepiej...mialam angine ropna....co roku to samo do tego zapalenie drog oddechowych i tak to jest:no:

Marzenixx ja Ci życzę abys jak najszybciej została szczęsliwą mamusią i cieszyła się swoim szczęsciem:tak::-) I duuuużo zdrówka byziaczki dla ciebie
DLA CIEBIE PIĘKNE KWIATUSZKI

reklama
Dr.Sarankiewicza znam z słyszenia,siostra mojej koleżanki bardzo go chwali i poleca.
Obecnie pan Doktor prowadzi jej drugą ciąże nie dawno pojawiło się u niej krwawienie lekarz kazał jej przyjechać do szpitala na dyżur, zrobił usg zalecił odpoczynek i zapisał jakieś leki.
Myślę że jak zafasolkuję to zapiszę się na wizytę do Podkowy.
A ty szybciutko uporaj się z clo i do przytulanek.
dlaczego dopiero pójdziesz do niego jak zafasolkujesz??on jest dobrym specjalistą w leczeniu niepłodności.ja jak będę już w ciąży to pozostane przy tym co teraz.
a tak wogóle to zażywasz jakieś leki?masz już dzieci?...robiłaś jakieś badania hormonków....ja mam tzw.zbyt małą owulację żeby zagnieździło się dzieciątko więc dlatego biorę clo.napisz coś o swoich staraniach.
u mnie dziś 20dc więc niebawem będzie @.dobrze by było jakby się niepojawiła....wkońcu choroba chorobą ale zafasolkowac mogłam,oj jak bym bardzo chciała.....ale chyba już bym miała jakieś objawy...jedynie co to mam baaaaaardzo wrażliwe sutki ale może to być od duphastonu tak gdzieś wyczytałam.pozdrawiam wszystkie i trzymam kciukaski żeby wkrótce ukazały się te II kreski

czesc dziewczynki
Już jestem...dziękuje wam wszystkim za życzenia zdrowka...
U mnie troszkę lepiej po lekach i sie troszkę wykurowalam, coprawda nadal wydzieram sobie gardlo, ale juz lepiej...mialam angine ropna....co roku to samo do tego zapalenie drog oddechowych i tak to jest:no:

Marzenixx ja Ci życzę abys jak najszybciej została szczęsliwą mamusią i cieszyła się swoim szczęsciem:tak::-) I duuuużo zdrówka byziaczki dla ciebie
DLA CIEBIE PIĘKNE KWIATUSZKI

ah dziekuje ci ogromnie za kwiatuszki!!:-D:-Dsliczne są:tak::-)
ciesze sie ze juz sie wykurowalas , nie przemeczaj sie kochana, bo z tymi chorobskami to nigdy nie wiadomo:no::tak::-)

a tak wogole, to troszki saobie z moim ginem dzis pogadalam i on mi powiedzial, ze mierzenie temp. wcale nie jest takie wiarygodne i zeby sie specjalnie tym nie kierowac, najlepiej to monitoring i obserwacja sluzu.... jak sluz sie zbiera , bo jak mialam w zeszlym miesiacu taki wodnisty i stalam sobie i nagle poczulam wielkie CHLUP! i myslalam ze to najplodniejszy dzien i takie tam, to powiedzial mi ze to bylo juz po owu!!:szok: ze taki sluz jak wylatuje to cos tam sie oczyszcza po owu...

i widzicie? z kazdej strony kazdy inaczej gada... eh...

a moja siostra która jest w UK , ktora ma juz 2,5 letnia córeczke:tak: tez sie stara o kolejnego maluszka:tak::-) za kilka dni ma miec @, tzn ma nie miec hehe:-D boshe jak bym chciala zeby sie udalo i razem bysmy chodzily z brzuszkiem :-D:-D prawie w tym samym czasie:-D:-D tak sobie marze heh ja to glupkowata jestem :-D:-D

a tak wogole, to troszki saobie z moim ginem dzis pogadalam i on mi powiedzial, ze mierzenie temp. wcale nie jest takie wiarygodne i zeby sie specjalnie tym nie kierowac, najlepiej to monitoring i obserwacja sluzu.... jak sluz sie zbiera , bo jak mialam w zeszlym miesiacu taki wodnisty i stalam sobie i nagle poczulam wielkie CHLUP! i myslalam ze to najplodniejszy dzien i takie tam, to powiedzial mi ze to bylo juz po owu!!:szok: ze taki sluz jak wylatuje to cos tam sie oczyszcza po owu...

i widzicie? z kazdej strony kazdy inaczej gada... eh...

i bądź tu człowieku mądry.....

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenixxx

A ja bym polemizowala z tym ginkiem. Glupoty gada jak dla mnie. Bo wszyscy Ci lekarze powiedza o tempce i naukowo udowodnionych procesach zachodzacych w Twoim organizmie. A co to "CHLUP" i zwiazane z tym oczyszczanie organizmu - to bym wyslala tego lekarza na kurs doszkalajacy. Sorry - ale on takie bzdury mowi ze sie normalnie wzburzylam, jak to przeczytalam. Tacy ludzie leczyc nie powinni

Ale wracajac do Ciebie - to wszystkiego szczesliwego i najukochanszego Ci zycze w dniu Twoich urodzinek, i conajmniej 2 fasolek w najblizszych 2 latach:)

Do góry